Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Lempäälä – Plus Kattopalvelusta saat ammattilaiset aina avuksesi!

Meiltä Plus Kattopalvelusta saat ammattilaiset aina avuksesi vesikourujen puhdistukseen ja muihin kattotöihin Lempäälässä. Olemme luotettava, pitkän linjan kattotalo, ja tiimimme on niittänyt hyvää mainetta niin tavallisten kotitalouksien kuin taloyhtiöidenkin keskuudessa.

Teemme työt korkealla ammattiylpeydellä kohteessa kuin kohteessa. Olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivari, kerrostalo, paritalo, maneesi, kauppakeskus, kirjasto, koulu tai vaikkapa vain autotalli tai varasto, poistamme roskat ränneistä huolellisesti viimeistä murua myöten.

Hyvän työn päätteeksi arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon ilman erillistä lisämaksua. Tarpeen mukaan voimme tehdä samalla mitä kilpailukykyisimmän tarjouksen muistakin katolle ja sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät kokeneet ammattilaiset kaikkiin kattotöihin!

Jos nyt kuulet päässäsi kassakoneen kilinän, voit vaientaa sen yksin tein. Me Plus Kattopalvelussa emme koskaan tyrkytä turhia töitä, eikä tarjouksen pyytäminen meiltä sido tilaamaan mitään.

Ota siis yhteyttä, kun vesikourujen puhdistus on Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi tarpeen. Hurautamme mielellämme avuksesi myös Lempäälän lähialueille, kuten Akaalle, Kangasalalle, Tampereelle, Pirkkalaan, Valkeakoskelle ja Vesilahteen.

Halutessasi voit maksaa meiltä tilatut työt osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Muista hakea työstämme jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lempäälässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lempäälässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lempäälän alueella!

Näistä 5 syystä Lempäälässäkin kannattaa panostaa rännien puhdistukseen

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata rännien puhdistustyöt Lempäälässä ja lähiseudulla kohteeseen kuin kohteeseen. Mutta miksi Lempäälässäkin kannattaa panostaa rännien puhdistukseen?

Asiantuntijamme kokosivat aiheeseen liittyvät pääperiaatteet pähkinänkuoreen. Käytä pari minuuttia aikaasi, niin tiedät kaiken oleellisen!

  • Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata vedet pois katolta siihen suunniteltuja väyliä pitkin. Roskien poisto ränneistä on välttämätöntä, jotta sadevesijärjestelmä pystyisi suoriutumaan virastaan.
  • Ränneissä norkoilevat risut, lehdet ja neulaset keräävät seurakseen kosteutta, joka puolestaan houkuttelee ruostetta.
  • Kosteana muhivat vesikourut myös jäätyvät herkästi miinuskelillä. Jää on vesikouruille ja niiden kiinnikkeille äärimmäisen raskas taakka, joka voi saada esimerkiksi kaadon vääntymään väärään kulmaan tai vesikourun irtoamaan räystäästä. Lisäksi jää aiheuttaa tukoksia.
  • Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon bioroskasta tai jäästä, valuvat vedet katolta alas mielivaltaisesti. Seurauksena niin räystäs, julkisivu kuin rakennuksen perustuksetkin voivat kärsiä ikäviä kosteusvaurioita.
  • Tietyissä olosuhteissa vesikourujen puhtaanapidon laiminlyönti voi aiheuttaa jopa kattovuotoja.

Ethän siis unohda vesikourujen puolivuosittaista puhdistusta? Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata työn helposti ja huolettomasti vuodesta toiseen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vai roskien poisto ränneistä?

Vesikourujen normaali kausipuhdistus on eri asia kuin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus. Kummassakin tapauksessa kyse voi olla roskien poistosta, mutta kausipuhdistuksen ideana on ehkäistä tukoksia. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avausta tarvitaan yleensä siinä tapauksessa, jos vesikourujen syys- tai kevätpuhdistus on päässyt unohtumaan.

Jotta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei olisi tarpeen, ei vesikourujen puhdistukseen siis kannata suhtautua olan kohautuksella. Jos tarve sitä vaatii, onnistuu meiltä kuitenkin myös tukosten avaus.

Jo syntyneet tukokset kannattaakin hoitaa pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman pian. Varsinkin tasakatolla tukossa oleva sadevesijärjestelmä voi saada aikaan oikean Domino-efektin, joka kulminoituu lopulta siihen, että katolle patoutuneet vedet tulevat sisäkatosta läpi.

Lempääläinen, ota rännirykmenttimme siis reippaasti langan päähän sadevesijärjestelmän kaivatessa mitä tahansa huomiota! Vaikka sadevesijärjestelmä on vain pieni osa kattoa ja julkisivua, ei sen terveyden ja suorituskyvyn kannata antaa reistailla millään verukkeella. Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi Lempäälässä ja lähialueilla kaikkina vuodenaikoina – aina yhtä ammattitaitoisesti ja hyvään hintaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt