Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lieksa

Huopakattoremontti Lieksa, älä tee siitä turhan kimuranttia. Tilaa huopakattoremontti Lieksassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin omakotitalosi, mökkisi/kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattosaneeraus hoituu pois päiväjärjestyksestäsi helpommin kuin olisit ikinä uskonut!

Tilatessasi kattosi saneeraustyöt meiltä, et joudu tekemään itse kerta kaikkiaan mitään uuden kattosi eteen. Me otamme pallon haltuun heti suunnitteluvaiheessa, kuljettaen sen tottunein ottein aina maaliin saakka.

 1. Laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi saneeraamiseksi, kuunnellen sekä kattosi tarpeita että omia toiveitasi.
 2. Puramme pois vanhan katon.
 3. Kunnostamme välikatolta mahdolliset kosteusvauriot ym. viat ja vauriot.
 4. Vaihdamme vanhat kattohuovat.
 5. Uusimme vanhat kattotuotteet ja läpiviennit.
 6. Siistimme paikat, ja toivotamme katollesi pitkää ikää.

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Lieksassa sijaitsevassa kohteessasi ennen kuin naapuri kiilaa edellesi.

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Lieksan alueella, ja myös muu Pohjois-Karjala (esim. Nurmes, Juuka, Kontiolahti, Ilomantsi ja Polvijärvi) lukeutuu palveluverkostoomme. Tarvittaessa saat meidät avuksesi vaikka saareen keskelle Pielisen laineita!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lieksassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lieksassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lieksan alueella!

Palahuopakattoremontti Lieksa, materiaalit ja työkoneet sisältyvät hintaan

Palahuopakattoremontti Lieksa, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan. Ellei muuta erikseen sovita, työnteon ohella huolehdimme myös materiaalihankinnoista puolestasi.

Suunnitteluvaiheessa kartoitamme kattosi kunnostustarpeet ja omat toiveesi uuden katon suhteen, minkä perusteella osaamme ostaa tarvittavan määrän kattohuopia, kattotuotteita, eristevilloja ja muita tykötarpeita. Lisäksi pidämme huolen, että materiaalit löytävät tiensä remonttikohteeseen ajoissa ennen kuin huopa- tai palahuopakattoremontti Lieksassa sijaitsevassa kohteessasi on tarkoitus startata.

Tietenkin myös kalusto ja työkoneet kuuluvat hintaamme ilman muuta. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat rakennustelineet, jätelavat ja henkilönostimet – ja viemme ne pois mennessämme, kun kattosi saneeraustyöt tulevat päätökseensä.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Lieksassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voitkin itse vaikkapa vain vetää lonkkaa koko urakan ajan. Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi lakea komistaa uusi, entistäkin uljaampi bitumikruunu!

Vinkki: kattoremontin suunnitteluvaiheessa voit kysyä asiantuntijoiltamme paljon kullanarvoisia vinkkejä uusien kattohuopien ja kattotuotteiden valintaan. Monien kokemusvuosien ja hyvin onnistuneiden kattoremonttiprojektien myötä olemme oppineet, mitkä materiaalit sietävät sitkeimmin lieksalaisia sääoloja.

Huopakaton uusiminen Lieksa, urakan yhteydessä voidaan tehdä muutakin kuin katon kunnostavia toimenpiteitä… poimi talteen asiantuntijoidemme tärpit!

Huopakaton uusiminen Lieksa, ei välttämättä pelkästään katon kunnostava urakka. Kun huopakaton uusiminen Lieksassa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, voimme tehdä remontin yhteydessä myös paljon muutoksia kattosi teknisiin ominaisuuksiin, toiminnallisuuteen ja ulkonäköön.

Tässä asiantuntijoidemme tärpit aiheeseen liittyen:

 • Uusi väri. Huopakaton värin vaihtaminen edellyttää aina kattohuopien vaihtoa, joten huopakaton uusiminen Lieksassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden katon värimuutoksiin.
 • Katon eristys tai lisäeristys. Kunnolla eristetty katto säästää muhkeita summia kiinteistön lämmityksessä – ja Lieksan luontokin kiittää!
 • Kattolyhty, kattoikkuna tai kattovalokupu.
 • Räystään jatkopalaksi asennettava läpikuultava katos toimii sääsuojana niin sateella kuin paisteella.
 • Kattoturvan parantaminen.
 • Räätälöity piipunhattu. Mittatilaustyönä valmistettu piipunhattu on sekä kaunis että käytännöllinen yksityiskohta katollasi.
 • Aurinkopaneelien asennus.

Kerro meille rohkeasti, millainen uusi huopakatto vanhan tilalle saisi olla. Olemme pelkkänä korvana, ja teemme kaikkemme toteuttaaksemme villeimmätkin visiosi!

Palahuopakaton uusiminen Lieksa, hoida lupa plakkariin hyvissä ajoin ennen urakan starttia!

Palahuopakaton uusiminen Lieksa – tiesitkö, että saatat tarvita siihen luvan alueen rakennusvalvonnalta? Jos huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lieksassa sijaitsevassa kohteessasi vaatii luvan, hoida lupa plakkariin hyvissä ajoin ennen urakan starttia.

Yleensä lupa huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Lieksassa tarvitaan, jos rupeaman yhteydessä on aikomus tehdä muutoksia katon ominaisuuksiin. Muutokset voivat koskea esimerkiksi katon ulkonäköä tai energiatehokkuutta. Jos haluat vaikkapa vaihtaa kattosi väriä tai parantaa sen eristystä, saatat tarvita katon uusimiseen luvan.

Myös rakennuksen asuinpinta-alaan vaikuttavat muutostoimenpiteet vaativat tavallisesti rakennusvalvonnan hyväksynnän. Esimerkiksi katon korotus tai kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi vaatinee luvan.

Muutostoimenpiteiden luonteesta riippuen tarvitsemasi lupa voi olla joko toimenpidelupa tai rakennuslupa. Todennäköisesti toimenpidelupa riittää, mutta raskaampiin operaatioihin voi olla tarpeen hakea kattavampi rakennuslupa.

Ilman lupaa ei kattoa kannata remontoida. Kun järjestät lupa-asiat kuntoon ajallaan, vältät rasittavat välienselvittelyt viranomaisten kanssa sekä luvatta remontoinnista (mahdollisesti) koituvat taloudelliset tappiot. Lisätietoja lupien hakemiseen liittyen voit kysyä asiantuntijoiltamme kattoremontin suunnitteluvaiheessa!

Huopakaton remontointiin liittyvät raha-asiat mietityttävät monia, usein aivan turhaan!

Huopakaton remontointi vaatii aina jonkinlaista rahallista panostusta. Välttämättä ei kuitenkaan puhuta niin isoista summista kuin moni lieksalainen luulee. Meiltä tilattuna huopakattoremontti Lieksassa ei maksa mansikoita!

Pitkän uramme varrella katon saneeraustaitomme ovat hioutuneet huippuunsa, ja tänä päivänä suoriudummekin remontista kuin remontista ammattitaitoisesti ja samalla kuitenkin kustannustehokkaasti. Me tiedämme, kuinka laatu pidetään korkealla ja kulut matalalla.

Meiltä ei budjetti karkaa lapasesta, vaikka kattosi olisi rapakunnossa alusrakenteitaan myöten. Suoriudumme jopa kosteusvauriokorjauksista ja notkahtaneen katon oikaisusta yllättävän vähällä vaivalla ja edulliseen hintaan!

Lisäksi työmme kelpaa luonnollisesti kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on verovähennys, johon jokainen lieksalainen yksityishenkilö on oikeutettu. Tämä mukava verokevennys saattaa poikia tuntuvaakin huojennusta huopakattoremontin kustannuksiin sekä kotona että mökillä.

Mikäli kuitenkin kaikesta edellä kerrotusta huolimatta pureskelet kynsiäsi huopakattoremontin hintaa miettien, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitusratkaisuun. Hyvämaineisen yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoituksella voit jyvittää kattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin, eikä ronskimpikaan kattosaneeraus aiheuta taloudellista ahdinkoa. Tilatessasi huopakattoremontin Lieksassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, raha-asiat järjestyvät kyllä parhain päin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt