Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lieto

Huopakattoremontti Lieto, hulppeana ”avaimet käteen”-pakettina. Tämä maanmainio palvelupaketti sisältää kaiken, mitä huopakattoremontti Liedossa sijaitsevassa kohteessasi ikinä vaatiikaan!

Tässä ”avaimet käteen”-pakettimme sisältö napakassa pähkinänkuoressa:

  • Työt suunnittelusta vanhan katon purkuun, uuden vesikatteen asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.
  • Remonttimateriaalit, kuten kattohuovat ja kattotuotteet (kuljetuksineen).
  • Kalusto ja työkalut. (Sis. kuljetuksen remonttikohteeseen ja -kohteesta.)

Mitään et siis joudu tekemään tai ostamaan itse. Koko urakan ajan voit keskittyä muihin, paljon mukavampiin asioihin elämässäsi. Eipä aikaakaan, niin omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaa uudenkarhea, entistäkin ehompi bitumikate.

Jos tällainen helppo ja huipputasokas toteutus kuulostaa mielestäsi hyvältä, ota yhteyttä ja tilaa huopakattoremontti Liedossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Maineikkaat huopakatemestarimme ovat käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Liedossa, ja myös muu Varsinais-Suomi (esimerkiksi Aura, Paimio, Kaarina, Marttila, Pöytyä ja Turku) kuuluu palveluverkostoomme. Tarpeen vaatiessa olemme valmiit rientämään avuksesi jopa saarikohteisiin tiettömän taipaleen päähän!

Työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja laskumme voit maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla joustavalla remonttirahoituksella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liedossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liedossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liedon alueella!

Palahuopakattoremontti Lieto, kunnostamme kattosi kaikilta tarvittavilta osin – turhaan emme kuitenkaan pura pois terveitä kattorakenteita!

Palahuopakattoremontti Lieto, jäljiltämme tiedät kattosi olevan terve kuin pukki. Urakan yhteydessä uusimme katoltasi kaiken huonokuntoisen, jotta voisit taas luottaa katon toimittavan virkansa säällä kuin säällä.

  1. Uusimme vanhat kattohuovat. Korvaamme ne uusilla, hyvälaatuisilla ja toiveidesi mukaisilla bitumilaatoilla tai -kermeillä.
  2. Päivitämme vanhat kattotuotteet nykyaikaisiin malleihin. Tilalle asennamme joukon nykyaikaisia, valintasi mukaisia varusteita.
  3. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin, mikäli katon välistä paljastuu esimerkiksi notkahtaneita kattorakenteita, kosteusvaurioita, pieneläinten tekemiä tuhoja tai rakennusvirheitä.

Haluamme kuitenkin korostaa, että meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Liedossa suunnitellaan ja toteutetaan täysin yksilöllisesti katon tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioiden. Jos kattosi ei esimerkiksi vaadi kokonaisvaltaista remonttia, kenties huopa- tai palahuopakattoremontti Liedossa sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa vain osittain. Turhille purkutöille meillä on nollatoleranssi.

Ota yhteyttä, niin päästään pian starttaamaan urakan suunnittelu! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä puhelimitse että kasvotusten.

Huopakaton uusiminen Lieto, millaista huopaa uudelle katollesi laitetaan?

Huopakaton uusiminen Lieto – uusi katto, uudet huovat. Mutta millaista huopaa uudelle katollesi laitetaan? Huopakaton uusiminen Liedossa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden stailata katto kokonaan uusiksi!

Nykypäivänä kattohuopia on olemassa vaikka ja minkälaisia. Sekä bitumikermejä että kattolaattoja on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa.

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, tänä päivänä voit valita katollesi esimerkiksi siniset, vihreät tai ruskeat huovat. Palahuopaa on olemassa myös kirjavana versiona, jossa kuvion kärki ja tyvi ovat keskenään eri väriset. Sopivan sävyisillä huovilla uusi katto saadaan istumaan saumattomasti muun kiinteistön ja tontin tunnelmaan.

Mikäli kyseessä on palahuopa- eli bitumilaattakatto, voimme asentaa katollesi joko kuusikulmion tai suorakaiteen malliset kattolaatat. Kuusikulmiot ovat hyvin perinteikäs valinta, mutta esimerkiksi modernissa taajamakohteessa myös suorakaiteen mallinen bitumilaatta voi olla varteenotettava vaihtoehto.

Tilatessasi huopakaton uusimistyön Liedossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan katollesi uudet, tyylikkäät ja rakennuksen ilmeeseen istuvat kermit tai kattolaatat. Meille on kunnia-asia, että olet uuteen kattoosi täydellisen tyytyväinen!

Palahuopakaton uusiminen Lieto, tästä syystä kattotuotteetkin on paras päivittää samalla nykyaikaisiin malleihin

Palahuopakaton uusiminen Lieto, kattohuopien ohella kattotuotteetkin kannattaa samalla päivittää. Kattohuopien tavoin myös kattotuotteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän, ja useimmiten vanhojen kattotuotteiden asennus takaisin uudelle katolle ei ole suositeltavaa.

Kattotuotteet = iso joukko erinäisiä katolle, räystäälle ja talon seinustalle asennettavia varusteita. Kattotuotteisiin lukeutuvat esimerkiksi sadevesijärjestelmä, lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat, pieneläinesteet, piipunhattu ja kattoluukut.

Vanhojen kattotuotteiden asennus uudelle katolle saattaisi aiheuttaa esimerkiksi vuotoriskejä, sillä mm. kattoluukkujen tiivisteet menettävät ajan kanssa tiivistävät ominaisuutensa. Kattoturvatuotteiden kierrätys puolestaan voi aiheuttaa jopa henkilövahinkoja.

Laita korvan taa, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Liedossa sijaitsevassa kohteessasi on mahtava sauma myös kokonaan uusien kattotuotteiden asennukseen. Uusien kattotuotteiden asennus onnistuu poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Liedossa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.

Saisiko olla esimerkiksi kattoikkuna, kattovalokupu tai aurinkopaneelit? Asennamme kaikki huopakaton kattotuotteet siististi ja tiiviisti!

Lietolainen, meiltä saat talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontin aina varmalla tietotaidolla

Huopakaton remontointi on vaativaa ja vastuullista työtä. Jos kattoasentaja ei ole ihan ajan tasalla, moni asia voi mennä mönkään. Tällöin seuraukset saattavat olla suorastaan katastrofaaliset.

Juuri siksi kannattaakin delegoida huopakattoremontti Liedossa sijaitsevassa kohteessasi vain kokeneelle ja hyvämaineiselle kattoremonttifirmalle – kuten meille. Asennamme ja uusimme tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot kokenein käsin.

Lähtökohtaisesti teemme kaikki kattotyöt aina avaimet käteen periaatteella, eli tuomme kaiken tarvittavan paikalle työvoimasta materiaaliin ja lähtiessämme siivoamme jälkemme.

Jäljiltämme voit luottaa myös kattomateriaali- ja kattotuotevalmistajien omien takuiden pysyvän voimassa odotusten mukaisesti. Tämä ei ole itsestäänselvyys, sillä tavallisesti takuuehdoissa edellytetään asentajan ammattitaitoa (esim. huopakaton asennus itse johtaa usein takuiden raukeamiseen).

Meiltä voitkin tilata huopakattoremontit Liedossa huoletta kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille. Anna kattosi saneeraustyöt meidän tehtäväksemme, niin voit nukkua yösi rauhallisin mielin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt