Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Liminka

Huopakattoremontti Liminka, hoituu tarkalla otteella ja pitkällä kokemuksella kattoasiantuntijoiltamme. Ota pikimmiten yhteyttä jos kattosi näyttää oireita kattoremontin tarpeelle. Jos viivyttelet kattoremontin kanssa liian pitkään, riski vakaville kattovaurioille kasvaa kohisten. Vanha huopakate on harmittavan altis esimerkiksi kosteusvaurioille.

Mitä huonompaan kuntoon annat kattosi ajautua, sen enemmän työtä huopakattoremontti Limingassa sijaitsevassa kohteessasi tulee tietenkin vaatimaan. Tämä kasvattaa myös urakan aikataulua ja budjettia.

Tee siis palvelus katollesi, itsellesi ja pankkitilillesi, ja laita huopakattosi saneeraustyö tilaukseen ennen kuin vanha kattoparka prakaa lopullisesti. Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä soittaen että sähköisesti (esimerkiksi alla olevaa nappia näpäyttämällä). Kuulemmehan sinusta pian?

Meiltä voit tilata huopakattoremontit Limingassa, ja myös muu Pohjois-Pohjanmaa on osa toimialuettamme. Limingan ohella palvelemme asiantuntevin ottein ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin mm. näillä paikkakunnilla: Lumijoki, Oulu, Kempele, Tyrnävä, Siikajoki ja Muhos – jopa saari- ja saaristokohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Limingassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Limingassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Limingan alueella!

Palahuopakattoremontti Liminka – 5 selkeää signaalia, jotka kielivät kattosi kaipaavan uusimista

Palahuopakattoremontti Liminka, parempi ottaa työn alle vähän ennakkoon kuin liian myöhään. Mutta… mistä oikein tietää, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen olisi aiheellista?

Tämä kysymys askarruttaa monia liminkalaisia, sillä maallikon ei ole aina ihan helppoa tunnistaa kattonsa tarpeita. Onneksi on kuitenkin olemassa joitakin melko selkeitä merkkejä, jotka kielivät bitumikatteen olevan uusimista vailla.

Tässä viisi signaalia, jotka kertovat huopa- tai palahuopakattoremontin Limingassa sijaitsevassa kohteessasi olevan todennäköisesti tarpeen:

  • Katto kerää lehtiä, risuja ja sammalta magneetin lailla.
  • Katon pinta halkeilee pahaenteisesti.
  • Katon saumat irvistelevät rumasti sieltä täältä.
  • Et voi olla täysin varma katon vedenpitävyydestä, vaikka kattoa on jo tiivistetty useaan otteeseen.
  • Katon selkä on painunut kummalliselle notkolle/kuopalle.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista ”oireista” kuulostaa harmittavan tutulta, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Limingassa sijaitsevassa kohteessasi. Laita katto uusiksi tarvittaessa vaikka kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntämällä, jotta kattorukka ei joutuisi turhaan kärsimään tuskissaan!

Huopakaton uusiminen Liminka, välillä myös korkea ikä voi olla järkiperuste laittaa urakka tilaukseen

Huopakaton uusiminen Liminka, voidaan joskus ottaa agendalle pelkästään katon korkean iän vuoksi. Vaikka useimmiten kattoremontin perusteena on katon kehno kunto, joissain tapauksissa myös katon ikävuodet saattavat ilmiantaa tarpeen vesikatteen uusimiselle.

Hyvä nyrkkisääntö on, että huopakaton uusiminen Limingassa kannattaisi toteuttaa viimeistään katon iän ylittäessä neljäkymmentä vuotta. Tämä on varsin kunnioitettava saavutus jopa laadukkaalle, hyvin huolletulle ja täysin oikein asennetulle bitumikatolle.

Vaikka katto näyttäisikin vielä päällisin puolin kohtalaisen hyvältä, kannattaa huopakaton uusiminen Limingassa teettää ennen kuin katon ikä ylittää viidenkymmenen vuoden merkkipaalun. Aika tekee tehtävänsä kaikille katon rakenneosille, eivätkä vanhat kattohuovat, läpivientien tiivisteet ym. enää suoriudu virastaan entiseen malliin.

Jos kattosi alkaa olla eläkeiässä, kannattaa ainakin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan sitä lähitulevaisuudessa. Käynnin jälkeen voimme antaa tarvittaessa mitä parhaan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Vinkki: jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi. Tämä saattaa hieman nopeuttaa kattoremontin tarvekartoitusta ja kustannusarviota.

Palahuopakaton uusiminen Liminka – juhannuksena, jouluna vai pääsiäisenä?

Palahuopakaton uusiminen Liminka, mihin vuodenaikaan urakka olisi paras toteuttaa? Kannattaako huopa- tai palahuopakaton uusiminen teettää keväällä, kesällä, syksyllä vaiko kenties talvella?

Tämä riippuu hyvin pitkälti kattosi tarpeista. Yleisesti ottaen huopa- tai palahuopakaton uusiminen on suositeltavaa teettää siinä vaiheessa, kun katto menettää toimintavarmuutensa tai sen suorituskyvystä ei enää voida olla täysin varmoja. Periaatteessa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Limingassa onnistuu mihin vuodenaikaan vain.

Jos on mahdollisuus valita, kannattaa bitumikaton uusiminen kuitenkin teettää kelin ollessa plussan puolella. Leudolla säällä uuden katon asennus vanhan tilalle ei vaadi ylimääräistä vaivannäköä tai kikkailua, joten urakan aikataulu ja budjetti pysyvät kompaktimpana. Suosittelemmekin huopa- tai palahuopakaton uusimista Limingassa mieluiten keväällä, kesällä tai syksyllä.

Kannattaa silti ottaa meihin yhteyttä hetimiten, kun omakotitalosi, mökkisi/kesämökkisi tai piharakennuksen vanhan huopa- tai palahuopakaton kunto alkaa epäilyttää. Kun olet ajoissa liikenteessä, saadaan katon uusiminen ajoitettua parhaaseen mahdolliseen sääikkunaan. Painamme hommia läpi vuoden, joten tavoitat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin!

Uusi huopakatto vanhan tilalle on mitä paras sijoitus!

Moni liminkalainen arastelee kattonsa remontointia. Investointi uuteen huopakattoon arveluttaa, sillä katon saneeraus vaatii luonnollisestikin hieman enemmän aikaa ja pääomaa kuin katon huolto ja korjaus.

Uusi huopakatto vanhan tilalle on kuitenkin mitä paras sijoitus. Urakan myötä katon kunnossapito helpottuu huomattavasti!

Esimerkiksi katon tiivistykseen ja paikkaukseen ei tarvitse enää laittaa rahaa jatkuvalla syötöllä. Jäljiltämme voit luottaa siihen, että uusi huopakattosi on huipputiivis jokaista saumaa ja läpivientiä myöten.

Myöskään sammaleen poisto ei jatkossa aiheuta turhaa rahanmenoa. Tehtaalta lähtiessään uudet kattohuovat ja bitumilaatat saavat ylleen suojaavan pinnoitteen, jonka ansiosta kasvusto pysyy katosta kaukana pelkkien kevyiden kausipuhdistusten voimalla.

Kaupan päälle huopakattoremontti raikastaa katon ilmeenkin kuin syyspuhuri. Kun huopakattoremontti Limingassa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, kattosi kirvoittaa kateellisia katseita aina naapurikorttelissa asti.

Jos olet siis lopen kyllästynyt huoltamaan ja korjaamaan vanhaa kattorähjää ja sen kauhtunut ilmekin vetää mielen mustaksi, pyydä ihmeessä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Takaamme, että pitkässä juoksussa sijoitus uuteen huopakattoon maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt