Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Liperi

Huopakattoremontti Liperi, monipuolinen ja taitava kattotiimimme uusii huopakatteet varmalla otteella. Moni tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto Liperin seudulla olisi tälläkin hetkellä remontin tarpeessa, mutta aina katon hätähuudot eivät valitettavasti tule kuulluksi.

Jokainen huopa- ja bitumikatto tulee kuitenkin ennen pitkää tiensä päähän, eikä kattoa sitten enää kannata väkisin huoltaa ja korjata. Ikälopun huopakatteen epätoivoinen putsaus, tiivistys ja paikkailu on suoraan sanottuna hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Kun talosi, mökkisi tai piharakennuksen (autotalli, varasto, pihasauna, liiteri, aitta jne.) vanha huopakattoparka alkaa repeillä liitoksistaan toden teolla, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Sana vain, niin tulemme laittamaan kattoparan uusiksi hippulat vinkuen!

Huippuosaavat huopakate-eksperttimme ovat käytettävissäsi kaikkialla Liperin alueella taajamista takametsiin ja aina saarikohteisiin saakka. Myös muu Pohjois-Karjala on osa toimialuettamme eli meiltä saat huopakattoremontit Liperissä sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Outokumpu, Joensuu, Heinävesi, Rääkkylä, Kontiolahti ja Polvijärvi.

Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liperissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liperissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liperin alueella!

Palahuopakattoremontti Liperi, otetaan usein työn alle näillä perusteilla – sammal ja kattovuodot listan kärkisijoilla!

Palahuopakattoremontti Liperi, voidaan ottaa työn alle hyvin monista erilaisista lähtökohdista. Jokainen katto on oma yksilönsä, minkä vuoksi tarve kattoremontillekin on arvioitava aina tapauskohtaisesti.

Usein huopa- tai palahuopakattoremontti Liperissä toteutetaan esimerkiksi näillä perusteilla:

  • Katto sammaloituu pahoin. Liperissä luonto on vehreää, ja sammal vaanii huopakattoja alati. Mikäli kasvusto ei enää pysy poissa edes kasvustontuhokäsittelyn ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen voimalla, on aika laittaa katto uusiksi.
  • Katto vuotaa sieltä täältä tai katon tiiviydessä on isoja kysymysmerkkejä, joita ei saada enää taklattua tiivistämällä tai paikkaamalla.
  • Katto on painunut kuopalle/notkolle.
  • Katto on kärsinyt rajuja myrskyvaurioita (esim. puu kaatui katon päälle).
  • Katon asennuksesta on kulunut neljäkymmentä vuotta tai yli. Nelikymppinen bitumikatto on auttamatta tiensä päässä ja tulisi uusia mieluiten lähitulevaisuudessa.

Jos jostain syystä epäilet huopa- tai palahuopakattoremontin Liperissä sijaitsevassa kohteessasi olevan tarpeen, kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattorukkaa. Käynnin jälkeen annamme tarvittaessa mielellämme loistotarjouksen kattosi uusimisesta!

Huopakaton uusiminen Liperi, helpottaa katon kunnossapitoa – sijoitus vailla veroistaan!

Huopakaton uusiminen Liperi, helpottaa kummasti katon huoltoa ja kunnossapitoa. Kun huopakaton uusiminen Liperissä sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, ei katon huoltotöihin ja korjaukseen uppoa jatkossa puoliksikaan niin paljon mammonaa.

Huopakattoremontin myötä esimerkiksi kattosi vastustuskyky sammalta vastaan tehostuu kuin taikaiskusta. Tehtaalta lähtiessään kattohuovat saavat ylleen suojaavan pinnoitteen, joka tiivistää kermien tai bitumilaattojen pinnan. Näin ollen sammaleen ja jäkälän itiöt eivät saa katolta otetta, eikä katon putsaukseen tai sammaleenpoistoon tarvitse laittaa rahaa jatkuvalla syötöllä.

Samalla myös kattosi vedenpitävyys kohenee kerta heitolla. Urakan jälkeen voit olla varma, että välikatto pysyy kuivana haastavissakin olosuhteissa, eikä katon tiivistykselle ja paikkaukselle ole tarvetta pitkiin aikoihin.

Kun huopakaton uusiminen Liperissä sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, tiedät kattosi kestävän vankkumatta myös talvista lumitaakkaa*. Urakan yhteydessä korjaamme kattosi välistä mahdolliset lahovauriot ja muut viat, jotka heikentävät katon kuormansietokykyä.

Kuulostaako houkuttelevalta? Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme, niin tulemme laittamaan kattosi uusiksi tuota pikaa!

*Vähintäänkin alueellisen peruslumikuorman verran.

Palahuopakaton uusiminen Liperi, pohditko kenties urakan hintaa?

Palahuopakaton uusiminen Liperi, urakan hintalappu kiinnostaa monia. Usein meiltä kysytäänkin, mitä maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, varaston, autotallin tai pihasaunan huopa- tai palahuopakattoremontti Liperissä.

Huopa- tai palahuopakaton uusimishinta on kiinni pitkälti esimerkiksi katon kunnosta. On huomattavasti helpompaa uusia pelkkä vesikate eli kattohuovat kuin saneerata katto ruoteitaan myöten. Siksi myös kattoremontin hintalappu muodostuu edullisemmaksi katon ollessa vielä jokseenkin hyvässä kunnossa.

Tietysti myös katon ominaisuudet, kuten koko, malli ja varustelu vaikuttavat kattoremontin kustannuksiin omalla painoarvollaan. Esimerkiksi liiterin pieni, simppeli pulpettikatto ilman minkäänlaisia varusteita on lähtökohtaisesti huokeampaa uusia kuin vaikkapa kartanon iso mansardikatto kaikkine kattotuotteineen ja kattolyhtyineen.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimisen Liperissä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et kuitenkaan päädy maksamaan uudesta katostasi ylihintaa. Pitkällä kokemuksella pidämme urakan kulut kurissa tiukoissakin tilanteissa!

Mikäli uuden katon hinta mietityttää hintatasomme kilpailukykyisyydestä (ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta) huolimatta, tutustu ihmeessä kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksella voit pilkkoa urakan kulut kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Joskus huopakaton uusiminen Liperissä voi onnistua myös osittain – mitään mätää ei katolle kuitenkaan kannata jättää!

Tiesitkö, että aina huopakaton uusiminen Liperissä ei edellytä kokonaisvaltaista kattoremonttia? Joskus huopakaton uusiminen Liperissä voidaan toteuttaa myös osittain.

Jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle ja katon vauriot eivät ulotu koko katon alalle, voi osittainen huopakattoremontti olla täysin riittävä (ja samalla erittäin nopea ja kustannustehokas) ratkaisu katon kunnostamiseksi. Tai jos vaikkapa savupiippu vuotaa vettä katon väliin, voidaan katto mahdollisesti remontoida vain paikallisesti läpiviennin tuntumasta.

Mitään mätää ei katon väliin kuitenkaan kannata jättää muhimaan. Tarvittaessa on parempi laittaa katto kauttaaltaan uusiksi vaikka ihan varmuuden vuoksi kuin katua jälkikäteen. Jos katon väliin jää esimerkiksi hometta, saattaa uuden katon käyttöikä typistyä melkeinpä olemattomiin.

Voidaksemme kertoa tarkemmin kattosi kaipaamista kunnostustoimista, meidän on kuitenkin nähtävä kattosi ensin omin silmin. Ota yhteyttä, ja kutsu eksperttimme vilkaisemaan kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt