Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Liperi

Katon korjaus Liperi – varma ja taitava kunnostus suoritetaan kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Korjaustarvetta voi löytyä monenlaista riippuen kohdekaton kunnosta ja materiaalista. Aluksi kyse voi olla tihkuvuodoista, tiiveysongelmista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos haasteiden annetaan äityä isommiksi, myös kunnostusten kokoluokka kasvaa. Ajoissa toteutettu katon korjaus sen sijaan ehkäisee kosteus- ja lahohaitat, sekä pitää poissa tarpeettomat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, tyypillinen syy ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut; sammal, lika, kosteus, lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty merkittäviä virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat vaivattomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liperissä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä lumi- ja myrskyvaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Karjala; Polvijärvi, Outokumpu, Heinävesi, Kontiolahti, Rääkkylä ja Joensuu. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Lunasta katolle siis laadukkaita käyttövuosia ja entistä täydempi toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Liperissä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liperissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liperissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liperin alueella!

Huopakaton korjaus Liperi, tasokkailla tiivistyksillä ammattilaistemme kautta

Huopakaton korjaus Liperi – paikkaukset toteutetaan pitävällä työnjäljellä pätevän kattotiimimme toimesta. Huopakattoa, eli bitumikattoa saattavat vaurioittaa muun muassa myrskytuhot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti katolta pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun kattoa nakertavat sammal, lumikuorma, kosteus ja auringon uv-säteily. Ikääntymisen kuivattama kattohuopa voi myös halkeilla aiempaa helpommin, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai liitosten kohdalta. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Kermien väliin päässyt kosteus voi lisäksi näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liperissä, katollesi sopivilla paikkausaineilla ja vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma saattaa eri katoilla vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Liperissä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Liperi, kunnostamassa katteen kolhut ja ruostekohdat

Peltikaton korjaus Liperi – tiivistykset hoidetaan kattavin taidoin ja parhailla menetelmillä toimestamme. Paikkausta voivat vaatia esimerkiksi reiät, ruostekohdat tai muut korroosion jäljet. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohessa myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muutoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Liperissä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme aiheutuneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme huolella myös pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on mahdollisimman kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liperissä. Käsissämme luonnistuvat kattavasti myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Liperi – tyylikäs kunnostus kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Liperi, taitavat kunnostukset varmaotteisesti toteuttaa kokenut ammattipalvelumme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua äkilliset myrskyvauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisesti tiilikattoa kuitenkin verottavat huomattavasti arkisemmat rasitukset, kuten sammal ja jäkälä, lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – esimerkiksi aluskate voi olla virheellisesti asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Liperissä ehkäisee isommat vauriot, kunhan korjauksiin ryhdytään hyvissä ajoin ennen katon vaipumista vaihtokuntoon. Tyypillistä on, että korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liperissä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate saadaan jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liperi, huolehdimme katostasi luotettavin ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liperi – ensiluokkaiset tulokset kaikkiin kunnostuksiin saat tarkoilta ammattitekijöiltämme. Aluskate on tärkeä osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate taklaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja iän tuomista rasituksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meiltä saat kunnostukset moitteettomasti ja siististi yksityiskohtia myöten – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liperissä.

Paikkaamme yksittäiset aluskatteen reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Hoidamme kuntoon valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin kohdalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liperissä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liperi – korjaus pitää kattosi käyttövarmana

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liperi – korjaus pitää kattosi toimivuuden kohdillaan, kun sen toteuttavat ammattitekijämme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Liperissä, meiltä saat paikalle kokeneet tekijät palauttamaan kattosi tiiveyden. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme väsyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liperissä, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena saat kauniin sekä tyylikkään katon, joka kestää sään ja ajan kulutuksissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt