Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Loppi

Huopakattoremontti Loppi, tekee lopun katon iänikuiselle putsaukselle ja paikkaukselle. Vanhetessaan huopakatto alkaa vaatia enemmän ja enemmän huomiota erinäisten huolto- ja korjaustöiden merkeissä, mutta huopakattoremontin myötä katon kunnossapito helpottuu kuin taikaiskusta.

  • Huopakattoremontin jälkeen katon tiivistykselle ja paikkaukselle ei ole tarvetta pitkiin aikoihin. Ammattitaitoisen asentajan jäljiltä uusi huopakatto pitää vettä pisaralleen.
  • Uusi huopakatto pysyy puhtoisena pelkkien kevyiden kausipuhdistusten ansiosta. Uusien kattohuopien pinta on sileä ja tiivis, joten risut ja lehdet valuvat katolta alas miltei itsekseen.
  • Huopakattoremontin myötä myös sammal kaikkoaa katolta kerta laukaisulla – ja pysyykin poissa monet vuodet normaalien syys- ja kevätpuhdistusten voimalla.

Kun omakotitalosi, kesämökkisi, autotallin, grillikodan tai pihasaunan vanha huopakatto alkaa repeillä liitoksistaan, älä siis kärvistele kituvan kattorähjän katveessa enää yhtäkään vuotta. Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopakattoremontista Lopella sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään!

Huom. Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Lopella, ja myös muu Kanta-Häme lukeutuu toimialueeseemme. Meiltä saat huopakattoremontit Lopella sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla Lopen tuntumassa: Riihimäki, Hämeenlinna, Hausjärvi, Janakkala, Tammela ja Forssa (jopa saariin).

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lopella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lopella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lopen alueella!

Palahuopakattoremontti Loppi – rautaisella kokemuksella

Palahuopakattoremontti Loppi, meiltä saat käyttöösi kokemuksen parkitsemat huopakate-ekspertit! Tiimillämme on runsain mitoin aiempaa kokemusta huopa- ja palahuopakatteiden saneerauksesta, joten voit delegoida huopa- tai palahuopakattoremontin Lopella sijaitsevassa kohteessasi meille huolettomin mielin.

Otamme pallon haltuumme tottunein ottein heti urakan alkumetreiltä, kuljettaen sen varmoin askelin aina maaliin saakka – ilman hutilaukaisuja tai epämääräisiä kiertoteitä. Vaihdamme vanhat kattohuovat tai -laatat uusiin niin, että heilahtaa!

Meillä ei mene sormi suuhun, vaikka vesikatteen helmoista paljastuisi lahoja lautoja, kastuneita eristevilloja, lumimassojen alla notkahtaneita kattopalkkeja, pikku eläinten tekemiä tuhoja, kylmiä siltoja tai kiusallisia rakennusvirheitä. Taitava tiimimme taipuu myös välikaton kunnostustöihin muitta mutkitta.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Lopella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Olemme urakoitsijavalinta siitä parhaasta päästä!

Huopakaton uusiminen Loppi, otetaan usein työn alle kattovuotojen ja katon sammaloitumisen vuoksi – joko sinunkin kattosi kaipaisi uutta puhtia?

Huopakaton uusiminen Loppi, syyt remontin taustalla vaihtelevat kohteesta toiseen. Usein huopakaton uusiminen Lopella otetaan kuitenkin työn alle sen vuoksi, ettei katon vedenpitävyyteen enää voida luottaa.

Satunnaisen vuodon saamme toki tilkittyä tiivistämällä tai paikkaamalla, mutta lukuisat vuodot ja vuotoriskit on yksinkertaisesti varmempaa taklata remontoimalla. Jos kattosi vuotaa kuin seula, todennäköisesti katon uusiminen on myös kustannustehokkaampi ratkaisu katon kunnostamiseksi kuin yrittää paikata reikiintynyttä kattorähjää epätoivon vimmalla.

Toinen yleinen syy huopakaton uusimiseen Lopella on kattohuopien sammaloituminen. Ensi alkuun pystymme pysäyttämään sammaleen ja jäkälän valloitusyritykset kemiallisella kasvustontuhokäsittelyllä ja pinnoittamalla kattohuovat uudelleen, mutta tämän jälkeen vesikatteen uusiminen on oikeastaan ainoa keino kasvuston häätämiseksi.

Jos syystä tai toisesta epäilet kattosi kaipaavan uusimista, kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan sitä vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Mikäli huolto- ja korjaustyöt eivät enää riitä pitämään kattoasi tyytyväisenä, annamme tarvittaessa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Lopella sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Loppi, kannattaa toteuttaa ”hyvän sään aikana”

Palahuopakaton uusiminen Loppi, voidaan periaatteessa toteuttaa milloin vain. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lopella on mahdollista keväällä, kesällä, syksyllä ja jopa talviaikaan.

Rehellisesti sanottuna huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lopella kannattaisi kuitenkin ajoittaa joko keväälle, kesälle tai syksylle. Leudommat vuodenajat tarjoavat bitumikaton uusimiseen yleensä enemmän suotuisia sääikkunoita.

Huopakattoremontin kannalta paras mahdollinen sää on poutainen ja kohtalaisen lämmin. Lämpötilan tulisi olla jonkin verran plussan puolella, eikä taivaalta saisi ripeksiä vettä, räntää tai lunta. Näissä olosuhteissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen onnistuu kaikkein helpoiten, eikä esimerkiksi katemateriaalien tai rakennustyömaan suojaukseen tarvitse käyttää aikaa.

Kaikkein tärkeintä on silti se, että et anna kattosi vartoa remonttia yhtään kauemmin kuin on aivan välttämätöntä. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme heti, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lopella sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään aiheelliselta. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on, sen helpompaa ja edullisempaa se on uusia!

Onko huopakaton remontointi itse hyvä ajatus? Lue alta asiantuntijan vastaus!

Loppilainen, houkutteleeko huopakaton uusiminen tai remontointi itse? Huopakaton remontointi itse saattaa tuntua hyvältä ajatukselta, mutta käytännössä se on sitä vain ani harvoin.

Huopakaton remontointi ei nimittäin ole lasten leikkiä. Moni asia voi mennä vipuun, eikä uusi katto ole sitten välttämättä puoliksikaan niin kestävä ja komea kuin toivoisi.

Lisäksi katolla puuhastelu on huisin vaarallista ilman aiempaa kokemusta ja kunnollisia turvavarusteita. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun joku murtaa kätensä tai jalkansa katolta tippuessaan…

Eikä siinä vielä kaikki! Remontoimalla talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton omin voimin, menetät myös oikeuden kotitalousvähennykseen.

Pelaa siis korttisi fiksusti, äläkä ryhdy remontoimaan kattoasi omin voimin. Tilaa huopakattoremontti Lopella sijaitsevaan kohteeseesi ennemmin meiltä, niin urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi ammattitaitoisesti, joutuisasti ja tuvallisesti! Asiakkaanamme pääset myös hyödyntämään kotitalousvähennyksen täysin siemauksin.

Ethän ryhdy huopakattosi saneeraukseen itse edes Matti kukkarossa? Mikäli huopakattoremontin hinta laittaa kämmenet hikoilemaan, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen ja maksa urakka tarvittaessa osamaksulla.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt