Vesikourujen puhdistus Loppi – olisiko jo korkea aika poistaa risut ja lehdet ränneistä?

Vesikourujen puhdistus Lopella on paras tehdä ajallaan. Loppi on vehreää aluetta, eikä luontoäiti anna anteeksi laiskottelua vesikourujen puhtaanapidossa.

Jos vesikourujen puhdistus unohtuu, sadevesijärjestelmän suorituskyky takkuaa kouruissa muhivien risujen, lehtien ja neulasten muodostaessa tukoksia. Samaan aikaan kourut alkavat ruostua kiihtyvään tahtiin. Ennen pitkää ruoste syö kouruihin reikiä, mikä heikentää sadevesijärjestelmän toimintaa edelleen.

Lopputuloksena vedet roiskivat katolta alas mielivaltaisesti. Villit vesiputoukset nuolevat räystään laudoituksia, julkisivua ja kastelevat vielä sokkelinkin – aiheuttaen hometta, levää, lahovaurioita ja pakkasrapautumista.

Tietyissä olosuhteissa vesi voi myös patoutua katolle. Se kohottaa kattovuotojen riskiä merkittävästi.

Mutta milloin vesikourujen puhdistus eli roskien poisto ränneistä kannattaa tehdä, jos edellä mainitut ongelmat haluaa välttää? Pitkään kokemukseemme nojaten Me Plus Kattopalvelussa suosittelemme maksimissaan kuuden kuukauden puhdistusväliä. Taktiikka toimii useimmissa kohteissa Lopella ja lähialueilla erinomaisesti. Hurautamme hetkessä avuksesi myös Lopen lähikuntiin – esimerkiksi Karkkilaan, Inkooseen, Raaseporiin, Saloon tai Siuntioon.

Älä silti tartu itse härkää sarvista. Jotta puhdistustulos olisi varmasti hyvä ja hommat hoituisivat helposti pois päiväjärjestyksestäsi, on vesikourujen puhdistus paras tilata meiltä.

Kylkiäisenä arvioimme sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnon täysin veloituksetta. Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseenkin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Meiltä rännien puhdistustyöt kaikkiin kohteisiin Lopella ja lähialueilla

Rännien puhdistus etenee aina pääpiirteittäin samalla kaavalla, sijaitsi kohde sitten Lopella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Janakkalassa, Karkkilassa, Tammelassa tai vaikkapa Vihdissä. Täysin identtisesti ei vesikourujen puhdistusta kuitenkaan voi tehdä joka kohteessa.

Esimerkiksi sadevesijärjestelmän materiaali ja kunto sekä vesikourujen pituus ja kiinnikkeet vaikuttavat aina puhdistusprosessiin jossain määrin. Lisäksi kohteen ominaisuudet, kuten katon muoto ja kerrosten lukumäärä tuovat rännien puhdistukseen omat lisäkierteensä.

Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kuitenkin rännien pudistustyöt A-luokan laadulla kaikkiin kohteisiin Lopella ja lähialueilla. Ketterät kourugurumme mukautuvat sadevesijärjestelmän tarpeisiin kohteessa kuin kohteessa!

Meiltä onnistuu niin omakotitalon, paritalon, rivitalon, kerrostalon, koulun, kirkon, kaupan kuin kirjastonkin vesikourujen puhdistus. Käsittelemme tottunein ottein jopa hieman eksoottisempia kohteita, kuten maneeseja ja konesuojia.

Meille voit delegoida vesikourujen puhdistustyöt myös kaikkein pienimpien rakennusten ja rakennelmien osalta, sillä puhdistamme muovisetkin vesikourut kokenein käsin. Esimerkiksi varaston vesikourujen puhdistus hoituu meiltä liki nopeammin kuin ehdit sanoa ”kourukoukkujentaivutustyökalu”.

Miksi siis kääntyisit muiden firmojen puoleen tai tekisit työt itse, kun voit tilata rännien puhdistustyöt Lopella ja lähialueilla meiltä Plus Kattopalvelusta? Ota yhteyttä – teemme tarjouksen, joka saa naapurinkin kateudesta vihreäksi!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus saman katon alta

Normaalisti roskien poisto ränneistä riittää ylläpitämään sadevesijärjestelmän suorituskykyä erinomaisesti, mutta joskus myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi olla tarpeen. Älä kuitenkaan pelästy – me Plus Kattopalvelussa emme myy ”eioota”.

Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus käy meiltä käden käänteessä, sillä meillä on tästäkin työstä kivijalkaakin vankempi kokemuspohja. Hyvällä taktiikalla ja sopivilla työkaluilla saamme sadevesijärjestelmän tukokset avattua yhtä aikaa sekä tehokkaasti että hellästi.

Selätämme jopa kaikkein visaisimmat tukokset ilman naarmuja ja lommoja. Esimerkiksi sadevesijärjestelmään kertyneet jäät sulatamme kuumalla vesihöyryllä, joka samalla puhdistaa tielleen osuvat pinnat.

Nyt siis tiedät keiden puoleen kääntyä, kun kaipaat ammattiapua mihin tahansa sadevesijärjestelmän huolto- tai korjaustyöhön Lopella. Me Plus Kattopalvelussa olemme valmiit palvelukseesi kaikkina vuodenaikoina!

Vinkki! Sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt hoituvat kaikkein helpoiten ja edullisimmin muiden kattotöiden yhteydessä. Esimerkiksi vesikourujen puhdistus on tapana yhdistää katon kausihuoltoon, ja sadevesijärjestelmän sulatuksen yhteydessä voimme mainiosti antaa lähtöpassit myös räystäällä ja katolla majaileville jääkertymille. Mitään ei kannata jättää hampaan koloon.

elut Lohjalla yksilöllisesti sadevesijärjestelmän tarpeet huomioiden

Me Plus Kattopalvelussa teemme rännien puhdistustyöt Lohjalla kohteessa kuin kohteessa. Vaikka olemme tehneet näitä töitä jo hyvän tovin, ei rännien puhdistus ole meille koskaan pelkkä työsuorite – teemme rännien puhdistustyöt aina yksilöllisesti sadevesijärjestelmän tarpeet huomioiden.

Yksilöllinen kohtelu takaa joka kerta ensiluokkaisen puhdistustuloksen. Puhdistusprosessissa on nimittäin huomioitava tarkoin kohteen ja sadevesijärjestelmän ominaisuudet.

Esimerkiksi vesikourujen kiinnitykset vaikuttavat puhdistukseen olennaisesti. Kourujen ulkopuoliset kiinnikkeet helpottavat puhdistusta huomattavasti.

Luonnollisesti myös kourujen pituus ja likaisuuden aste sekä kohteen korkeus on otettava lukuun. Esimerkiksi pelkkä roskien poisto ränneistä onnistuu katolta käsin mainiosti, mutta vesikourujen ulkopintojen pesu taas on helpointa tehdä räystään edessä seisten. Yhtä lailla on eri asia puhdistaa omakotitalon kuin kerrostalon vesikourut.

Yksilöllinen palvelu ei silti tarkoita, että työskentely olisi hidasta. Pitkän kokemuksemme ansiosta mukaudumme puhdistuskohteen tarpeisiin ketterästi kuin marakatit!

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun kaipaat ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Lohjalla. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat takuulla osaavat kädet rännien puhdistukseen ja muihin kattotöihin kaikissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin, kesämökkeihin, kouluihin, kartanoihin ja autotalleihin!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattitaitoa siinä missä vesikourujen puhdistuskin

Ei ole tuulesta temmattua sanoa, että kaikki kattotyöt on paras jättää ammattilaiselle. Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattitaitoa, vaikka monen amatöörin korviin työ saattaa kuulostaa hyvinkin helpolta.

Ongelmia aiheuttaa ensinnäkin se, että todennäköisesti tukoksen avaus ei onnistu maasta käsin. Tai jos onnistuukin, niin luultavasti sadevesijärjestelmä kärsii operaation yhteydessä vakavia vaurioita – mahdollisesti julkisivukin. Varsinkin jäätukokset ovat viheliäistä sorttia.

Katolle taas on vaarallista kavuta ilman asianmukaisia turvavarusteita ja kokemusta niiden käytöstä. Ethän halua jäädä räystäälle roikkumaan?

Onneksi me Plus Kattopalvelussa emme jätä pulaan, vaikka sadevesijärjestelmä sattuisikin menemään tukkoon. Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on osa toimenkuvaamme. Avaamme tukoksen kuin tukoksen käden käänteessä.

Ota siis yhteyttä, kun vesikourut kaipaavat puhdistusta, tukkeutunut syöksyputki avausta tai vaikkapa irronnut ränni pitää kiinnittää takaisin paikoilleen. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kaikki kattotyöt Lohjalla kokenein käsin ja kohtuu hintaan!