Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Luhanka

Huopakattoremontti Luhanka, meiltä saat rahoillesi vuorenvarmaa vastinetta! Toteutamme huopakattoremontit Luhangassa luotettavasti takuutyönä, pitkän kokemuksen kautta.

 • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikki tonttisi asuin- ja piharakennukset sekä katetut rakennelmat. Tavallisia remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, mökit ja kesämökit, autotallit ja autokatokset, saunat, varastot, liiterit ja aitat.
 • Tunnemme läpikotaisin kaikki huopakattotyypit tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
 • Saneeraamme sujuvasti monimutkaisetkin kattomuodot, mutta toisaalta paneudumme hartaudella myös helpompiin remonttiprojekteihin.
 • Kokemuksen parkitsemat huopakate-eksperttimme eivät vähästä hätkähdä. Jos kattosi välistä paljastuu vaikkapa kosteusvaurioita, meillä ei mene sormi suuhun.
 • Uusimme tottunein ottein jopa tasakatot!

Jos siis haluat katollesi vain parasta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja tilaa huopakattoremontti Luhangassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Meiltä voit tilata huopakattoremontit myös Luhangan lähipaikkakunnille. Mm. nämä pitäjät sekä muu Keski-Suomi kuuluvat palveluverkostoomme: Joutsa, Jämsä, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Jyväskylä. Olemme käytettävissäsi kaikkialla Keski-Suomessa taajamista maaseudulle ja saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Luhangassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Luhangassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Luhangan alueella!

Palahuopakattoremontti Luhanka, näin se käytännössä tapahtuu

Palahuopakattoremontti Luhanka, teemme kaiken puolestasi alusta loppuun. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Luhangassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen!

Näin urakka käytännössä etenee:

 1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja kartoittamaan kattosi kunnon sinulle sopivana ajankohtana. Heti kättelyssä kuuntelemme tietenkin myös omat toiveesi kattoremontin ja uuden katon suhteen.
 2. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat, ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
 3. Puramme pois vanhaa vesikattoa ja kattotuotteita niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa. Tarvittaessa jatkamme purkutöitä yläpohjan puolella.
 4. Korjaamme lahovauriot, vaihdamme kastuneet ja huonokuntoiset eristeet, oikaisemme notkahtaneet kattopalkit jne. yläpohjasta, jos katon välissä ei ole kaikki kunnossa.
 5. Asennamme uuden, valintasi mukaisen vesikatteen vanhan tilalle.
 6. Kruunaamme uuden katon nykyaikaisilla ja kiinteistösi tyyliin istuvilla kattotuotteilla.

Kun kaikki on muuten valmista, siistimme vielä paikat ja viemme rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen. Sitten toivotamme katollesi pitkää ikää, ja kurvaamme kohti uusia haasteita henkselit paukkuen.

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Luhangassa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään!

Huopakaton uusiminen Luhanka, urakan laajuus määräytyy kattokohtaisesti

Huopakaton uusiminen Luhanka, ei välttämättä puoliksikaan niin iso savotta kuin äkkiseltään luulisi. Joskus huopakaton uusiminen Luhangassa voi tietysti vaatia koko katon purkua eristeitä myöten ja mahdollisesti jopa kattoristikko on uusittava, mutta useimmiten päästään paljon vähemmällä.

Huopakattoremontin laajuus määräytyy kattokohtaisesti esimerkiksi katon kunnon perusteella. Myös asiakkaan omat toiveet vaikuttavat siihen, paljonko vanhaa kattoa puretaan pois uuden tieltä.

Tavallisesti huopakaton saneeraus onnistuu uusimalla pelkkä vesikate eli katon uloin kerros. Kun kattoremontin kanssa ollaan ajoissa liikenteessä, ei meidän välttämättä tarvitse koskea alempiin kattorakenteisiin lainkaan.

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Luhangalla voidaan jopa toteuttaa osittain. Esimerkiksi myrsky- tai lumivaurioiden kunnostus voi joskus olla järkevintä tehdä niin, että katto remontoidaankin vain osittain vaikkapa yhden lappeen alalta. Näin säästyy paljon aikaa ja kustannuksia siihen nähden, että koko katto uusittaisiin.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan valitettavasti pysty sanomaan luotettavasti, kuinka juuri sinun kattosi kannattaisi saneerata. Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi omin silmin!

Palahuopakaton uusiminen Luhanka – entä hinta?

Palahuopakaton uusiminen Luhanka, urakan hintalappu on kuin pieni mysteeri. Netistä on hankala löytää täsmällisiä hintatietoja, ja vähäisetkin esimerkkihinnat vaihtelevat laidasta laitaan.

Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että huopakattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia katon koosta, mallista, muodosta ja varusteista lähtien. Jokainen katto on tarpeiltaan yksilöllinen, joten yksikään huopa- tai palahuopakaton uusimisprojekti Luhangassa ei liene täysin saman hintainen.

Muodostuipa urakan hinta millaiseksi hyvänsä, meillä et kuitenkaan maksa uudesta katostasi ainakaan ylihintaa. Pitkään kokemukseemme nojaten suoriudumme remontista kuin remontista sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti.

Kun omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti Lähestyy, älä siis valvo öitäsi raha-asioiden vuoksi. Meiltä tilattuna huopa- tai palahuopakaton uusiminen Luhangassa ei maksa maltaita, joten raha-asiat järjestyvät kyllä parhain päin.

Ja sitä paitsi… mikäli kattoremontin budjetti jostain syystä ylittääkin kipukynnyksesi, ainahan voit maksaa urakan myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Pidä lisäksi mielessä, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Muista siis lunastaa itsellesi asiaankuuluvat verovähennykset kattoremontein päätyttyä!

Uusi huopakatto vanhan tilalle on hyvä hankinta!

Uusi huopakatto vanhan tilalle maksaa rahaa. Sijoitus on kuitenkin äärimmäisen kannattava. Rohkenemme väittää, että huopakaton uusiminen on paljon fiksumpi investointi kuin vaikkapa uusi sohva, taulutelkkari tai moottorivene!

Uusi huopakatto puolustaa allaan olevaa rakennusta, sen asukkaita sekä siellä säilytettävää omaisuutta kosteudelta urhoollisesti kaikkein kurjimmallakin syysmyräkällä. Huopakaton katveessa voit nukkua yösi rauhassa, vaikka sataisi sammakoita.

Lisäksi uudet kattohuovat taistelevat tehokkaasti sammalta ja jäkälää vastaan. Tuoreet kattohuovat ovat pinnaltaan liukkaat ja tiiviit, joten vihreät vandaalit pysyvät loitolla pelkkien kevyiden kausipuhdistusten ansiosta.

Ja mikä parasta, huopakattoremontin myötä myös kiinteistösi ilme kirkastuu kerta laakista! Uusi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto on kerrassaan komea näky, joka laittaa naapurinkin huokailemaan ihastuksesta.

Kun omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen vanhasta huopakatosta alkaa aika jättää, älä siis suotta lykkää urakka enää ensi kesään. Tee elämäsi sijoitus, ja laita huopakattoremontti Luhangassa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt