Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Luumäki

Huopakattoremontti Luumäki, kauttamme urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi helposti kuin heinän teko! ”Avaimet käteen”-pakettimme kattaa kaiken, mitä omakotitalosi, mökkisi/kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti ikinä vaatiikaan.

  • Työt suunnittelusta vanhan katon purkuun, yläpohjan kunnostukseen, uusien kattohuopien ja kattotuotteisen asennukseen ja aina säntilliseen loppusiivoukseen asti.
  • Remonttimateriaalit, kuten kattohuovat ja kattotuotteet sekä eristevillat ja puutavara – tarpeen ja toiveidesi mukaan.
  • Kalusto ja työkalut rakennustelineistä ja porakoneista alkaen.

Tilatessasi huopakattoremontin Luumäellä meiltä, voitkin keskittyä koko urakan ajan muihin, paljon tärkeämpiin asioihin elämässäsi. Asiakkaanamme et joudu tekemään tai hankkimaan itse kerta kaikkiaan mitään!

Älä siis tee kattosi saneerauksesta turhan kimuranttia, vaan tilaa huopakattoremontti Luumäen seudulla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä rennosti ”avaimet käteen”-pakettina. Etevät huopakate-eksperttimme kipaisevat mielellään avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen Luumäen alueella, ja myös muu Etelä-Karjala (esim. Lemi, Taipalsaari, Savitaipale, Ruokolahti, Imatra ja Lappeenranta) kuuluu toimialueeseemme – saarikohteita myöten.

Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Luumäellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Luumäellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Luumäen alueella!

Palahuopakattoremontti Luumäki, suunnitellaan meillä projektikohtaisesti

Palahuopakattoremontti Luumäki, suunnitellaan ja toteutetaan meillä täysin yksilöllisesti. Kuuntelemme herkin korvin sekä omia toiveitasi että kattosi tarpeita.

Jos kattosi ei esimerkiksi muuta vaadi kuin uudet kattohuovat, emme ryhdy sitä väkisin ruoppaamaan eristevilloja ja kattoristikkoa myöten. Ellei alemmissa kattorakenteissa ole mitään erityistä vikaa, voimme mainiosti uusia vain vesikatteen eli katon uloimman kerroksen.  

Mikäli kattosi välistä kuitenkin paljastuu vaikkapa kosteusvaurioita, pikku eläinten tekemiä tuhoja, notkahtaneita kattopalkkeja tai vaikkapa kiusallisia rakennusvirheitä, uusimme tietenkin kaikki huonokuntoiset rakenteet katoltasi (ja sen välistä). Ammattiylpeytemme on korkea, joten mitään mätää emme jätä katollesi muhimaan!

Mitä omiin toiveisiisi tulee, halutessasi saneeraamme kattosi täysin ennalleen. Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen katon ilmeeseen tai toiminnallisuuteen, voimme tehdä sen ominaisuuksiin myös paljon kaikenlaisia parannuksia.

Yksilöllisellä palvelulla varmistamme, että kattosi saa varmasti kaiken kaipaamansa huomion – ja toisaalta, että uusi katto on kaikin puolin odotusten mukainen.

Joko pian startataan? Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Luumäellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huopakaton uusiminen Luumäki, uusi huopakatto vanhan tilalle – mutta millainen?

Huopakaton uusiminen Luumäki, uusi huopakatto vanhan tilalle. Mutta millainen uusi katto saisi olla?

Ellet ole täysin tyytyväinen vanhaan kattoon, kannattaa kaikki häiritsevät epäkohdat korjata kattoremontin yhteydessä. Huopakaton uusiminen Luumäellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden päivittää katon ilmettä, teknisiä ominaisuuksia ja varustelua, sillä kaikki muutostyöt onnistuvat helposti ja edullisesti kattoa uusittaessa.

Jos esimerkiksi katon väri tympii, huopakattoremontin yhteydessä katon värin vaihtaminen onnistuu kätevästi. Huopakaton värimuutokset edellyttävät aina kattohuopien uusimista, ja kattoa remontoitaessa huovat menevät joka tapauksessa vaihtoon.

Vai kaipaisiko kattoturva täydennystä? Jos nuohooja tai kattotarkastaja irvistää joka kerta katollesi mennessään, kannattaa kattoturvan puutteet paikata huopakattoremontin yhteydessä asentamalla tarvittavat katosillat, lapetikkaat ja muut kattoturvatuotteet.

Kerro meille rohkeasti, mikä vanhassa katossasi mättää! Olemme pelkkänä korvana.

Älä tyydy kompromisseihin edes taloudellisilla perusteilla. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Luumäellä. Rahoituksen turvin voit teettää katostasi kerralla mieleisen vaikka Matti kukkarossa.

Palahuopakaton uusiminen Luumäki, otetaan usein työn alle näillä perusteilla – kuulostaako tutulta?

Palahuopakaton uusiminen Luumäki, voidaan ottaa työn alle monista, monituisista syistä. Erilaisia lähtökohtia huopa- tai palahuopakaton uusimiseen on melkeinpä yhtä paljon kuin kattojakin.

Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Luumäellä otetaan kuitenkin agendalle näistä syistä:

  • Katon tiiviys arveluttaa. Kun katon vedenpitävyydestä ei enää voida mennä takuuseen edes tiivistyksen ja paikkauksen jälkeen, on kattoremontti ainoa fiksu ratkaisu.
  • Katto sammaloituu rajusti. Kattohuopia jäytävä sammal on huopakaton perivihollisia, eikä mättään kannata antaa majailla katolla pitkiä aikoja. Ellei edes kasvustonpoistokäsittely ja kattohuopien uudelleenpinnoitus enää riitä häätämään vihreitä vandaaleita, on aika laittaa kattohuovat vaihtoon.
  • Katolla on pehmeitä kohtia (esim. läpivientien tuntumassa). Jos katto painuu askelten alla tai kädellä painaessa ja keli ei ole erityisen helteinen, todennäköisesti katon välissä on lahovaurioita ja katto on remontoitava vähintäänkin osittain.
  • Katon pinta halkeilee pahanpäiväisesti. Yksittäisen halkeaman saamme tilkittyä massaamalla, mutta lukuisat railot kertovat katemateriaalin olevan tiensä päässä ja katto tulisi uusia.

Kuulostaako tutulta? Laita huopa- tai palahuopakaton uusiminen Luumäellä sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen vaikkapa jo tänään!

Tiesitkö, että huopakatollasi on ”parasta ennen”-päiväys?

Harva luumäkinen tietää, että huopakatollakin on ”parasta ennen”-päiväys. Siis aivan kuten maidolla, leivillä ja muilla elintarvikkeilla.

Huopakaton ”parasta ennen”-päiväys ei toki ole aivan yhtä täsmällinen kuin vaikkapa leikkeleiden, mutta se antaa kuitenkin hyvää osviittaa katon uusimisen ajankohdasta. Kyseiseen päivämäärään mennessä mm. katemateriaali on todennäköisesti menettänyt ison osan ominaisuuksistaan, eivätkä kattohuovat tai -laatat enää suoriudu virastaan entiseen malliin.

Yleensä tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton ”parasta ennen”-päiväys ajoittuu suunnilleen neljänkymmenen vuoden päähän katon asennuspäivästä. Hyvällä huollolla huopakaton voi saada palvelemaan hieman pidempäänkin, mutta siinä neljänkymmenen ikävuoden kieppeillä katto alkaa silti olla jo hyvin lähellä elinkaarensa päätepistettä.

Kun kattosi savuttaa tämän virstanpylvään, kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoa ja arvioimaan sen tilanne. Käynnin jälkeen saat meiltä kullanarvoista tietoa kattosi terveydentilasta – sekä tietenkin hyvän tarjouksen huopakattoremontista, mikäli kattosi on kuin onkin jo uusimista vailla.

Huom. kauttamme järjestyvät Luumäellä myös huopakaton huollot ja korjaukset rautaisella osaamisella ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin. Turhaan emme kattoremonttia tuputa, jos vähempikin vielä riittäisi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt