Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Luumäki

Katon korjaus Luumäki – korjaus toteutetaan asiantuntevasti toimestamme niin, että lopputulos on tyylikäs ja tiivis. Korjaustarvetta syntyy jokaiselle katolle mallista tai materiaalista riippumatta. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisinaan riittävät paikalliset toimet, kuten yksittäisen kattovuodon paikkaus; joskus taas vaaditaan kattavampia töitä, esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Yleisimmin kattoa koettelevat kuitenkin huomattavasti arkisemmat rasitukset, kuten kosteus, sammal, lehtiroska, lumi, lika ja siitepöly. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja tutuiksi tulevat niin pakkanen ja jää kuin myös auringon paahtava uv-säteily. Vuosien varrella huopa halkeilee, tiili murentuu ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Kattopalvelultamme saat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä, tarvitsitpa sitten yksittäispaikkausta tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsissämme kunnostuu kohde kuin kohde katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Meillä teetettyihin kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Suoritamme korjaukset siististi ja sujuvasti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Etelä-Karjala; Imatra, Lappeenranta, Taipalsaari, Lemi ja Savitaipale. Hanki siis katollesi ensiluokkaista palvelua ja tiivis, turvallinen tulevaisuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Luumäellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Luumäellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Luumäellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Luumäen alueella!

Huopakaton korjaus Luumäki, varustamme katostasi tiiviin ja kestävän

Huopakaton korjaus Luumäki – varmaotteiset tekijämme varmistavat katollesi parhaan toimintakyvyn. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve näkyy tyypillisesti katepinnan kupruista ja kulumista. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat varsinkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu vähitellen pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermiä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jotka heikentävät huovan elastisuutta niin, että halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta; liitoksia syövät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paino. Tai ehkäpä huopakatto on joutunut kohtaamaan äkillisiä myrskytuhoja, jotka saattavat tehdä mittavaa vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä, aina kattosi mukaisilla käsittelyaineilla ja vaurioille sopivin menetelmin. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Luumäellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Luumäki – täsmäpalvelu kattosi parhaaksi

Peltikaton korjaus Luumäki, katollesi toteutetaan pitävä ja tyylikäs kunnostus asiantuntevien korjaajiemme toimesta. Peltikaton saattavat äkisti rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vaurioitti kattoa. Peltikaton haasteisiin lukeutuvat kuitenkin myös astetta arkisemmat kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai asennettu väärälle kireydelle. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Luumäellä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, suoritamme samoin huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on kaikin puolin pitävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä. Kattopeltisepiltämme luonnistuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Luumäki, paikkaamme vuodot ja vauriokohdat

Tiilikaton korjaus Luumäki – luotettava ammattipalvelumme kunnostaa kattavasti kaikenlaiset katot sekä kohteet. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua äkilliset myrskyvahingot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Luumäellä on viisasta toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus ja paikkaus viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että rapautunut kate saa takaisin suojansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Luumäki – toteutus sujuu taitavasti ja takuuvarmasti kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Luumäki, käsissämme korjaus hoituu taidolla ja tyylillä jokaista yksityiskohtaa myöten. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin kattovuoto voi yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, kuten valumajälkiin, lahovaurioihin tai kastuneisiin villoihin. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Suoritamme korjaukset vahvalla taidolla kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien kaikki limitykset ja tiivistykset viimeistä piirtoa myöten kuntoon. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kattosi kohdalla on tarpeen. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun, sekä asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Luumäellä läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Luumäki – korjaus hoidetaan täsmäottein ja taidokkaalla palvelulla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Luumäki – korjaus pidentää kattosi kuntoa ja toimivuutta, kun sen toteuttaa tehokas ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Luumäellä, meiltä saat taitavan ja tyylikkään korjauksen kaikentyyppisiin kohteisiin. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattovalokuvun tai kattoikkunan kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme aikansa eläneet suojapellit ja vanhuuttaan falskaavat tiivisteet. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Luumäellä, ja toteutamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena on kaunis ja käyttövarma katto, joka varjelee turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt