Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Mäntyharju

Huopakattoremontti Mäntyharju, laadukkaasti toteutettu kattoremontti huopakatoille. Kun haluat rakennukseesi hyvän ja oikein tehdyn uuden katon, on kattoalan osaava ammattitekijä paras valinta tehtävää suorittamaan. Jos tehtävänä on huopakattoremontti Mäntyharjulla, voit jättää työt meidän hoidettavaksemme. Toiminta-alueeseemme kuuluu Etelä-Savo kokonaisuudessaan, kuten Joutsa, Hartola, Sysmä ja Mikkeli sekä Vierumäki. Teemme seudulla huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Huopakattoremontti Mäntyharjulla onnistuu avullamme asuinrakennuksiin, kuten vaikkapa omakotitaloihin. Saneeraamme huopakatot myös kesämökeistä sekä erilaisista piharakennuksista, kuten autotalleista ja autokatoksista takuutyönä. Huopakattoja löytyy siis monista erilaisista rakennuksista ja katetyyppi soveltuu moniin kattomalleihin, ehkä useampiin kuin mikään muu katetyyppi. Hyvin tehtynä eli oikeaoppisesti asennettuna huopakate on hyvin vedenpitävä, se on myös mukavan hiljainen ja kevyt vesikate. Meillä tasokas toteutus on aina ykköstavoite, unohtamatta tyytyväisiä asiakkaitakaan, kuulemme toiveesi ja sitten remontoimme katostasi upean kokonaisuuden.

Pyydä tarjous huopakattosi remontoinnista mutta tarkista sen lisäksi tarjolla oleva rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys selvittääksesi remontin kokonaisvaikutukset talouteesi. Kattopalvelumme on käytettävissäsi kaikkina vuodenaikoina, kun huopakaton remontointi on mahdollista.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Mäntyharjulla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Mäntyharjulla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Mäntyharjun alueella!

Palahuopakattoremontti Mäntyharju – upea palahuopakatto käsityönä toteutettuna

Palahuopakattoremontti Mäntyharju, toteuta toimiva ja hyvännäköinen palahuopakatto kattoalan osaavien ammattilaisten avulla. Huopakattoremontti kannattaa tehdä kerralla oikein, se vaatii käsityötä siinä missä muutkin katetyypit. Varsinkin palahuopakatto tehdään meillä käsityönä, kun jokainen huopapaanu asennetaan kattoon osaavin käsin oikeaa asennussuuntaa- ja tapaa noudattaen. Palahuopakatteessa on tärkeää, että kate ladotaan veden valumasuuntaan nähden tiiviinä ja limitettynä, niin että vesi valuu siististi alapäin katteen pintaa eikä jää katteen saumoihin. Tämän vuoksi palahuopakatto vaatii myös hieman jyrkempää lapetta, jotta sen toimintavarmuus olisi paras mahdollinen. Me pidämme Mäntyharjulla huopakattoremonttia tehdessämme aina tarkasti huolen siitä, että kate valitaan katon jyrkkyydelle sopivien tuotteiden joukosta. Pidämme aina huolen myös siitä, että kate asennetaan viimeisen päälle oikein. Sopivat vuotosuojat antavat lisäsuojaa mahdollisten, esimerkiksi kulumisen tai vahinkojen myötä syntyvien vaurioiden varalta.

Mäntyharjulla huopakattoremontti on yksinkertainen myös palahuopakatteen tapauksessa, kun sen teettää kattopalvelullamme. Emme tingi tyylistä, onhan palahuopakatto parhaimmillaan näyttävä ja tyylikäs kattoratkaisu moniin eri rakennuksiin. Oikein asennettuna palahuopakatto on myös toimiva kattoratkaisu.

Huopakaton uusiminen Mäntyharju, kun on aika uusia katto, olemme valmiina töihin!

Huopakaton uusiminen Mäntyharju, pätevä kattofirma palveluksessasi. Olemme remontoineet Mäntyharjulla ja lähiseudulla lukemattomia huopakattoja erilaisista huopakatetyypeistä toteutettuina. Palahuopakatteet, mutta myös yhtenäisestä bitumikermistä, tuttavallisesti myös rullahuovasta toteutetut katot ja miksipäs ei myös kolmiorimakatteet onnistuvat meiltä. Kaikista on kertynyt kokemusta kattoremonttiuramme varrella. Huopakattoremontti Mäntyharjulla onnistuukin käytännössä kaikista erilaisista katetyypeistä, joita huopakatteiden saralla markkinoilta löytyy. Näistä katteista löytyy lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja, kuten värejä, palahuovan muotoja ja palakokoja jne. Sopiva huopakate löytyy kaikkiin rakennuksiin ja kattomalleille, sillä yksi ainoista jopa tasakatoille sopivista vesikatteista on hyvin vesitiivis bitumikermi. Jyrkemmille kattomalleille sopiikin sitten yhä useampi katetyyppi. Huopa on kuitenkin myös kevyttä eli se sopii siinäkin mielessä ihan kaikille katoille. Kevyenä katteena se ei aiheuta ylimääräistä painorasitusta, jota tulisi huomioida kattorakenteiden kestävyyden osalta.

Huopakattoremontti uusii katon ja samalla saamme vanhan katon viat kuntoon. Huopakatto kestää käytössä muutamia vuosikymmeniä, riippuen hieman siitä, mikä katetuote on kyseessä ja kuinka kattoa vuosien varrella huolletaan. Eli huopakattoremontti auttaa pitämään rakennuksen käyttökelpoisena jatkossakin.

Palahuopakaton uusiminen Mäntyharjulla onnistuu takuulla, kun teetät työt meillä

Palahuopakaton uusiminen Mäntyharju, tarjolla tietotaitoa ja laadukkaita huopakattoremontteja. Kattoremontin tekemistä ei kannata lykätä liikaa, sillä remontin laajuus kasvaa, katon kulumisen edetessä yhä kiihtyvällä vauhdilla. Huopakattoremontti kannattaa, kun palahuopakatteen keskimääräinen käyttöikä alkaa olla käsillä. Katto on hyvä remontoida silloin, kun se on syystä tai toisesta jo kauttaaltaan kulunut ja sitä on jo korjattu sekä eri tavin huollettu, mutta mikään ei auta enää kovin pitkään. Huopakattoremontti kannattaa myös silloin, kun katto on vaurioitunut. Tällöin katto voi olla iäkäs tai kulunut, jopa molempia. On kuitenkin mahdollista vielä pitkään minimoida vahinkoja ryhtymällä remontoimaan kattoa. Varsinkin silloin, kun katossa on paljon vikoja eikä korjauksista ole odotettavissa kovin pitkää helpotusta vaivoihin, remontti on taloudellisesti järkevämpi ratkaisu, kuin katon korjaaminen.

Mäntyharjulla huopakattoremontti ja palahuopakaton uusiminen onnistuu kätevästi meidän avullamme. Ota yhteyttä vaikkapa pyytämällä tarjoustamme katon remontoinnista ja me voimme hoitaa loput. Mäntyharjulla suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidoilla kattosi saneerauksen ja pääset yhdellä kertaa eroon kaikista kattoa vaivaavista vioista.

Huopakaton kattosaneeraus kaikille kattomalleille tasakatosta mansardikattoon ja harjakattoon

Huopakattoremontti Mäntyharjulla lähtee siis käyntiin tarjouspyynnöstäsi. Meillä voit teettää huopakattojen saneeraukset alueella kaikille kattomalleille. Monimuotoisena katetyyppinä erilaiset huopakatteet sopivat mm. harjakatoille, satulakatoille ja pulpettikatoille. Meiltä onnistuvat ihan vastaavasti myös huopakattoisten mansardikattojen, tasakattojen ja harjakattojen remontit. Kattopalvelumme huolehtii kaikissa kattomalleissa sopivan katteen valinnasta ja oikeaoppisesta asennuksesta.

Mäntyharjulla remontoimme kattoja kaikista rakennuksista, joissa huopakattoja on. Laitamme kuntoon mökkien, kuten kesämökkien katot sekä saunarakennusten katot niin talojen kuin mökkienkin pihoissa. Huopakattoremontti onnistuu avullamme yhtä hyvin omakotitaloon kuin piharakennukseenkin, saneeraamme katot autotalleista sekä autokatoksista. Huopakattohan sopii kaikkiin rakennuksiin siinä missä erilaisille kattomalleillekin, näin huopakattoremontti voi olla tarpeen monien erilaisten kohteiden parissa. Kattopalvelumme on valmiina auttamaan kaikissa huopakattojen remonttitarpeissa Mäntyharjulla. Ammattitaitoa, kokemusta ja näkemystä kattoasioissa löytyy, ja annamme kaiken sen ilomielin kattosi parhaaksi toteuttaessamme huopakattosi uusimista. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki yksityiskohdat, kuten jiirit, läpiviennit, kattotuotteiden ja katteiden asennukset aina oikeita asennustapoja noudattaen. Katto on teknisesti toimiva, hyvännäköinen ja tuotetakuut pysyvät voimassa, kun kaikki tehdään oikein.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt