Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Mäntyharju – vehreällä alueella rännien puhdistukseen on paras satsata

Mäntyharjulla vesikourujen puhdistukseen on paras satsata. Luonto on vehreää koko Mäntyharjun alueella, joten vesikourut täyttyvät helposti lehdistä, risuista, koivunnorkoista, siitepölystä, neulasista ja muusta tuulen mukana kulkeutuvasta bioroskasta.

Me Plus Kattopalvelussa suosittelemme rännien puhdistusta Mäntyharjulla kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäisen kerran keväällä ja toistamiseen syksyllä ennen miinuskelejä. Sama nyrkkisääntö pätee myös Mäntyharjun lähiseudulla Heinolasta Hirvensalmelle, Kouvolasta Mikkeliin ja Pertunmaalta Savitaipaleelle.

Jos rännien puhdistus pääsee unohtumaan, seuraa itkua ja hampaiden kiristelyä. Ruoste ottaa sadevesijärjestelmän omakseen ja syöksyputket menevät tukkoon, eivätkä edes katto, julkisivu ja talon perustukset välttämättä säästy Domino-efektin vaikutuksilta.

Nyt ei silti kannata kiiruhtaa rännien puhdistusharjaa tai kourukolaa hankkimaan. Ota sen sijaan yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin.

Me teemme vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella ja erinomaisella hinta-laatusuhteella Mäntyharjulla ja Mäntyharjun lähitienoolla. Poistamme roskat ränneistä tottunein ottein myös monikerroksisissa kohteissa, ja hurautamme mielellämme sinne kuoppaisen hiekkatien päähänkin. Samalla arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin veloituksetta!

Jos katolla tarvitaan muitakin huolto- tai korjaustöitä, kannattaa ne listata samaan tarjouspyyntöön. Hyödynnä tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, jos raha-asiat mietityttävät.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Mäntyharjulla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Mäntyharjulla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Mäntyharjun alueella!

Voimme käydä tekemässä rännien puhdistustyöt Mäntyharjulla myös poissa ollessasi

Etsitkö firmaa, joka tekisi rännien puhdistustyöt puolestasi Mäntyharjulla sijaitsevalla mökilläsi? Mäntyharjulla vapaa-ajan asukkaita on paljon, ja etenkin metsäisellä mökkitontilla vesikourujen puhdistus on ehdottoman tärkeää.

Onneksi me Plus Kattopalvelussa palvelemme erittäin mielellämme myös mökkiläisiä. Poistamme risut ja lehdet sekä mökin että aitan, liiterin ja vaikkapa rantasaunan vesikouruista.

Jos kuitenkin haluat nauttia mökkeilystä ihan omassa rauhassasi, ei sekään ole meille ongelma. Luvallasi voimme mainiosti käydä puhdistamassa vesikourut myös poissa ollessasi.

Huomaa, että yrityksemme Plus Kattopalvelu on täyden palvelun kattotalo. Meiltä voit siis tilata mökillesi kätevästi myös muut kattotyöt katon puhdistuksesta lumiesteiden asennukseen.

Tilatessasi meiltä mitä tahansa kattotöitä, silmäilemme kattoa mahdollisten vikojen ja puutteiden varalta. Mökkiläisen näkökulmasta tämä on erittäin näppärää, sillä vaikket olisi itse paikalla, saat meiltä tiedon esimerkiksi myrskyvaurioista. Tarpeen mukaan voimme tietenkin tehdä hyvän tarjouksen tarvittavista jatkotoimenpiteistä, niin korjaustyöt saadaan alulle mahdollisimman pian.

Kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennystä voit saada niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin teetetyistä kunnostus- ja perusparannustöistä – esimerkiksi rännien puhdistuksesta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi olla tarpeen mihin vuodenaikaan vain

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi olla tarpeen yhtä hyvin niin kesällä kuin talvellakin. Tukoksia voi muodostua mihin vuodenaikaan vain, sillä myös jää tukkii vesikourut ja syöksyputket harmillisen tehokkaasti.

Rännien puhdistus kuitenkin ehkäisee tukoksia erinomaisesti. Varsinkin syyspuhdistus on syytä tehdä ajallaan, sillä kouruissa kosteana muhiva biomassa jäätyy hetkessä lämpötilan nuutuessa miinuksen puolelle.

Jos tukos kuitenkin jo ilmoittelee itsestään esimerkiksi keskeltä räystästä valuvana vesiputouksena, ota siinäkin tapauksessa etevät rännieksperttimme langan päähän. Vaikka me Plus Kattopalvelussa kannustammekin asiakkaitamme panostamaan vesikourujen puhdistukseen, onnistuu meiltä myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus.

Avaamme tukokset mahdollisimman nopeasti ja hellävaroen, jotta tulppa ei ennättäisi aiheuttaa enää enempää haittaa. Kuumankostealla kesäkelillä voi olla, että räystäältä valuvan putouksen kohdalle ilmaantuisi hometta hyvinkin pian – ja homeen alle muodostuisi kohta lahovaurioita.

Kun kaipaat ammattiapua mihin tahansa kattotyöhön Mäntyharjulla tai Mäntyharjun lähiseudulla, saat meidät kiinni kätevästi joko soittamalla tai jättämällä sähköisen tarjouspyynnön. Lomakkeen täyttäminen vie vain viitisen minuuttia arvokasta aikaasi!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt