Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Multia

Huopakattoremontti Multia, suoriudumme urakasta korkein arvosanoin kohteessa kuin kohteessa! Taustallamme on huopakattojen asennuksesta ja remontoinnista pitkällinen kokemus, joten meille voit delegoida huopakattoremontin Multialla sijaitsevassa kohteessasi huolettomin mielin.

  • Tunnemme läpikotaisin kaikki huopa- ja bitumikatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
  • Saneeraamme tottunein ottein kaikki kattomuodot; tasakatot, pulpettikatot, harjakatot, aumakatot, mansardikatot, säterikatot jne.
  • Käsittelemme rutiinilla kaikenkokoisia kattopinta-aloja pienestä suureen. Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat mm. omakotitalot, mökit ja kesämökit sekä piharakennukset, kuten autotallit ja autokatokset, varastot, piha- ja rantasaunat, liiterit ja aitat.
  • Suoriudumme muitta mutkitta jopa välikaton korjaustöistä, kuten kosteusvauriokorjauksista.

Kun huopakattoremontti Multialla sijaitsevassa kohteessasi on aika nostaa tehtävälistan kärkeen, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Tavoitat meidät kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla!

Olemme käytettävissäsi myös Multian lähipitäjissä. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit (sekä muu Keski-Suomi) kuuluvat toimialueeseemme: Keuruu, Äänekoski, Laukaa, Muurame ja Uurainen. Hurautamme hetkessä avuksesi niin taajamiin, haja-asutusalueille kuin saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Multialla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Multialla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Multian alueella!

Palahuopakattoremontti Multia, mitä se maksaa? Älä stressaa, me pidämme kulut kurissa kiperissäkin tilanteissa!

Palahuopakattoremontti Multia, mitä se oikein maksaa? Paljonko voi odottaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopa- tai palahuopakattoremontin hinnaksi Multialla?

Toimeksiantoa tuntematta emme valitettavasti pysty tekemään luotettavaa kustannusarviota. Hinta huopa- tai palahuopakattoremontille Multialla riippuu monista asioista.

Hintalapun lukemaan vaikuttaa esimerkiksi katon kunto, koko, malli ja varustetaso. Myös rakennuksen korkeus ja remonttikohteen sijainti on otettava laskukaavassa huomioon omalla painoarvollaan.

Älä silti stressaa. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Multialla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, ei uusi huopakatto vanhan tilalle maksa maltaita. Pitkällä kokemuksella pidämme urakan kulut kurissa kiperissäkin tilanteissa!

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme varsin muhkeita verovähennyksiä, jotka saattavat keventää kattoremontin kustannuksia lopulta varsin sievoisilla summilla.

Saadaksesi selville kattoremontin täsmälliset hintatiedot ja voidaksesi arvioida myös kotitalousvähennyksen määrää tarkemmin, sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous.

Huopakaton uusiminen Multia, milloin se kannattaa ottaa työn alle?

Huopakaton uusiminen Multia, hinnan ohella myös urakan ajoitus askarruttaa monia multialaisia. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun eksperttimme kuulevat kysymyksen ”milloin huopakaton uusiminen Multialla sijaitsevassa kohteessani kannattaisi ottaa työn alle?”

Huopakattoremontin ajoitus onkin visainen pulma. Jokainen tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto tulee tiensä päähän yksilölliseen tahtiin, riippuen esimerkiksi katemateriaalien ja asennustyön laadusta ja katolle tehdyistä huolloista. Luonnollisesti myös tontilla vallitsevat olosuhteet vaikuttavat huopakaton käyttöikään jossain määrin.

Aiheeseen liittyen on kuitenkin olemassa joitakin hyviä nyrkkisääntöjä. Niiden avulla huopakattoremontin ajoitusta on helppoa haarukoida, eikä katon ”viimeinen käyttöpäivä” hujahda vahingossa sivu suun.

Jos kattosi esimerkiksi sammaloituu kiihkeään tahtiin, todennäköisesti huopakaton uusiminen Multialla sijaitsevassa kohteessasi olisi jo hyvä ajatus. Samoin iso tukku epämääräisiä vuotoja ja vuotoriskejä kielii siitä, että kattosi kaipaisi todennäköisesti jo remonttia.

Ota meihin yhteyttä viimeistään siinä vaiheessa, kun kattosi asennuksesta tai edellisestä kattoremontista on aikaa neljäkymmentä vuotta. Tämän ikäisenä katto on todennäköisesti jo tiensä päässä tai ainakin hyvin lähellä. Älä varro liian pitkään, sillä iäkäs huopakatto voi tehdä tenän hetkenä minä hyvänsä!

Palahuopakaton uusiminen Multia – paras taktiikka määräytyy tilanteen mukaan

Palahuopakaton uusiminen Multia, voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Paras taktiikka huopa- tai palahuopakaton uusimiseksi määräytyy aina tilanteen mukaan.

Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Multialla toteutetaan uusimalla vesikate eli kattohuovat tai kattolaatat. Samalla päivitetään yleensä kattotuotteet, sillä nekin tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän.

Joskus huopa- tai palahuopakaton uusiminen Multialla voi onnistua myös osittain, jos katto on heikossa kunnossa vain pieneltä alalta (esimerkiksi myrsky- tai lumivaurioiden seurauksena). Sekään ei ole täysin poissuljettua, että uusi huopakatto asennettaisiin vanhan päälle.

Mikäli alemmissa kattorakenteissa on kuitenkin jotain mätää, meidän on uusittava katto kaikilta niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa. Ammattiylpeytemme on korkea, eikä se salli jättää katon väliin esimerkiksi lahonneita lautoja, kastuneita tai homeisia eristevilloja, pikku eläinten tekemiä tuhoja tai taakkansa alla pettäneitä kattopalkkeja.

Täältä ruudun toiselta puolen emme joka tapauksessa voi sanoa varmasti, kuinka huopa- tai palahuopakaton uusiminen kannattaisi suorittaa juuri sinun kohteessasi. Milloin voisimme tulla vilkaisemaan kattoasi? Jos annat luvan, voimme piipahtaa kurkkaamassa kattoa myös poissa ollessasi!

Multialainen, mättääkö vanhassa huopakatossasi joku muukin kuin huono kunto? Poimi talteen 3 vinkkiä tilanteen korjaamiseksi!

Useimmiten huopakaton uusiminen, remontointi tai saneeraus Multialla otetaan agendalle katon heikon kunnon vuoksi. Jos katossasi kuitenkin mättää joku muukin kuin huono kunto, kannattaa samalla korjata kaikki ärsyttävät epäkohdat. Huopakattoremontin yhteydessä muutokset katon teknisiin ja esteettisiin ominaisuuksiin onnistuvat poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan!

Tässä muutamia esimerkkejä mahdollisista muutostoimenpiteistä:

  • Katon värin vaihtaminen. Sopisiko kiinteistösi kruunuksi vaikkapa vihreä, sininen tai kirjava huopakatto?
  • Uusien kattotuotteiden asennus. Huopakate-eksperttimme asentavat kokenein käsin kaikki huopakaton kattotuotteet kattoturvatuotteista sadevesijärjestelmiin, pieneläinesteistä piipunhattuihin, kattoluukuista kattoikkunoihin ja lintupiikeistä aurinkopaneeleihin!
  • Kattolyhdyn rakennus.
  • Kattomuodon muuttaminen.
  • Valokatoksen rakennus.
  • Katon eristys tai lisäeristys (ns. energiaremontti).

Huom. kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Multialla. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella voit jakaa kattoremontin kustannukset rennosti pienempiin eriin, ja tällä tavoin teettää katosta kerralla mieleisen vähän ahtaammassakin taloustilanteessa. Älä jätä mitään hampaan koloon!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt