Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Multia

Katon korjaus Multia, meiltä saat kunnostukset kustannustehokkaasti ja tinkimättömällä laadulla. Korjaustarve yhyttää katon kuin katon kohteen mallista tai materiaalista riippumatta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittävät pienet täsmätoimet, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja ympäristön kulutukset; kosteus, sammal, lumikuorma ja uv-säteily sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Multialla, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, aluskatteen ja rakenteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Keski-Suomi; Jyväskylä, Keuruu, Petäjävesi, Uurainen ja Saarijärvi. Kattotöihin sisältyy myös mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä kaikki tuotteet ja tarvikkeet. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat katolle toimintavarmuutta ja rakenteille parhaan turvan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Multialla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Multialla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Multialla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Multian alueella!

Huopakaton korjaus Multia – paikkaukset ovat edullinen ja tehokas ratkaisu

Huopakaton korjaus Multia, paikkauksilla varmistetaan kattosi turva, kun ne toteutetaan asiantuntevien ammattilaistemme käsissä. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kärsiä muun muassa myrskytuhoista. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin syntyä pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset vievät huovasta vähitellen veronsa. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu ajan saatossa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia jyrsivät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Multialla. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä Multialla huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Multia, paras palvelu syntyy osaajiemme käsissä

Peltikaton korjaus Multia – mallikas ja kaikin puolin onnistunut korjaustulos hoituu kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Peltikatonkin kohtaloksi saattavat koitua muun muassa myrskyvahingot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja korroosio iskee hanakasti varsinkin hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Multialla edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä myös peltikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset Multialla, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Multia – meiltä löytyy täsmäapu kaikenlaisiin kohteisiin

Tiilikaton korjaus Multia, tyylipuhdas kunnostus kattosi parhaaksi hoituu meiltä kokemuksella ja ammattitaidolla. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuo myös katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Lisäksi tiilikatto tuntee nahoissaan pakkasrapautumisen kierteen, kun hapertunut kate imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.  Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Multialla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Multialla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi kuluneet tiilet pintakäsitellään, jotta huonokuntoinen kate saa kunnollisen suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Multia, turvallisilla menetelmillä sekä tasokkain tuottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Multia – kunnostukset hoidetaan taidolla maaliin, kun laitat asialle ammattipalvelumme. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet sekä ulkoa että sisältä tulevalta kosteudelta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat yleensä sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan rikkoen samalla aluskatteen. Olipa ongelmien alkuperä mikä tahansa, meiltä saat luotettavat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Multialla.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä ja välikaton tuuletusta ilmanvaihdon toimivuutta ajatellen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Multialla myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Multia – korjaus tehostaa kattosi kuntoa ja tiiveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Multia – korjaus pelastaa kattosi pahemmilta vaurioilta, kun paikkaukset hoitaa timanttinen ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Multialla, kutsu paikalle pätevät korjaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset ja kuluneet, kärsineet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Multialla, ja repertuaariimme kuuluvat muutkin kunnostukset kattosi terveyden tueksi. Tiivis ja tyylikäs katto varmistaa talosi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt