Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Muonio

Huopakattoremontti Muonio, meiltä saat käyttöösi asiansa osaavat ammattilaiset osoitteeseen kuin osoitteeseen! Taitava tiimimme on valmiina palvelukseesi kaikkialla Muonion seudulla taajamista takametsiin ja aina saarikohteisiin saakka.

  • Olipa kattosi sitten tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto, meille voit delegoida huopakattoremontin Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi huolettomin mielin.
  • Otamme mieluusti käsittelyymme kaikki tonttisi asuin- ja piharakennukset omakotitaloista kesä-/hirsimökkeihin, autotalleista varastoihin ja pihasaunoista aittoihin.
  • Älä epäröi kääntyä meidän puoleemme edes siinä tapauksessa, että kattosi olisi tuhannen päreinä alusrakenteitaan myöten. Meille eivät haastavatkaan remonttiprojektit ole muuta kuin tilaisuus todistaa taitomme.

Kun kattosi ei enää pysy kunnossa kevyempien kattotöiden voimalla ja huopakattoremontti Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme joko soittamalla tai sähköisellä lomakkeellamme. Lupaamme tehdä sinulle loistotarjouksen käsillä olevasta urakasta!

Olemme käytettävissäsi myös Muonion lähipitäjissä, kuten Kittilä, Kolari, Enontekiö, Pello, Rovaniemi ja Sodankylä. Käytännössä koko Lappi on osa palveluverkostoamme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Muoniolla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Muoniolla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Muonion alueella!

Palahuopakattoremontti Muonio, varmistaa kattosi vedenpitävyyden vuosikymmeniksi – ei enää rasittavaa paikkausta ja tiivistystä!

Palahuopakattoremontti Muonio, helpottaa kummasti katon kunnossapitoa. Urakan jälkeen katon korjaukselle ei ole tarvetta pitkiin aikoihin, eikä esimerkiksi katon tiivistys ja paikkaus enää rasita hermojasi – tai pankkitiliäsi.

Jäljiltämme voit olla varma, että jokainen sauma ja läpivienti uudella katollasi on pisaralleen vedenpitävä. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, voit luottaa kattosi pitävän vedet erossa alemmista kattorakenteista kaikkein kurjimmallakin koiranilmalla.

Jos olet siis kyllästynyt syytämään rahaa katon paikkaukseen ja et enää halua valvoa öitäsi lähestyvää saderintamaa peläten, ota yhteyttä ja laita huopakattoremontti viimeinkin tilaukseen. Pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään!

Huomaa, että kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset Muoniossa kokenein käsin ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin. Turhaan emme yritä sinulle kattoremonttia myydä, jos kattosi kuntoa saadaan vielä ylläpidettyä muilla keinoin. Meille huopakattoremontti on aina vasta viimesijainen vaihtoehto katon huoltoihin ja korjaukseen nähden.

Huopakaton uusiminen Muonio, häätää sammaleenkin katoltasi kerta laakista

Huopakaton uusiminen Muonio, monessa mielessä mitä paras sijoitus. Urakan myötä katon korjaus ei enää aiheuta harmaita hiuksia, ja samalla sammalkin kaikkoaa katolta kerta laakista. Kun huopakaton uusiminen Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi on ohi, ei sammaleenpoistoa tarvitse miettiä vuosikausiin!

Tehtaalla uudet kattohuovat ja bitumilaatat saavat ylleen suojaavan pinnoitteen, joka tekee niiden pinnasta liukkaan ja tiiviin. Näin ollen sammaleen ja jäkälän itiöiden on vaikea saada katosta otetta, eivätkä ne kykene juurtumaan katolle kovinkaan helposti.

Lipevä katto varistaa myös muut bioroskat yltään melkeinpä itsekseen. Tämä parantaa katon vastustuskykyä sammalta vastaan entisestään.

Jos talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakatto ei tunnu pysyvän puhtaana sitten millään, mitäpä jos laitettaisiinkin katto uusiksi ennen kuin sammal syö sen puhki asti? Älä anna sammaleen kalvaa kattoasi rei’ille, vaan pyydä meiltä pikaisesti tarjous huopakaton uusimisesta Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi!

Vinkki: älä välttele kattoremonttia edes rahasyistä. Laskut voit maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Pitkässä juoksussa sijoitus kattoremonttiin on kannattavampi kuin katon huolto ja korjaus, jos kevyemmät kattotyöt ovat jo menettäneet tehonsa.

Palahuopakaton uusiminen Muonio, laita tilaukseen viimeistään kattosi 40-vuotispäivän tietämillä… nelikymppinen bitumikatto on auttamatta tiensä päässä!

Palahuopakaton uusiminen Muonio, suositeltavaa suorittaa viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään. Vaikka ensisijaisesti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Muoniossa kannattaakin ottaa työn alle katon heikon kunnon vuoksi, myös korkea ikä voi olla järkiperuste laittaa katto uusiksi.

Nelikymppisenä jopa laadukas, täysin oikein asennettu ja tunnollisesti huollettu bitumikatto on jo yleensä auttamatta tiensä päässä – tai ainakin hyvin lähellä. Aika tekee tehtävänsä katon kaikille rakenneosille.

Älä anna edes katon siistin ilmeen hämätä! Iäkäs huopakatto voi näyttää päällisin puolin vielä jokseenkin hyväkuntoiselta, mutta totuus on toinen…

Esimerkiksi läpivientien tiivisteet hapertuvat ajan kanssa, eivätkä enää pidä vettä entiseen malliin. Voi olla, että kattovanhus liruttelee koko ajan vettä yläpohjaan ja katon välissä muhii jo kosteusvaurio.

Kun kattosi ikä ylittää neljänkymmenen vuoden merkkipaalun, kannattaa ilman muuta kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoa. Kunhan olemme nähneet kattovanhuksen omin silmin, voimme antaa tarvittaessa huipputarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Muoniossa sijaitsevassa kohteessasi!

Muonion luonto ei päästä huopakattoja helpolla – etenkin talvi on bitumikatoille kova koetus!

Lumi on huopa- ja bitumikattojen perivihollisia. Karhea kattomateriaali ja usein melko loiva muoto altistavat huopakatot lumivaurioille, sillä katolle voi kertyä äkkiä raskaskin lumilasti.

Huopakatto voi esimerkiksi notkahtaa lumikinoksen painosta. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun huopakatto painuu surulliselle kuopalle lumitaakan alla.

Sekään ei ole ennenkuulumatonta, että katolle kertynyt nietos repii katon pintaa ja/tai kattotuotteita rymistessään kohti maata. Rymähdyksen jälkeen katolla voi olla ammottava reikä, jota ei noin vain paikatakaan pienellä tujauksella bitumimassaa…

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, jos huopakattosi saa osakseen vakavia lumivaurioita. Me remontoimme rautaisella ammattitaidolla myös lumen vaurioittamat huopa- ja bitumikatteet Muonion seudulla!

Tarvittaessa autamme mielellämme myös tapaukseen liittyvissä vakuutusasioissa. Yleensä katon lumivauriot eivät valitettavasti mene vakuutuksen piikkiin, mutta joissakin tilanteissa korvauksia voi olla mahdollista saada. Teemme kaikkemme, jotta tukalasta tilanteesta koituisi sinulle mahdollisimman vähän taloudellisia tappioita.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt