Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Naantali

Huopakattoremontti Naantali, korkeatasoista palvelua ja kattoremontointia asiansa tuntevasta kattofirmasta. Huopakaton keskimääräinen käyttöikä on joitakin kymmeniä vuosia, jonka jälkeen ainakin kate on uusittava, jotta katto pysy käyttökelpoisena eikä rakennus muutenkaan pääse kärsimään kattovuotojen vuoksi. Kattoremontin laajuus riippuu kuitenkin katosta, toisinaan pelkkä katteen uusiminen ei riitä, vaan on tehtävä laajempi kattoremontti. Tämä takaa sen, että katon kaikki viat laitetaan kuntoon. Ainakin meillä kattoremontissa tähdätään aina kestävään, pitkäikäiseen ja näin myös kustannustehokkaaseen ratkaisuun.

Meillä on mahdollista teettää huopakattoremontti Naantalissa, mutta toiminta-alueeseemme kuuluu myös muu Varsinais-Suomi, kuten Masku, Rusko, Turku, Rymättylä ja Raisio. Lisäksi teemme huopakattoremontit saarikohteissa.

Avullamme huopakattoremontti Naantalissa onnistuu moniin eri rakennuksiin, kaikille kattomalleille ja käytännössä kaikista mahdollisista tarjolla olevista huopakatetuotteista. Teetä meillä tasokas huopakaton saneeraus vaikkapa omakotitaloon, mökille ja kesämökille. Remontoimme kattoja myös muista, kuin osa- tai ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetuista rakennuksista. Eli vaikkapa autotallin tai -katoksen sekä muun piharakennuksen kattoremonttityöt onnistuvat takuuvarmasti. Pyydä tarjous, tarkista sitten vielä rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Naantalissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Naantalissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Naantalin alueella!

Palahuopakattoremontti Naantali, pitkällä työkokemuksella toteutetut palahuopakattojen saneeraukset

Palahuopakattoremontti Naantali, toteutamme korkeatasoiset ja kustannustehokkaat huopakattoremontit kun tarvitset uutta kattoa. Naantalissa remontoimme kaikenlaisia kattoja, mutta yksi erityisosaamisalueemme ovat palahuopakatot.

Kattolaatta, huopapaanu ja palahuopa ovat nimityksiä huopakatteelle, joka muodostuu tietyn muotoisista ja kokoisista katepaloista. Näitä katepaloja ladotaan katolle hieman tiilikaton tapaan räystäältä kohti katon harjaa. Tällaisen katteen kiinnitykseen käytetään asianmukaisia kiinnitysaineita. Näin lappeelle muodostuu veden valumasuuntaan nähden tiivis pinta. Palahuopaa löytyy monen eri muotoisena, kokoisena ja värisenä. Sen avulla onkin mahdollista toteuttaa eri näköisiä kattoja hyvin erilaisiin rakennuksiin. Palahuopakate vaatii aavistuksen jyrkempää kattopintaa, kuin yhtenäinen bitumikermikate, joka käy puolestaan vaikkapa tasakatolle. Me olemme tarkkoja, että jokaiselle remontoitavalle katolle valitaan sopiva katetuote, katon jyrkkyys ja muut seikat huomioiden.

Palahuopakattoremontti Naantalissa sujuu vaivattomasti, kun tilaat meidät hoitamaan työt. Tarvittaessa puramme vanhan katteen, korjaamme katon rakenteiden mahdolliset vauriot, jos katto on esimerkiksi vuotanut. Sitten asennamme vuotosuojan ja vesikatteen sekä kattotuotteet aina katetyypin mukaan oikeilla asennustavoilla. Teemme Naantalissa huopakattoremontit takuutyönä ja avaimet käteen -palveluna.

Huopakaton uusiminen Naantali, teetä uusi katto alan ammattilaisella

Huopakaton uusiminen Naantali, kattoasioihin erikoistunut kattofirma palveluksessasi! Varmimmin ja kerralla oikein huopakattoremontti onnistuu, kun teetät sen kattoalan ammattilaisilla. Vaikka huopakatto on monien mielestä helpompia kattoja tehdä, niin on siinä silti omat niksinä ja varsinkin huolellisuus auttaa hyvän lopputuloksen aikaansaamista. Kattopalvelumme asentajilla on jo runsaasti työkokemusta niin palahuopakattojen kuin ns. rullahuopa-, eli bitumikermikattojenkin asennuksista. Tiedämme niksit ja tunnemme katetuotteiden asennusohjeet. Lisäksihän meillä on jo valmiiksi kaikki tarvittava osaavista työntekijöistä välineisiin ja koneisiin sekä hyvät suhteet materiaalitoimittajiin.

Huopakattoremontti Naantalissa sujuu avullamme nopeasti ja helposti, mutta myös turvallisesti. Pääset alkuun pyytämällä meiltä tarjousta ja hyvin mielellämme hoidammekin kaiken muun. Selvitämme katon kunnon ja sinun toiveesi katon suhteen. Teemme suunnitelmat, menekkilaskelmat ja aikataulun sekä tilaamme tarvikkeet. Remontin aluksi suojaamme työmaan ja tyypillisesti puramme vanhan katteen. Huopakattojen tapauksessa purku voi olla jopa asennusta työläämpi vaihe, mutta sen jälkeen pääsemme korjaamaan katon ja asentamaan uudet katteet. Viimeistelemme huopakattoremontin kattotuotteilla ja työmaan siivouksella sekä jätteiden viemisellä kierrätykseen.

Palahuopakaton uusiminen Naantali –uusi katto onnistuu takuuvarmasti, kun teetät sen meillä!

Palahuopakaton uusiminen Naantali, toteutamme taidolla ja näkemyksellä kaikki kattoremonttiprojektit. Vaikkapa juuri palahuopakaton uusiminen on helpointa ja varminta teettää kattopalvelussamme. Kun asialla on kattoalan ammattilainen, onnistuu kattoremontti riippumatta siitä, onko kyseessä vain kevyt huopakatteen uusiminen vai laajempi kattoremontti. Jälkimmäinenhän on käsillä, jos katto on syystä tai toisesta päätynyt heikompaan kuntoon. Esimerkiksi lahovaurioisen katon remontointi voi olla monille riskialtis operaatio tehdä itse, mutta meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut tällaisessakin tapauksessa. Kun on aika teettää huopakattoremontti Naantalissa, pyydä tarjous ja ryhdymme hoitamaan kattosi asioita parhain päin.

Huopakattoremontti on hieman erilainen, kuin muiden katetyyppien remontit. Huopakate asennetaan tavallisesti tiiviin aluslaudoituksen tai vaneroinnin päälle. Huopakate on myös hyvin tiivis ja varsinkin hyväkuntoisena myös joustava, nämä ovat huopakatteen ehdottomasti parhaita puolia. Samoin sen äänettömyys, sillä se ei ropise sateella, pauku tuulella tai lämpötilanvaihteluiden myötä. Huopakatteet ovat kaiken kukkuraksi vielä keveimpiä madollisia katteita. Erilaisilla huopakatoilla on siis monia hyviä puolia ja huopakattoremontti Naantalissa auttaa pitämään katon toimintakykyisenä.

Uusi huopakatto omakotitaloon, kesämökkiin tai vaikkapa autotalliin

Naantalissa huopakattoremontti onnistuu avullamme monipuolisesti erilaisiin rakennuksiin ja kattotyyppeihin, toteutamme uusia huopakattoja kaikista markkinoilla olevista huopakatetyypeistä, kuten palahuovasta ja ns. rullahuovasta, eli yhtenäisestä bitumikermikatteesta. Laaja ja monipuolinen palvelumme kattoremonttiasioissa takaa sinulle tarvittavat, korkeatasoiset palvelut koko Naantalin seudulla.

Teetä meillä asiantuntemuksella toteutettu huopakattoremontti piharakennuksiin, kuten autotalleihin ja -katoksiin, saneeraamme myös saunarakennusten huopakattoja. Omakotitalojen ja mökkien sekä kesämökkien huopakattoremontit lukeutuvat niin ikään paleluidemme piiriin, kuten monet muutkin rakennukset. Huopakattoja löytyy hyvin monenlaisista rakennuksista ja sopivia huopakatteita löytyy markkinoilta myös käytännössä kaikille mahdollisille kattomalleille. Yhtenäinen, hyvin tiivis bitumikermikatto sopii tasakatoille ja muuten loiville kattomalleille, joita voi olla vaikkapa autotalleissa. Palahuopakate käy katolle, kun sen jyrkkyys ylittää 1:5, tällöinhän kattomalli olla tällöin lähes mikä tahansa. Huopakatteet, kuten laattahuopakate sopivat harjakatoille, mansardikatoille sekä pulpetti- ja satulakatoille. Kattopalvelumme toteuttaa upeat huopakatteet laadukkaista materiaaleista aina valmistajan suositusten mukaan asennettuina kokonaisuuksina. Oli kyseessä sitten laattahuopakate tai rullahuopakate, teemme näiden kattojen asennuksissa parasta jälkeä Naantalissa ja koko sen lähialueella!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt