Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Naantali – jäljiltämme kourut loistavat kuin Naantalin aurinko!

Tuntuuko uuvuttavalta kahlata nettiä ja etsiä firmaa, joka tekisi vesikourujen puhdistustyöt Naantalissa sekä hyvin että hyvään hintaan? Onneksi voit nyt lopettaa etsinnän. Me Plus Kattopalvelussa tarjoamme mitä parhainta rännien puhdistuspalvelua Naantalissa, eivätkä hintamme huimaa päätä.

Salaisuutemme piilee pitkässä kokemuksessa. Sen ansiosta pystymme tekemään työt erinomaisen kustannustehokkaasti, mutta laadusta tinkimättä.

Kokemuksemme on paitsi pitkä, myös monipuolinen. Puhdistamme rännit rutiinilla kohteessa kuin kohteessa – siis esimerkiksi omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, varaston, rivitalon, kerrostalon, luhtitalon, maneesin, koulun tai vaikkapa kaupan vesikourujen puhdistus on meille tuttu juttu!

Jos asioit yksityishenkilön roolissa, laita korvan taa työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Siitä voi olla rahanarvoista etua varsinkin, jos teetät meillä samalla muita kattotöitä. Yleensä teemme vesikourujen puhdistustyöt osana katon kausihuoltoa.

Kaikkiin kattotöihin saat meiltä kaupan päälle katon yleistarkastuksen. Vaikka siis pyytäisit meitä vain poistamaan roskat ränneistä, vilkaisemme kattoa ja sadevesijärjestelmää mahdollisten vikojen ja puutteiden varalta.

Jos silmiimme osuu esimerkiksi lahoja otsalautoja tai vaikkapa irti repsottava lumieste, voimme tehdä samalla mainion tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kaikki kattotyöt rännien puhdistuksesta katon paikkaukseen. Palvelemme Naantalissa ja lähialueilla (esimerkiksi Paraisissa, Maskussa, Taivassalossa, Raisiossa ja Turussa) ympäri vuoden. Sana vain, niin tulemme avuksesi vaikkapa saarikohteeseen tiettömän taipaleen päähän!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Naantalissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Naantalissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Naantalin alueella!

Rännien puhdistus Naantalissa ehkäisee suolaisen meri-ilmaston aiheuttamaa korroosiota

Rännien puhdistus on tuiki tärkeä askare kaikkialla Suomessa, eikä Naantali ole poikkeus. Alueellisena erityispiirteenä on suolainen meri-ilmasto, joka kiihdyttää teräskourujen korroosiota eli ruostumista.

Jo pelkästään ränneihin kertyneiden roskien seassa muhiva kosteus aiheuttaa ruostetta. Yhdessä suola ja kosteus muodostavat kuitenkin parivaljakon, jota vastaan ei uusikaan sadevesijärjestelmä pidä pintaansa kovin pitkään.

Ruoste on sadevesijärjestelmälle tappava tauti. Se etenee etenemistään, syöden ränneihin ja syöksyputkiin ennen pitkää reikiä. Vaikka vuotavien rännien korjaus tai paikkaus on joskus mahdollista, lähenee sadevesijärjestelmän elinkaari loppuaan jokaisen reiän myötä.

Ruoste ei kuitenkaan ole ainoa seuraus rännien puhtaanapidon laiminlyönnistä. Myös tukoksia voi muodostua.

Tukokset puolestaan aiheuttavat monipuolista haittaa miltei koko talon ulkoverhoukselle katosta julkisivuun ja sokkeliin. Yleisiä tukosten aiheuttamia ongelmia ovat esimerkiksi räystään ja julkisivun laudoitusten homehtuminen ja lahovauriot, sillä usein tukos pakottaa katolta valuvat vedet kulkemaan laudoitusten kautta.

Kun kaiken tämän summaa, voi tehdä vain yhden johtopäätöksen: rännien puhdistus säästää pitkässä juoksussa selvää rahaa.

Miksi siis antaisit roskien kertyä ränneihin enää viikkoakaan kauemmin? Tilaa vesikourujen puhdistus Naantalissa meiltä Plus Kattopalvelusta jo tänään!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – onnistuuko se kotikonstein?

Edellä kerroimme sadevesijärjestelmän tukoksista ja tukosten aiheuttamista haitoista. Nyt ehkä mietit, kuinka vaikeaa tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on – ja onnistuisiko se kenties kotikonstein?

Internetin keskustelupalstat vilisevät kaikenlaisia kikkakolmosia aiheeseen liittyen. Joku suosittelee notkeaa pajunoksaa ja toinen perinteisempää kirvestä. Kolmas ehdottaa potkimista, sillä eihän kaikilla ole työkaluja tai pajua pihapuuna.

Jos haluat päästä kaikkein helpoimmalla, kannattaa kuitenkin kääntyä tässäkin askareessa meidän Plus Kattopalvelun ammattilaisten puoleen. Me avaamme tukokset syvältäkin syöksyputkien uumenista nopeasti ja hellävaraisesti.

Tiesitkö? Jopa jäätukosten avaukseen on olemassa tehokas, hellä ja luontoystävällinen menetelmä – kuuma vesihöyry. Höyryttämällä saamme sulatettua jäät vikkelästi kerrostalonkin sadevesijärjestelmää tukkimasta.

Kun kaipaat apua missä tahansa kattoasioissa, ota siis meihin yhteyttä kipin kapin. Saat asiantuntijamme kiinni näppärästi sekä soittamalla että sähköisesti.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt