Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Nokia

Huopakattoremontti Nokia, tasokkaan kattoremontin toteuttaminen osaavan kattoyrityksen kanssa käy leikiten. Toteutamme huopakattoremontit taidolla ja laadulla, palveluperiaatteisiimme kuuluvat takuutyö ja avaimet käteen -palvelu. Nokialla voit teettää meillä katoremontit erilaisiin rakennuksiin ja kaikille niistä löytyville huopakatoille. Remontoimme katot mm. omakotitaloista, mökeistä ja kesämökeistä. Ihan vastaavasti saneeraamme huopakattoja myös piharakennuksista, joita ovat mm. pihasaunat, autotallit ja -katokset sekä muut rakennukset.

Nokialla ei ole pakko yrittää tehdä itse huopakattoremonttia, vaan suunnittelun ja toteutuksen loppusiivouksineen voi jättää meidän tehtäväksemme. Meillä palvelun kuuluu kaikki tarvittava, lopuksi kuljetamme remonttijätteetkin asialliseen käsittelypaikkaan. Kun teetät huopakattosi uusimisen meillä, et joudu itse hankkimaan, vuokraamaan tai lainaamaan mitään työvälineitä tai materiaaleja etkä etsimään tai palkkaamaan työntekijöitä, sillä me huolehdimme kaikesta.

Teemme huopakattoremontit Nokialla mutta myös muualla, kun alueena on Pirkanmaa. Remontoimme huopakatot paikoissa, kuten Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä ja Sääksjärvi. Kattoremontit onnistuvat tällä seudulla avullamme myös saarikohteissa.

Kun halut selvittää kattoremontin talouspuolen mahdollisimman tarkasti, huomioi tarjouksemme lisäksi myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nokialla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nokialla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nokian alueella!

Palahuopakattoremontti Nokia, tilaa laadukas uusi huopapaanukatto eli laattahuopakatto kattopalvelustamme

Palahuopakattoremontti Nokia, teetä kattosi remontti kattoalan osaavalla ammattilaisella ja rakennus kiittää. Palahuopakatto eli laattahuopakatto on melko yleinen vesikate. Se sopii monien rakennusten ilmeisiin, sillä tuotevalikoimasta löytyy eri värisiä sekä eri kokoisia ja muotoisia palahuopia. Materiaalinahan palahuopa on vastaavaa, kuin rullahuopakin. Se on vain leikattu yhdenmukaisiksi ja pienemmiksi paloiksi. Tämä asettaa omat vaatimuksensa katteen asentamiselle, jotta palahuovasta saadaan tiivis kokonaisuus. Katon jyrkkyys, katteen asennussuunta veden valumissuunnan huomioiden, läpiviennit, kattotuotteiden asennukset jne. on huomioitava kunkin katteiden asennuksissa. Kattopalvelumme on tarkka niin yksityiskohdissa kuin kokonaisuuttakin ajatellen, tavoitteena aina toimiva kattoratkaisu rakennukseen.

Kun teetät meillä palahuopakattoremontin Nokialla, sinun ei tarvitse huolehtia oikeastaan mistään muusta, kuin remontin aloittavasta tarjouspyynnöstä. Emmehän me muuten tiedä, että kattosi tarvitsee saneerausta. Kun huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi tai jo vuosia nähneen katon kunto huolettaa, pyydä tarjouksemme. Sen jälkeen me hoidamme työt ja sinä saat hyvännäköisen, siistin ja ennen kaikkea toimivan katon. Yksinkertaisimmillaan palahuopakattoremontti Nokialla on tällainen, hoidamme muutkin huopakattoremontit samalla tavalla.

Huopakaton uusiminen Nokia, oikein asennetut huopakatteet ovat loistava kateratkaisu moniin rakennuksiin

Huopakaton uusiminen Nokia, huopakattoremontti uudistaa katon. Kattoja ei ryhdytä remontoimaan tuosta vain, remontille on aina jokin peruste. Tavallisimmin kattoa ja sen remontointia mietitään toimivuuden näkökulmasta, vaikka ulkonäönkin kohentaminen voi käydä mielessä kuluneen huopakaton kohdalla. Tavallisimmin katto on siis ainakin kulunut ja ollut käytössä jo pitkään, toisinaan myös vaurioitunutkin, kun sitä ryhdytään remontoimaan. Huopakattoremontti auttaa onneksi molempiin asioihin, katon toimivuuteen sekä sen ulkonäköön, ja näin remontissa hoituu kätevästi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kattoremontti on oikeastaan mainio hetki miettiä, mitä katoltaan haluaa, silloinhan rakennuksen ilmeen muuttaminen, katon muutostyöt tai vaikkapa erilaiset asennukset kattoikkunasta lähtien on kaikkein käytännöllisintä hoitaa.

Huopakattoremontti Nokialla antaa sinulle teknisesti toimivan ja uutuuttaan siistin katon kaikkiin huopakattoisiin rakennuksiin. Avullamme katon remontoiminen on mitä yksinkertaisinta, sillä me huolehdimme kaikesta remonttiin kuuluvasta ja varmistamme, että jokainen yksityiskohta menee oikein. Teetä meillä laadukas huopakattoremontti Nokialla riippumatta siitä tarvitseeko katto vain uuden vesikatteen vai laajempaa remonttia, hoidamme kattosi kuntoon ammattitaidolla viimeistä piirtoa myöten.

Palahuopakaton uusiminen Nokia – kun on aika uusia katto tee se kerralla kunnolla!

Palahuopakaton uusiminen Nokia, hyvin tehty katon uusiminen antaa runsaasti lisää käyttövuosia rakennukselle. Huopakatteiden käyttöiät ovat useita kymmeniä vuosia. Vaikka se ei katetyyppinä ole kaikkein pitkäikäisin niin on siinä monia hyviä puolia, joiden vuoksi ihmiset siitä rakennustensa katoilla suosivat. Jos uusittua huopakattoa huolletaan ja korjataan tulevina vuosina suhteellisen säntillisesti, katto palvelee hyvin vuosikymmeniä. Palahuopakatto ei tässä ole poikkeus. Kun katto ensin remontoidaan huolellisesti, kaikki viat korjaten ja oikeita työtapoja noudattaen, katto saa hyvät edellytykset kestää käytössä niin pitkään kuin kuuluukin.

Palahuopakaton uusiminen Nokialla käy yksinkertaisimmin niin, että teetät huopakattoremontin meillä. Teemme sinulle toimivan ja hyvännäköisen uuden katon toiveitasi kunnioittaen. Lähdemme liikkeelle tarjouspyyntösi jälkeen siitä, että selvitämme katon kuntoa ja korjaustarpeita mutta myös sinun toiveitasi katon suhteen. Kattokohtaisesti laatimamme tarjous ja tekemämme huopakattoremontti perustuvat siis huolella tehtyyn taustatyöhön.

Huopakattoremontti on parhaimmillaan katon pelastus. Laadukkaasti toteutettu palahuopakaton uusiminen Nokialla antaa rakennuksellesi uuden elämän pitäen omaisuutesi ja sinut suojassa luonnonvoimilta sekä kosteudelta, kuten kuuluukin.

Huopakattoremontti tasakatosta harjakattoon ja muihin kattomalleihin

Remontoimme erilaisista rullahuovista ja palahuovista toteutetut katot moniin eri rakennuksiin alueella. Kun sinun kattosi Nokialla kaipaa huopakattoremonttia, teetä se meidän osaavilla katontekijöillämme etkä joudu tinkimään laadusta. Voit teettää meillä huopakattoremontin Nokialla mm. kesämökkiin tai muuhun mökkiin sekä saunarakennukseen tai erilaisiin omakotitaloihin. Uusimme huopakattoja myös piharakennuksiin, kuten autokatoksiin sekä autotalleihin.

Toteutamme huopakattoremontit eri kattomalleille varmistaen, että kate sopii kullekin katolle täydellisesti mm. jyrkkyyden puolesta, ja katosta tulee näin takuulla toimiva. Voit teettää meillä huopakaton uusimisen harjakatolle, satulakatolle sekä pulpettikatolle, unohtamatta mansardikattoja tai tasakattojakaan. Huopakatettahan voi lopulta käyttää jossain muodossa ihan kaikenlaisten rakennusten ja kattojen vesikatteena.

Meiltä saat kaikki tarvittavat kattoremonttipalvelut eri rakennuksille ja eri katoille toteutettavina laadukkaina palvelukokonaisuuksina. Huopakattoremontti ei jää Nokialla yksin sinun harteillesi, sillä voit ottaa meistä luotettavan yhteistyökumppanin, joka saneeraa kattosi. Jos omat taidot, voimat ja ajankäyttö epäilyttävät, kattoremontti kannattaa teettää kattoala ammattilaisella takuutyönä ja täyden palvelun periaatteella toteutettuna. Toimivat katot ja hyvä palvelu ovat meille sydämen asioita!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt