Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Nokia – tehdään Nokia tunnetuksi terveistä ja tehokkaista sadevesijärjestelmistään!

Vesikourujen puhdistus Nokialla kannattaa tilata meiltä Plus Kattopalvelusta. On nimittäin jo korkea aika, että Nokia tulee tunnetuksi jostain muustakin kuin kaupungin nimikkofirmasta – vaikkapa Suomen terveimmistä ja tehokkaimmista sadevesijärjestelmistä.

Vesikourujen ammattitaitoinen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta merkittävästi sekä auttaa sitä toimimaan täydellä teholla. Hyvinvoiva ja vetävä sadevesijärjestelmä puolestaan puolustaa monia muita talon rakenteilta katolta peräisin olevan veden aiheuttamilta haittavaikutuksilta, kuten homeelta, laholta ja pakkasrapautumiselta.

Me Plus Kattopalvelussa teemme vesikourujen puhdistustyöt Nokialla vankkumattomalla kokemuspohjalla, joten voimme luvata mestariliigan suorituksen. Poistamme roskat ränneistä tehokkaammin kuin imuri villakoirat sohvan alta!

Kun kourut loistavat puhtauttaan, on meidän helppo myös tarkastaa ne muiden huollon ja korjauksen tarpeiden varalta. Samalla vilkaisemme kattoakin ”sillä silmällä”. Tämä katsaus on täysin veloitukseton, mutta saattaa pelastaa monilta isoilta laskuilta tulevaisuudessa.

Tarvittaessa voimme tietenkin tehdä loistavan tarjouksen muistakin katolle tai sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme toimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät osaavat tekijät kaikille mahdollisille kattotöille.

Ole siis mukana tekemässä Nokiaa tunnetuksi fiksun asumisen kaupunkina, ja tilaa vesikourujen puhdistus meiltä Plus Kattopalvelusta! Muista hakea työstämme jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nokialla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nokialla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nokian alueella!

Rännien puhdistus Nokialla säästää sekä rahaa että luontoa

Rännien puhdistus on tärkeä osa jokaisen nokialaisen katon syys- ja keväthuoltoa. Katon kausihuolto ilman roskien poistoa ränneistä olisi kuin vakka ilman kantta – epätäydellinen kokonaisuus.

Puolivuosittainen roskien poisto ränneistä säästää pitkässä juoksussa huomattavat summat rahaa. Sadevesijärjestelmän muut huollon ja korjauksen tarpeet pysyvät minimissään, sillä esimerkiksi ruostevaurioita tai jään aiheuttamia vaurioita ei pääse syntymään niin herkästi.

Myöskään tukoksia ei todennäköisesti muodostu. Siten vältät esimerkiksi tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksesta koituvat kulut, eikä räystään ja julkisivun homepesuun, huoltomaalaukseen ja lahojen lautojen uusimiseenkaan tarvitse sijoittaa niin usein.

Kukkarosi lisäksi myös luonto kiittää rännien säännöllisestä ja ammattitaitoisesta puhdistuksesta. Vesikourujen puhdistus itsessään ei kuormita luontoa juuri lainkaan, sillä poistamme roskat ränneistä yleensä käsityönä, minkä jälkeen huuhtaisemme viimeisetkin koivunnorkot pois puhtaalla vedellä. Esimerkiksi ruosteisen sadevesijärjestelmän uusiminen tai julkisivun homepesu ja uudelleenmaalaus sen sijaan aiheuttavat jo huomattavasti isomman hiilijalanjäljen.

Tee siis palvelus sekä itsellesi että luontoäidille, ja tilaa vesikourujen puhdistus ajallaan meiltä Plus Kattopalvelusta! Palvelemme myös Nokian lähialueilla Hämeenkyröstä Pirkkalaan, Sastamalasta Tampereelle ja Vesilahdesta Ylöjärvelle.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä hellästi ja ekologisesti vesihöyryllä

Meillä Plus Kattopalvelussa kiinnitetään paljon huomiota vihreisiin arvoihin. Esimerkiksi tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä tehdään meillä ekologisesti kuuman vesihöyryn avulla.

Luontoystävällisyys ei tosin ole ainoa syy, jonka vuoksi käytämme vesihöyryä sadevesijärjestelmän sulatukseen. Höyryllä jäätukokset liukenevat myös nopeasti ja hellävaraisesti. Menetelmä on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi potkiminen tai kirveellä hakkaaminen.

Pyrimme avaamaan myös muut kuin jäätukokset mahdollisimman tehokkaasti, hellästi ja ekologisesti. Esimerkiksi biotukokset (vesikouruihin ja syöksyputkiin jämähtäneet lehdet, risut ja muut roskat) avaamme usein käsityönä veden avustuksella.

Huomio! Älä ryhdy avaamaan sadevesijärjestelmän tukoksia itse. Hyvin usein saamme tehtäväksemme korjata sadevesijärjestelmää ja joskus julkisivuakin sen jäljiltä, että tukkeutuneita syöksyputkia on yritetty avata kotikonstein. On kaikin puolin viisaampaa jättää tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus suosiolla meidän Plus Kattopalvelun ammattilaisten huoleksi.

Ota siis yhteyttä, kun Nokialla tai Nokian lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi kaivataan ammattiapua rännien puhdistukseen tai vaikkapa tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen. Luvallasi voimme käväistä laittamassa sadevesijärjestelmän kuntoon kätevästi vaikkapa työpäiväsi aikana!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt