Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Nurmes

Huopakattoremontti Nurmes, parhaat huopakatot saatavilla kattopalvelustamme. Laadukasta ei ainakaan kannata tinkiä, kun on remontoimassa kattoa. Parhaimmillaanhan uusittu katto on mahdollisuus saada kattoasiat kuntoon pitkäksi aikaa. Kun kattoon panostetaan aikaa ja rahaa niin miksipäs ei hoitaisi asiaa kerralla kuntoon, esimerkiksi teettämällä remontin osaavalla kattoammattilaisella.

Kun paikka on Pohjois-Karjala ja Nurmes, hoidamme huopakattoremontit korkeatasoisina palvelukokonaisuuksina. Huolehdimme huopakattojen saneerauksista myös muissa alueen paikoissa, joita ovat esimerkiksi Valtimo, Rautavaara, Juuka ja Lieksa sekä Ahmovaara. Koko tällä seudulla toteutamme huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Teetä meillä huopakattoremontti Nurmeksessa ja lähiseudulla omakotitaloihin sekä mökkeihin ja kesämökkeihin. Remontoimme huopakattoja lisäksi muista, kuin asuinrakennuksista, eli voit uusia avullamme huopakatot myös saunarakennuksiin, piharakennuksiin ja vaikkapa autotalleihin. Nurmeksessa huopakattoremontit onnistuvat osaavien katonkorjaajiemme toimesta lähes ympäri vuoden, ihan kylmimmillä säillä tai kovimmilla helteillä huopakattojen remontointi ei ole kovin käytännöllistä. Aloita huopakattoremontti Nurmeksessa pyytämällä meiltä kattokohtainen remonttitarjous. Kun haluat saada hyvän kokonaiskuvan kattoremonttisi kokonaiskuluista, niin tarkista tarjouksen ohessa myös rahoitusmahdollisuus ja verotuksessa haettava kotitalousvähennys.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nurmeksessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nurmeksessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nurmeksen alueella!

Palahuopakattoremontti Nurmes –huopakaton kaikki ongelmat ratkeavat remontilla

Palahuopakattoremontti Nurmes, kun palahuopakatto tarvitsee uusimista ja remontointia, kattopalvelumme ahkerat katonasentajat ryhtyvät töihin. Kattoremontti on melko harvoin tarpeen tehdä, tämän vuoksi useimmilla rakennusten omistajilla on hieman epävarma olo siitä, kuinka asia kannattaisi hoitaa, mitä homma kustantaa jne. Tämä on ihan ymmärrettävää, vain harvat pystyvät remontoimaan itse kattonsa eikä se ole tarkoituskaan. Kattopalvelussamme voit teettää palahuopakattojen remontit Nurmeksessa, toteutamme katon alusta loppuun huolella ja pureudumme katon ongelmakohtiin. Jälkeemme jätämme laadukkaasti toteutetun ja siistin katon, jolla pärjäät pitkään kohtuullisella huollolla.

Kun huopakattoremontti on tullut ajankohtaiseksi Nurmeksessa, toteutamme niin osittaiset kattoremontit eli katteen uusimiset sekä kaikki täydelliset kattoremontit, joissa vesikatteen uusimisen ohessa korjataan kaikki katon viat. Joskushan palahuopakaton remontti käsittää vain uuden vesikatteen, jos katto on muuten hyvässä kunnossa. Mutta hyvin tavallista on se, että katossa on remontin koittaessa jo muutakin kunnostettavaa ja me pidämme aina sen huolen, että katto tulee kokonaan kuntoon. Toteutamme Nurmeksessa huopakattoremontit aina takuutyönä sekä avaimet käteen -periaatetta noudattaen.

Huopakaton uusiminen kattokohtaisena kokonaisuutena

Huopakaton uusiminen Nurmes, asiantuntemusta ja vakaata kokemusta huopakattojen remontointiin. Kattopalvelumme asenne on sellainen, että kohtaamme jokaisen katon yksilönä. Laskemme ensin kattokohtaisen tarjouksen, joka perustuu kyseisen katon kuntoon, materiaaleihin, korjaustarpeisiin sekä rakennuksen omistajan omiin toiveisiin katon remontoinnin suhteen. Sitten toteutamme remontin, jossa katto korjataan sen kunnon vaatimassa mittasuhteessa, ei ylimääräisiä töitä tai kuluja mutta ei myöskään mutkien oikomista. Uuden vesikatteen levittäminen ja kiinnittäminen huonokuntoisen katon päälle ei ole kestävä tai kustannustehokas ratkaisu. Korjaamme siis katon rakenteiden, eristeiden, läpivientien ja muiden yksityiskohtien viat remontin yhteydessä. Kun on aika toteuttaa huopakaton uusiminen tai huopakattoremontti Nurmeksessa, meiltä saat takuutyönä oikein tehdyn kattoremontin.

Katon mukaan suunniteltu ja toteutettu huopakattoremontti Nurmeksessa ei ole mikään pakettiratkaisu vaan se pureutuu osaavien remontoijien avulla niihin asioihin, jotka kyseisessä katossa vaativat kuntoon laittamista. Panostamme työn ohessa katolle sopivimpien, laadukkaiden materiaalien valintaan ja oikeaoppiseen asentamiseen. Kaikki kateratkaisut eivät esimerkiksi sovi kaikille kattomalleille mutta me huolehdimme siitä, että kaikki menee kuten kuuluukin.

Palahuopakaton uusiminen Nurmes, kattoratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Palahuopakaton uusiminen Nurmes, kun tarvitset tyylikkään ja toimivan kattoratkaisun palahuopakattoiseen kattoon, teetä palahuopakattosi uusiminen meillä. Vakaa osaaminen, pitkä ja monipuolinen työkokemus sekä panostaminen laadukkaisiin kokonaisuuksiin ovat kaikki vahvuuksiamme palahuopakattojen ja muidenkin huopakattojen saneerauksissa.

Huopakattoremontti palahuopakaton tapauksessa toimii samalla periaatteella kuin vaikkapa bitumikermikattojen uusimiset. Tyypillisimmin vanha vesikate täytyy poistaa katolta, sitten korjaamme kaikki kyseisen katon viat. Jos katossa on ollut vuotoa, siinä on notkahduksia, lahovaurioita tai eristeet vaativat uusimista niin laitamme kaiken kuntoon. Huopakatteiden alla on useimmiten tiivis aluslaudoitus tai vanerointi, jonka päälle asennamme uuden vesikatteen aina katevalmistajan suositusten mukaisesti. Näin saamme pidettyä voimassa myös tuotevalmistajan myöntämät tuotetakuut. Kattopalvelumme tekemä huopakattoremontti Nurmeksessa on aina tällainen huolella laadittu kokonaisuus, jossa jokaisen yksityiskohdan huolellinen toteutus takaa laadukkaan ja toimivan kokonaisuuden.

Teetä meillä huopakattoremontti Nurmeksessa ja sen ympäristössä niin saat aina toimivan katon ja pääset itse helpolla, mehän hoidamme kaikki remontin työvaiheet loppusiivousta ja jätteiden hävittämistä myöten. Palahuopakaton uusiminen on kanssamme ns. varma nakki.

Huopakaton asennus ja uusiminen kotitalouksien rakennuksiin, kuten asuinrakennuksiin ja piharakennuksiin

Toteuta avullamme tasokas huopakattoremontti Nurmeksessa. Uusimme kaikenlaiset ja -kuntoiset huopakatot jatkuvaan asumiseen suunnattuihin rakennuksiin, kuten omakotitaloihin mutta myös osavuotisiin, lähinnä lomakäytössä oleviin rakennuksiin, kuten kesämökkeihin ja huviloihin, joissa on katteena mukavan hiljainen huopakate. Uusimme katot Nurmeksessa myös asuintalojen ja mökkien pihoissa oleviin rakennuksiin, joita ovat pihasaunat, autokatokset, autotallit, varastot ja muut piharakennukset.

Huopakattoremontti Nurmeksen seudulla onnistuu meillä teettäen vaikkapa tasa- ja harjakattoisiin rakennuksiin. Samoin satula- ja pulpettikatoille mutta myös mansardikatoille. Huopakatteiden monet muodot ja ilmeet sopivat hienosti hyvinkin vaihteleviin kohteisiin ja sijainteihin, niitä löytyykin oikeastaan mistä tahansa rakennuksista ja kattomalleilta. Yksi huopakatteiden etu on katteen joustavuus, toisaalta myös katteen keveys tekee siitä käyttökelpoisen erilaisilla kattomalleilla. Rullamuodossa bitumikermistä löytyy sopivia tuotteita tasaisimpienkin kattomallien katteeksi ja palahuopa sopii sitten puolestaan erilaisille hieman jyrkemmille kattomalleille. Avullamme huopakattoremontti onnistuu aina ja pidämme huolen, että saat vain parasta katollesi. Pyydä tarjous kattosi uusimisesta niin huolet katon toimintavarmuudesta ovat pian historiaa ja pääset nauttimaan uudesta katosta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt