Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Parainen

Huopakattoremontti Parainen, huoletonta katon remontointia osaavilta ja ahkerilta katontekijöiltämme. Teemme huopakattoremontteja kattavan monipuolisesti erilaisiin rakennuksiin, kaikille kattomalleille ja kaikenlaisista huopakatteista toteutettuina. Taatulla laadulla toteutetut huopakattoremontit Paraisilla onnistuvat avullamme mökkeihin, kesämökkeihin ja omakotitaloihin. Erilaisten asuinkäytössä olevien rakennusten lisäksi voit teettää meillä huopakaton saneeraukset myös piharakennuksiin, kuten pihasaunoihin, -varastoihin ja autotalleihin sekä autokatoksiin.

Huopakattoremontti Paraisten seudulla lähtee käyntiin sinun tekemästäsi tarjouspyynnöstä. Muuten pääsetkin helpolla, sillä me huolehdimme remontin kaikista muista työvaiheista, kun ensin olemme selvittäneet katon tilannetta sekä sinun toiveitasi hieman tarkemmin tarjouksemme pohjaksi. Kun suunnitelmat ovat vakaalla pohjalla, myös tarjous pitää ja työt sujuvat jouhevasti suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivouksesta remonttijätehuoltoon.

Toteutamme huopakattoremontit, kun alueena Varsinais-Suomi ja sen saaristo, paikkoina mm. Parainen, Lielahti, Iso-Tervo, Kaarina, Piikkiö ja Littoinen. Luonnollisesti me teemme huopakattoremontit myös kaikenlaisissa saarikohteissa.

Kun aikeissasi on teettää huopakattoremontti Paraisilla, pyydän meiltä ensin kattokohtainen tarjous ja sen jälkeen onkin helppo selvittää muut talouteen liittyvät asiat, kuten rahoitusmahdollisuus ja verotuksessa haettava kotitalousvähennys.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Paraisilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Paraisilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Paraisten alueella!

Palahuopakattoremontti Parainen uusittu huopakatto erottuu joukosta

Palahuopakattoremontti Parainen, laadukas kattoremontti varmistaa palahuopakaton käyttökelpoisuuden vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Palahuopakattojen tapauksissa sinulla on käytettävissäsi kaikki palvelumme ja osaamisemme siinä missä kaikissa muissakin huopakattoremonteissa.

Toteutamme kaikki huopakattoremontit Paraisilla avaimet käteen -palveluna eli täyden palvelun periaatteella, tämähän on mitä yksinkertaisin ratkaisu katon laittamiseksi kuntoon kaikenlaisten huopakattoisten rakennusten osalta. Palahuopakatoissa on paljon samaa, kuin muissakin huopakatoissa. Tavallisimmin vanha kate poistetaan katosta uuden katteen tieltä ja vesikatteen vaihtaminen tai uusiminenhan on ylipäätään raja sille, että puhutaan katon remontoinnista. Joskus palahuopakattoremontti vaatii vain vesikatteen uusimista, mutta on tärkeää, että katto kunnostetaan siinä määrin, kuin se sitä vaatii. Kun teetät huopakattoremontin Paraisilla meillä, olemme tarkkoja siitä, että kaikki katon viat ratkotaan ja uusi kate asennetaan ehjien kattorakenteiden varaan. Näin saat toimivan ja pitkäikäisen katon.

Avullamme huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti ovat sujuvia ja turvallisia kokonaisuuksia. Toteutamme aina katon kunnon mukaan suunnitellun remontin toiveitasi kunnioittaen, viat korjataan ja kattoremontin laajuus vastaa katon korjaustarpeita.

Huopakaton uusiminen Parainen, kun katto kaipaa ammattilaisen apua

Huopakaton uusiminen Parainen, kattopalvelumme laadukkaat kattoremontit sopivat kaikkiin huopakattokohteisiin. Jokainen remontti suunnitellaan ja toteutetaan katon kunnon mukaan, eli kattoa korjataan sen verran, kuin se korjausta vaatii. Joskus huopakattoremontti tarkoittaa vesikatteen uusimista, tällöin puhutaan myös osittaisesta kattoremontista sillä katto ei juuri muuta vaadi. Huopakate voi olla jostain syystä ennen aikojaan niin kulunut, ettei sitä kannata esimerkiksi pinnoittaa vaan katteen uusiminen antaa paremman vastineen rahoille. Tavallisempaa kuitenkin on toteuttaa hieman tätä laajempi huopakaton uusiminen Paraisillakin. Tavallisimmin monilta katoilta löytyy jotain korjattavaa vesikatteen lisäksi jo siinä vaiheessa, kun kate on loppuun käytetty. Jos katossa on esimerkiksi vesi- ja lahovaurioita, siinä on notkahduksia, eristeet ovat mennyttä kalua tai jotain muita vikoja ja puutteita ilmenee, niin kattoremontissa hoidamme tällaiset asiat kuntoon.

Huopakattoremontti ja huopakaton uusiminen Paraisten seudulla on parhaissa käsissä, kun jätät työt meille. Olemme remontoineet ja uusineet lukemattomia huopakattoja Paraisten seudulla ja vakaan työkokemuksen avulla saamme tehtyä sinunkin katostasi ensiluokkaisen toimivan ja siistin kokonaisuuden!

Palahuopakaton uusiminen Parainen, uusi huopakatto rakennukseen takaa sen toimivuuden

Palahuopakaton uusiminen Parainen, tekninen toimivuus mutta myös siisti ulkonäkö ovat uusitun palahuopakaton etuja. Kattoremonttiin lähdetään hyvin usein tekninen toimivuus edellä ja se on ihan hyvä lähtökohta. Kattoremonttia aletaan siis suunnitella ja se toteutetaan silloin, kun katto ei toimi kunnolla tai sen toiminta on mm. kulumisen ja iän vuoksi jo vaakalaudalla. Palahuopakaton uusiminen on samalla viivalla muiden huopakattoremonttien kanssa tässä mielessä.

Huopakattoremontti ja palahuopakaton uusiminen Paraisilla on kuitenkin myös mitä mainioin keino siistiä rakennuksen ulkonäköä samalla kertaa. Palahuopakate on hyvän näköinen, persoonallinenkin kattoratkaisu moniin eri rakennuksiin ja kattomalleihin. Vuosien kuluessa kate kuitenkin kuluu, siinä missä ihan kaikki muutkin katteet. Lunta, vettä, UV-säteilyä, roskaa, puhdistusta tai joskus puhdistamatta jäämistäkin. Katteen pinnoite kuluu pois, katon väri voi muuttua ja katolle ilmestyy sammalta. Katesaumat aukeilevat, kate voi pullistua sieltä täältä, joskus revetäkin, kun huopakatteen kimmoisuus kulumisen myötä hiipuu. Palahuopakaton uusiminen ratkaisee kaikki ongelmat!

Teetä huopakattoremontti Paraisilla osaavalla kattopalvelullamme niin saat parhaat kattoratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Huopakaton saneeraus Paraisilla tasakattoisesta piharakennuksesta tai vaikkapa mansardikattoisesta omakotitalosta

Saneeraamme Paraisilla huopakatot monenlaisiin kohteisiin rakennustyypistä tai katon mallista piittaamatta. Lukuisten kotitalouksien rakennusten katoilta löytyy huopakatetta, sama pätee vapaa-ajan asumisenkin alueella. Remontoimme huopakatot niin omakotitaloista kuin huviloista, mökeistä ja kesämökeistäkin Paraisilla ja lähiseudulla. Saneeraamme huopakatot kuntoon myös kaikkien näiden pihoissa olevista rakennuksista, oli kyseessä sitten piha- tai rantasauna, autokatos tai autotalli, kenties joku muu piharakennus.

Kun vanha katto pettää tai huolettaa, on aika toteuttaa palahuopakaton ja huopakaton uusiminen, jotta katto toimisi ja näyttäisi taas siistiltä.

Huopakattoremontti Paraisilla on mahdollista teettää meillä kaikille kattomalleille ja kaikista saatavilla olevista huopakatetuotteista. Remontoimme kattojen siis niin yhtenäisistä bitumikermikatteista kuin kaikista mahdollista palahuopakatteista, joita kutsutaan myös laatta- ja paanukatteiksi. Huopakattoremontti Paraisten seudulla onnistuu avullamme niin tasakattoisiin rakennuksiin kuin kaikille jyrkemmillekin kattomalleille mansardikatosta harjakattoon, pulpettikatosta satulakattoon jne. Kuten huomaat, palvelumme ovat sangen monipuoliset ja kattavat. Työkokemusta riittää hyvin vaihtelevistakin kohteista. Kaiken lisäksi voit teettää meillä huopakattojen uusimistöitä lähes ympäri vuoden, kunhan lämpötilat vain sopivat huopakatteiden työstämiseen.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt