Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Parainen – Paraisten parasta palvelua?

Ei ole hullua väittää, että meiltä Plus Kattopalvelusta saat Paraisten parasta vesikourujen puhdistuspalvelua. Meillä on vesikourujen puhdistuksesta pitkä kokemus, joten voimme taata loisteliaan puhdistustuloksen kohteessa kuin kohteessa – jäljiltämme vesikourut välkehtivät kuin Saaristomeri!

Käsittelymme ansiosta voit olla varma, että vesikourut ovat valmiina ohjaamaan niin sade- kuin sulamisvedetkin katolta alas jouhevasti tarkoituksenmukaisia reittejä pitkin. Näin ollen myös julkisivu ja sokkeli saavat osakseen vähemmän kosteusrasitetta, eivätkä kärsi kosteuden aiheuttamista haitoista niin todennäköisesti.

Kaupanpäälliseksi katsastamme sadevesijärjestelmän siltä varalta, että se kaipaa muutakin huoltoa tai korjausta. Kun kerran katolla olemme, arvioimme myös katon yleiskunnon.

Tarpeen mukaan voimme tehdä hykerryttävän hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät ekspertit kaikkiin mahdollisiin kattotöihin.

Muista, että työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen.

Mitä siis vielä odotat? Tilaa vesikourujen puhdistus Paraisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä Plus Kattopalvelusta jo tänään!

Yleensä vesikourujen puhdistus tehdään osana katon syys- tai keväthuoltoa, jonka yhteydessä kattokin puhdistetaan. Siten roskat eivät valu katolta rännien tukkeeksi. Halutessasi voit pyytää meitä poistamaan roskat vain ränneistä, mutta suosittelemme ennemmin kausihuoltokokonaisuutta. Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, jos taloutesi on juuri nyt tiukalla.

Myös Paraisten lähialueet kuuluvat palveluverkostoomme. Meiltä voit siis tilata vesikourujen puhdistuksen ja muut kattotyöt esimerkiksi Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa ja tietenkin Turussa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Paraisilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Paraisilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Paraisten alueella!

Teemme rännien puhdistustyöt Paraisissa myös mökkiläisten puolesta

Paraisissa on tuhansia kesämökkejä, joten tietenkin me Plus Kattopalvelussa teemme rännien puhdistustyöt myös mökkiläisten puolesta. Rännien puhdistus on vapaa-ajan asunnolla aivan yhtä tärkeää kuin kotona!

Itse asiassa rännien puhdistus mökillä voi olla jopa tähdellisempää kuin kaupunkiosoitteessa. Vaikka Paraisten saaristo ei välttämättä ole kovin rehevää, kasvaa monella mökkitontilla silti paljon puita kaupunkikohteisiin verrattuna. Puista roskat päätyvät luonnollisesti katolle ja ränneihin.

Aukealla tontillakaan rännien puhdistusta ei silti kannata laiminlyödä. Navakka meripuhuri voi kuljettaa roskia pitkiäkin matkoja.

Halutessasi voit pyytää meitä puhdistamaan roskat ränneistä myös poissa ollessasi. Siten mökillä ei odota ikävää yllätystä, kun sinne seuraavan kerran menet.

Mistä muualta saat näin hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Paraisissa? Älä siis mene merta edemmäs kalaan, vaan tilaa vesikourujen puhdistus Paraisissa siis meiltä Plus Kattopalvelusta!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole meille mikään Amerikan temppu

Myöskään tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen Paraisissa ei tarvitse etsiä ammattilaisia rapakon takaa. Meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät kokeneet tekijät tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseenkin.

Jos esimerkiksi vesikourujen puhdistuksen yhteydessä paljastuu tukos tai havaitset itse tukoksen oireita puhdistuskertojen välissä, et joudu kääntymään muiden firmojen puoleen. Aikaa voi säästyä juuri sen verran, että tukos ei ennätä aiheuttaa ongelmia.

Varsinkin jäätukokset aiheuttavat nopeasti paljon haittaa. Kun kevätaurinko alkaa sulattaa katolla olevaa lumimassaa, mutta sadevesijärjestelmä on jäässä, sulamisvedet roiskivat alas räystään, julkisivun ja lopulta sokkelinkin kautta. Seurauksena niin puu- kuin kivirakenteetkin voivat kärsiä kosteusvaurioita. Lisäksi jää on sadevesijärjestelmälle erittäin raskas taakka.

Suosittelemme kuitenkin ennemmin panostamaan rännien säännölliseen puhdistukseen. Kun käväisemme poistamassa roskat ränneistä keväällä ja syksyllä, ei sadevesijärjestelmään todennäköisesti ennätä muodostua bio- tai jäätukoksia.

Olisiko rännien puhdistus siis pian ajankohtaista? Vai onko tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avaus jo tarpeen? Pyydä tarjous – palaamme asiaan mitä pikimmiten!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt