Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Parikkala

Huopakattoremontti Parikkala, kattopalvelumme on oikea osaavien katontekijöiden huippujoukko, teetä meillä huopakaton saneeraus rakennuksesi katolle ja saat hyvän vastineen investoinnillesi! Investointihan uusi katto on monessakin mielessä. Hyvin tehtynä katon uusiminen antaa rakennukselle useita kymmeniä vuosia lisää huoletonta käyttöaikaa pienellä vaivalla. Yleensä uusittu huopakatto pärjää pitkälle hyvin simppelillä puhtaanapidolla.

Huopakattoremontti Parikkalassa on mahdollista teettää asiantuntevalla kattopalvelullamme mm. piharakennuksiin, joita ovat vaikkapa autotallit ja autokatokset sekä pihavarastot. Remontoimme Parikkalassa huopakatot myös saunarakennuksista sekä asuinrakennuksista, kuten omakotitaloista mökeistä ja tietysti myös kesämökeistä.

Kun alue on Etelä-Karjala, palvelemme laajasti erilaisten huopakattoremonttien parissa paikoissa kuten Parikkala, Simpele, Särkisalmi, Punkaharju ja Savonlinna sekä Kerimäki. Koko tällä alueella suoritamme huopakattoremontit totta kai myös saarikohteissa.

Kun on aika teettää huopakattoremontti Parikkalassa tai jossain sen lähiseudulla, pyydä meiltä ensin katollesi laskettu tarjous. Se käynnistää kätevästi kattoremontin teettämisen ja tarjouksemme perusteella saat helposti selvitettyä mm. verotuksessa haettavan kotitalousvähennyksen määrän sekä mahdollisen rahoituksenkin. Eli kaiken sen, millä on vaikutusta talouteesi kattoremonttia teettäessä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Parikkalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Parikkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Parikkalan alueella!

Palahuopakattoremontti Parikkala, huopapaanukatot kattoalan ammattilaiselta

Palahuopakattoremontti Parikkala, katon pelastus tulee kattoremontin muodossa. Kun palahuopakatto Parikkalassa kaipaa remonttia, voit teettää työt meillä, kattopalvelumme osaa homman ja hoitaa kattosi kuntoon. Teemme huopakattoremontit avaimet käteen -palveluna, eli sinulle jää aika vähän huolenaiheita, kun teetän kattosi saneerauksen meillä. Palahuopakattoremontti Parikkalassa käynnistyy sinun aloitteestasi, voit tehdä sen pyytämällä meiltä tarjouksen. Tämän jälkeen me käärimme hihamme ja selvitämme ensimmäisenä kaiken sen, mitä katolle pitää tehdä, millaisia materiaaleja siihen tarvitaan ja kuinka pitkään työt kestävät. Selvitämme samalla myös sinun toiveesi koskien kattoremonttiasi.

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Parikkalassa etenevät tarjouspyynnön ja valmisteluvaiheiden, kuten tarviketilausten jälkeen toteutusvaiheeseen. Vaikka vanha huopakate on toisinaan mahdollista jättää uuden katteen alle purkamatta, niin useimmiten vanhan katteen poistaminen on kuitenkin tarpeen tai ainakin järkevää. Tavallisimmin huopakattoremontin varsinainen työvaihe käynnistyykin purkutöillä. Sitten korjaamme katon mahdolliset vauriot ja asennamme uuden palahuopakatteen, kattotuotteet ja muut osat tarkasti katteen valmistajan suosituksia noudattaen. Huopakattoremonttimme Parikkalassa kattaa aina työmaan siivouksen sekä remonttijätteen toimittamisen kierrätykseen.

Huopakaton uusiminen Parikkala, kun katto kaipaa uusimista, avun saat meiltä

Huopakaton uusiminen Parikkala, kattoremonttipalvelumme valmiina remontoimaan ja uusimaan huopakattoja seudulla. Meiltä löytyy osaamista ja päteviä tekijöitä erilaisten huopakattojen remonteille. Uusimme huopakatot Parikkalassa lähes kaikista mahdollisista rakennuksista, remontoimme huopakattoja kattomallista ja tarkasta huopakatteen tyypistä riippumatta kaikkina vuodenaikoina, kun huopakatteita vain lämpötilojen puolesta työstää voi. Tämä tarkoittaa sitä, että huopakattoremonttimme Parikkalassa ovat saatavilla aina, paitsi kovimmilla helteillä tai pakkasilla.

Kun huopakatto on kulunut ja vanha, eivät huollot ja korjaukset anna varmuutta katon toiminnasta pitkäksi aikaa. Huopakaton uusiminen on tällöin ratkaisu katon kaikkiin puutteisiin ja ongelmiin, joita voivat olla kattovuodot niin katesaumoista, läpivienneistä kuin jiireistäkin. Teetä meillä huopakattoremontti Parikkalassa niin saat hyvin toteutetun uuden huopakaton laadukkaasta, modernista huopakatteesta aina oikein asennettuna.

Huopakattoremontti ja huopakaton uusiminen Parikkalassa voi olla yksinkertaista ja turvallistakin, sillä me huolehdimme sinun toiveitasi kunnioittaen kaikesta mitä kattosi remontointi vaatii. Pyydä siis tarjous niin katsotaan, kuinka huopakattosi saadaan parhaalla tavalla uusittua, jotta se palvelisi sinua hyvin taas tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Palahuopakaton uusiminen Parikkala – palahuopakatot kuntoon oikean kattofirman avulla

Palahuopakaton uusiminen Parikkala, kun kaipaat osaavaa tekijää huopakattosi remontille, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme uusineet jo monia palahuopakattoja mitä erilaisimpiin rakennuksiin ja hyödynnämme aiemmin kertynyttä työkokemusta sinun kattosi saneerauksessa.

Palahuopakaton uusiminen on kattoremontti siinä missä muutkin. Vanha katto ei enää tee tehtäväänsä ja se tarvitsee ainakin uuden vesikatteen. Useimmiten katto vaatii jotain muitakin toimenpiteitä tullakseen jälleen toimivaksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Me korjaamme katon rakenteet, eristeet, läpiviennit ja kaiken, mikä kulloinkin korjausta vaatii. Hyvin tehty huopakattoremontti tarkoittaa katon kokonaisvaltaista kunnostamista, meille aina siinä suhteessa kuin katto sitä yksilönä vaatii. Palahuopakaton uusiminen Parikkalassa on tässä mielessä ihan vastaava kattoremontti kuin mikä tahansa muukin. Totta kai uuden huopakatteen asennus sujuu omilla asennusmenetelmillään, jotka ovat meille tuttuakin tutumpia. Tarvittavat välineet, tekijät ja osaaminen löytyy omasta takaa. Kaiken tämän avulla palahuopakaton uusiminen ja muukin huopakattoremontti Parikkalassa onnistuu epäröimättä. Huopakattoremontti ei läheskään aina onnistu itse tehden mutta kattopalvelumme avulla saat hyvän ja toimivan uuden katon takuutyönä.

Huopakattoremontit, katteiden uusimiset ja kattosaneeraukset Parikkalan seudulla

Huopakattoremontti on siinä mielessä vakava asia, että onnistuessaan se poistaa kaikki katon viat ja heikkoudet. Hyvin asennettu uusi katto toimii ja kestää käyttöä eikä vaadi pitkään aikaan juuri muuta, kuin kevyttä huoltoa puhtaanapidon merkeissä. Kaikki katteethan pitävät pidempään pintansa, kun niiden roskaantumista tarpeen mukaan hoidetaan, huopakatteillakin on taipumusta varsinkin ikääntyessään sammaloitua ja puhdistus on hyvin yksinkertainen keino hidastaa sammaloitumista sekä katteen rapautumista ihan joka mielessä. Huopakattoremontti ja huopakatteen uusiminen tietysti vapauttavat katon tällaisista rasitteista. Kun katon kunto on merkittävästi heikentynyt, on remontin aika.

Parikkalassa huopakattoremontti eli huopakaton uusiminen onnistuu meidän avullamme rakennuksiin, kuten omakotitaloihin, mökkeihin ja kesämökkeihin. Kaikenlaisten asumiskäytössä olevien rakennusten lisäksi saneeraamme huopakattoja myös muista kotitalouksien rakennuksista, kuten saunarakennuksista pihoissa ja rannassa. Remontoimme katot myös piharakennuksista, kuten autotalleista ja autokatoksista. Huopakattoremontti Parikkalassa sujuu kaikille kattomalleille sillä monipuoliset huopakatteet sopivat käytännössä kaikille mahdollisille katoille, kun itse katetuote vain valitaan oikein. Remontoimme Parikkalassa harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja sekä mansardikattoja, unohtamatta edes tasakattoja.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt