Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Parikkala

Katon korjaus Parikkala, hoidamme kunnostukset vahvalla osaamisella ja ensiluokkaisin välinein. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittävät yleensä täsmätoimet, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmat kuitenkin pääsevät muhimaan pitkään omalla painollaan, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, tavallisin syy ovat sään ja ympäristön kulutukset; lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal, lehtiroska sekä uv-säteily. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parikkalassa, kaipasitpa yksittäisiä täsmätoimia tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset laatutuottein sekä kohteelle turvallisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Karjala; Lappeenranta, Taipalsaari, Imatra, Rautjärvi ja Ruokolahti. Laadukas katon kunnostus on viisas sijoitus koko talon turvaan sekä hyvinvointiin – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Parikkalassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Parikkalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Parikkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Parikkalan alueella!

Huopakaton korjaus Parikkala – hapertunut kattohuopa takaisin tiiviiksi ammattilaistemme käsissä

Huopakaton korjaus Parikkala, paikkaus vahvistaa kattosi teknistä toimivuutta, kun asialla ovat osaavat ammattilaisemme. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti katolta pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Arkisemmatkin ympäristön kulutukset jättävät kattoon väistämättä jälkensä, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja syövät esimerkiksi sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Parikkalassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Paikkausaineet ja -menetelmät valitsemme tarkasti kohteen mukaan, mikä varmistaa räätälöidyn toteutuksen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Parikkalassa tarpeen mukaan myös alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, meiltä paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Parikkala, parasta kattopalvelua kaikenlaisiin kohteisiin

Peltikaton korjaus Parikkala – kattosi saa käsissämme laatupalvelun ja konkreettisia parannuksia toimivuuteen. Peltikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkisemmat ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs perinteinen peltikaton vaiva on kattoa piinaava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Parikkalassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että lopputuloksesta saadaan kestävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parikkalassa. Kattopeltiseppämme hoitavat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Parikkala, helpot ja huokeat kattotoimet kauttamme

Tiilikaton korjaus Parikkala – toteutamme katollesi laadukkaat paikkaukset luotettavin ottein sekä loistavin tuloksin. Vankkatekoinen tiilikään ei valitettavasti ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Parikkalassa on viisasta toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Parikkalassa viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että katto saa takaisin toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Parikkala – reiät ja repeämät viimeisen päälle kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Parikkala – meiltä löytyy kattava kokemus ja tietotaito kaikkiin yläpohjan korjauksiin. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa kattavia kosteushaittoja, kuten lahovaurioita, kastuneita villoja sekä vaarallisia sisäilmaongelmia. Aluskatteen haasteet johtuvat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat taitavat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parikkalassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, aina huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä viimeistä piirtoa myöten. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on moitteeton ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta kattosi tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Parikkalassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parikkala – korjaus palvelee kattoasi kokonaisvaltaisesti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parikkala – korjaus hoitaa kattosi epäkohdat kuntoon, kun työ toteutetaan hallitusti kattotiimimme voimin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parikkalassa, pelasta kattosi pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parikkalassa, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Palkintona saat katolle pidemmän käyttöiän sekä kokonaisvaltaisen toimivuuden – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt