Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pelkosenniemi

Huopakattoremontti Pelkosenniemi, alan ja alueen johtava kattoremonttiyritys palvelee huopakattoremonteissa sinua ja rakennuksiasi. Huopakattoremontti on korjauskierteen yltyessä ja kulujen kasvaessa tai katon pettäessä pakollinen vaihe rakennuksen elinkaarta. Katon uusimisessa osaavan tekijän valinta kannattaa!

Kun alueena on Lappi ja Pelkosenniemi, remontoimme huopakattoja alueella laajemminkin eli paikoissa kuten Sodankylä, Luosto, Kemijärvi, Salla ja Savukoski. Teemme huopakattoremontit Pelkosienniemen alueella myös saarikohteissa. Meillä voit teettää huopakattoremontit Pelkosenniemellä moniin erilaisiin rakennuksiin, uusimme huopakatot vaikkapa kesämökistä, mökistä ja saunarakennuksesta. Huopakattoremonttipalveluidemme piiriin kuuluvat tietysti myös alueen omakotitalot ja erilaiset piharakennukset, kuten autotallit ja autokatokset.

Kattoremonttiin liittyvä rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys on kumpikin helppo selvittää pyytämällä meiltä ensin tarjouksen kattoremontista. Hyvin paikkaansa pitävät, kattokohtaisesti laskemamme tarjoukset helpottavat talouden suunnittelua.

Huopakattoremontti Pelkosenniemellä ja lähiseudun paikoissa käynnistyy tekemästäsi tarjouspyynnöstä, jonka jälkeen voitkin rentoutua sillä me hoidamme kattoremontin muut vaiheet ammattitaidolla. Toteutamme rakennukseesi laadukkaan uuden katon, joka tulee palvelemaan pitkään ja hyvin, pärjäten sangen kevyellä huollolla ensi alkuun lähinnä tarvittaessa tehtävän puhtaanapidon merkeissä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pelkosenniemellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pelkosenniemellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pelkosenniemen alueella!

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi, katon uusiminen on kannattava investointi

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi, kun katto kaipaa uusimista, työhön ja materiaaleihin panostaminen kannattaa. Katon moitteeton toteutus auttaa pitkälle tulevaisuuteen. Kun katto täytyy joka tapauksessa uusia, miksi sitä ei tekisi saman tien tyylillä ja laadulla? Meiltä saat aina viimeisen päälle huolella toteutetut palahuopakattoremontit Pelkosenniemellä, toteutamme uuden kattosi avaimet käteen -palveluna eli täyden palvelun periaatteella.

Huopakattoremontti on katon korjaustarpeiden pohjalta suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, oli kyse sitten palahuopakattoremontista tai muunlaisen huopakaton saneeraamisesta. Tutkimme katon ja selvitämme sinun toiveitasi kattosi töiden suhteen, sitten remontoimme katon kattokohtaisesti laaditun remonttisuunnitelman mukaisesti. Palahuopakatteen asentaminen on hieman erilaista työtä, kuin rullahuovan levittäminen ja saumaaminen katolle. Palat ladotaan katon pinnalle yksitellen, tietyssä järjestyksessä ja kiinnitetään kattoon edeten räystäältä harjalle. Oikea asennussuunta ja -tapa takaavat yhtenäisen ja vedenpitävän vesikatteen katolle. Me paneudumme jokaisessa huopakattoremontissa Pelkosenniemellä katteen laadukkaaseen asennukseen ja viimeistelyyn, hyvin tehtyihin läpivienteihin sekä katteen mukaan valituilla kiinnitysmenetelmillä toteutettuihin kattotuotteiden asennuksiin ja niin edelleen. Huopakattoremontissa jokainen vaihe on osa laajempaa kokonaisuutta.

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi, uusi huopakatto kattoalan ammattilaisilta

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi, toteutamme rakennukseesi uuden katon laadukkaana kokonaisuuten. Sen lisäksi että toteutamme uusia kattoja avaimet käteen -palveluna, teemme sen huippuosaamisella. Tällä tavalla saat rakennukseesi uuden katon vaivattomalla ja turvallisella tavalla.

Huopakaton uusiminen ja huopakattoremontti Pelkosenniemellä hoituu siis kattopalvelumme avulla. Toteutamme ammattitaitoamme hyödyntäen kaikenlaisia huopakattojen uusimisia Pelkosienniemen alueella. Palvelemme monien erilaisten rakennusten mutta myös kaikkien kattomallien sekä erilaisten huopakatetyyppien parissa vakaalla osaamisella. Oli kyseessä palahuopakate, niin kutsuttu rullahuopa, kolmiorimakate tai jokin muu erilaisista bitumikermikatteista toteutettu katto niin saat tarvitsemasi kattoremonttipalvelut meiltä. Remontoimme huopakattosi silloin, kun se tarvitsee uuden katteen. Remontoimme sen myös silloin, kun katossa on muutakin tehtävää kuin vesikatteen uusiminen. Korjaamme pitkällä kokemuksella esimerkiksi kattovuodon, lumen tai vaikkapa katolle kaatuneen puun aiheuttamat vauriot katosta remontoidessamme sitä, jos remontissa on tarvetta tällaisille töille.

Huopakattoremontti Pelkosenniemellä hoituu, kun otat meihin yhteyttä, jonka jälkeen voitkin itse rentoutua ja antaa meidän toteuttaa laadukas huopakaton uusiminen rakennukseesi. Pääset nauttimaan toimivasta ja tyylikkäästä katosta pian!

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi, kun katto kaipaa uusimista paras lopputulos syntyy ammattilaisen käsissä

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi, toteutamme tasokkaat kattosaneeraukset huopakatoille, kuten palahuopakatoille ja ns. rullahuovasta toteutetuille bitumikermikatoille. Laadukkaat modernit huopakatetuotteet ovat hyvä valinta moniin eri rakennuksiin. Kate on kevyt ja hiljainen, se pärjää kohtuullisella huollolla pitkään ja näyttääkin hyvältä. Varsinkin palahuopakaton uusiminen on mahdollisuus saada aikaan ilmeikäs katto niin uudempiin kuin vanhempiinkin rakennuksiin eri käyttötarkoituksissa. Palahuopahan sopii hyvin vesikatteeksi moniin rakennuksiin ja useille kattomalleille, kunhan lappeesta vain hieman löytyy jyrkkyyttä, jotta katteen toimintavarmuus on mahdollista taata. Loivimmille kattomalleille käy puolestaan hitsattava bitumikermi. Huolehdimme aina sopivan katteen valinnasta kullekin katolle, jotta katto täyttää kaikki tekniset vaatimukset.

Huopakattoremontti Pelkosenniemellä voi tarkoittaa palahuopakaton uusimista, jolloin tutkimme katon tilannetta tarkkaan selvittääksemme, minkälaisen remontin kyseinen katto tarvitsee. Joskus uusi vesikate on riittävä ratkaisu katon toiminnan korjaamiseksi, toisinaan katto kuitenkin vaatii muitakin toimenpiteitä tullakseen taas kuntoon. Kun vanha palahuopakate on poistettu, asennamme huolellisena käsityönä uuden huopapaanukaton eli laattahuopakaton. Teetä meillä ammattitaidolla toteutettu huopakattoremontti Pelkosenniemellä, uusimme palahuopakattosi toimivaksi, huolettomaksi kokonaisuudeksi.

Huopakatto kuntoon Pelkosenniemen seudulla saunasta omakotitaloon ja autotalliin

Huopakatto on yleinen katto monissa eri rakennuksissa, koska se nyt vain sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin, eri kokoisiin rakennuksiin, kaikille kattomalleille löytyy sopiva huopakate jne. Pohjoisessa sitä suositaan keveyden vuoksi. Lunta kun voi katoille talvisin kertyä niin kukaan ei halua jo itsessään hyvin raskastekoista kattoa, joka vaatii järeitä tukirakenteita ja lumenpudotuksia jo varhain, kun lunta alkaa katolle kertyä.

Teetä meillä ammattilaisen laadukas huopakattoremontti Pelkosenniemellä asuinrakennuksiin omakotitaloista mökkeihin ja kesämökeistä huviloihin. Remontoimme huopakatot myös saunarakennuksista, olivat ne sitten asuinrakennusten pihoissa tai vaikkapa rannassa. Remontoimme huopakatot erilaista piharakennuksistakin, eli varastorakennukset, autosuojat sekä muiden kulkuneuvojen tallit tai katokset onnistuvat meiltä aina. Teemme Pelkosenniemellä huopakattoremontit kaikille kattomalleille tasakatosta mansardikattoon ja harjakatosta pulpetti- ja satulakattoon. Voit hyödyntää monipuolisia huopakattoremonttipalveluitamme laajasti lähes kaikkiin mahdollisiin kohteisiin seudulla, riippumatta rakennuksen sijainnista. Huopakattojen remontointi on parasta tehdä, kun lämpötila on sopiva, eli kumpikin ”ääripää” lämpötilojen suhteen voi asettaa rajoitteita. Muuten remontoimme kyllä huopakattoja aina kun ulkolämpötila on siihen työhön sopiva.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt