Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pietarsaari

Huopakattoremontti Pietarsaari – Pistämättömät ammattilaisemme uusivat huopakaton kuin huopakaton! Ota yhteyttä, olipa rakennuksessasi sitten tasakatto, mansardikatto, pulpettikatto tai vaikkapa satulakatto. Aloitamme huopakattoremonttisi Pietarsaaressa ottamalla selvää siitä, mitä kaikkea kattosi tarvitsee. Ammattilaisiamme kiinnostaa muun muassa se, missä kunnossa omakotitalon, mökin tai piharakennuksen kattorakenteet ovat. Tämän jälkeen saat kuulla, millä hinnalla avaimet käteen -periaatteella tehtävä huopakattoremontti Pietarsaaressa onnistuu. Valmiiksi tingityn hinnan voi maksaa yhteistyökumppanimme myöntämällä rahoituksella, ja töiden osuudesta voi hakea Verohallinnolta kotitalousvähennystä.

Koko Pohjanmaa ympäristöineen on aluetta, jolla bitumikattoja uusimme. Ota yhteyttä, olipa paikkakuntasi Luoto, Pedersören kunta (eli entinen Pietarsaaren maalaiskunta, mihin liitettiin aikoinaan Purmo ja Ähtävä), Uusikaarlepyy, Kruunupyy tai vaikkapa Kokkola. Meillä on mahdollisuus toteuttaa huopakattoremontteja myös saarikohteissa!

On monta hyvää syytä tilata nimenomaan huopakattoremontti Pietarsaareen. Huopakatto on edullisempi asentaa kuin esimerkiksi kuparikatto (mikä tosin kestäisi todella pitkään). Huopakatto on tiilikattoakin edullisempi (ja kevyempi!) ratkaisu. Huopakaton pahin kilpailija lienee peltikatto. Huopakatto saattaa voittaa senkin helppohoitoisuudellaan ja sillä, että kattohuopa sopii myös loiville katoille.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pietarsaaressa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pietarsaaressa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pietarsaaren alueella!

Palahuopakattoremontti Pietarsaari – Pikainen katsaus bitumikattojen historiaan

Palahuopakattoremontti Pietarsaari – Pirteät ammattilaisemme toteuttavat laattakattoremonttisi häikäisevän hyvällä tavalla! Yllämme huikeaan suoritukseen ja käyttäen vain valioluokan materiaaleja, kiinnikkeitä ja kattotuotteita. Kaikesta tästä huolimatta huopakattoremontti onnistuu verrattoman hyvällä hinnalla. Ethän enää emmi, vaan ota yhteyttä ja tilaa huopakattoremontti!

Voit teettää palahuopakattoremontin Pietarsaaressa tietämättä mitään huopakattojen historiasta. Sinun ei tarvitse tietää laattakatoista mitään muutakaan, sillä me teemme jokaisen palahuopakattoremontin Pietarsaaressa avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan ei tarvitse kantaa, puhdistaa, irrottaa, tiivistää, ruuvata, muurata, pellittää, sahata tai mitoittaa yhtään mitään.

Ajattelimme kuitenkin luoda tässä pikaisen katsauksen bitumikattojen historiaan, mikä alkaa 1800-luvulta. Ensin käytettiin lumppuhuopa-arkkeja, mitkä käsiteltiin tervalla. Tervan päälle levitettiin hiekkaa ja tiilijauhoa. 1850-luvulta lähtien Suomessa käytettiin ulkomailla valmistettuja asfalttihuopia. Oma kattohuopateollisuutemme käynnistyi vuonna 1876. Maaöljystä siirryttiin aikoinaan tislatun bitumin käyttöön. 1950-luvulta lähtien huopakattoja on suosittu niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Bitumihuopalaatat tulivat mukaan joitain vuosikymmeniä sitten. Ne ovat nykyisin varsin laadukkaita, joten kannattaa tilata palahuopakattoremontti Pietarsaareen!

Huopakaton uusiminen Pietarsaari – Pidämme myös alushuovan asentamista erittäin tärkeänä

Huopakaton uusiminen Pietarsaari – Tyrmäävän hyvin onnistuva bitumikattosaneeraus on vain yhden yhteydenoton päässä! Ota yhteyttä meidän kattokonkareihimme, niin teemme huopakattoremonttisi alusta loppuun. Mikään ei mene pieleen, kun toteutamme huopakattoremonttiasi, sillä meiltä löytyy sekä tietotaitoa että täsmällisyyttä.

Huopakaton uusimiseen Pietarsaaressa liittyy aina useita eri työvaiheita. Yksi erityisen tärkeä työvaihe on uuden aluspohjarullahuopakatteen asentaminen. Aluspohjarullahuopakate toimii bitumikaton aluskatteena. Huopakaton uusimista Pietarsaaressa ei kannata tehdä niin, että aluskatetta ei uusittaisi, sillä vanhan pintahuovan kiinnikkeet ovat läpäisseet myös aluskatteen. Jos aluskatetta ei uusittaisi, se olisi valmiiksi täynnä reikiä.

Alushuopa kiinnitetään alla olevaan raakaponttilaudoitukseen tai katelevytykseen. Sen päälle asennetaan sivuräystäälle ja päätyräystäälle räystästippapeltilistoitukset. Kun aluskate on paikoillaan, alamme asentaa pintahuopaa. Kun huopakaton uusiminen Pietarsaaressa on ohi, huopakerroksia on vähintään kaksi ja enintään kolme. Huopakerroksia on kolme, jos kyseessä on tasakatto tai erittäin loiva katto: sellaisille asennamme kaksi pohjahuopaa. Huopakerroksia on kolme silloinkin, jos uusi pintahuopa on asennettu vanhan pintahuovan päälle.

Palahuopakaton uusiminen Pietarsaari – Piinkovat ammattilaisemme uusivat myös puurakenteet

Palahuopakaton uusiminen Pietarsaari – Piinkovat kattoammattilaisemme uusivat laattakattosi ylivoimaisen taitavasti! Mikäli toivot saumattoman sujuvaa huopakattoremonttia parhaalla hinta-laatusuhteella, tilaa huopakattoremonttisi tästä osoitteesta. Tulet olemaan tyytyväinen siihen, miten palahuopakaton uusiminen Pietarsaaressa etenee ja millaiseen lopputulokseen se johtaa!

Me emme jätä palahuopakaton uusimista Pietarsaaressa kesken. Teemme kaiken, mitä katon vaihto edellyttää. Eristystöitä, puutöitä, läpivientitöitä, peltisepäntöitä ja muita askareita on yleensä paljon. Jos kattoa aletaan uusia kattovuodon tai esimerkiksi pahojen myrskyvaurioiden takia, työvaiheita voi olla normaaliakin enemmän. Esimerkiksi aluslaudoituksen pitää olla kunnossa ennen uuden palahuopakaton asentamista. Aluslaudoituksessa ei saa olla rakoja tai esimerkiksi lahovaurioita. Jos vanha laattakatto on vuotanut, myös kastuneet eristeet pitää vaihtaa. Muussa tapauksessa eristeet voivat homehtua, mikä voisi aiheuttaa sisäilmaongelmia. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet sisäkattomateriaalit.

Puurakenteiden tai esimerkiksi eristeiden uusiminen ei kuitenkaan pelota ammattilaisiamme. Teemme kaiken kerrassaan ensiluokkaisella tavalla, kuten alan huippuosaajilta sopii odottaakin. Ota siis yhteyttä ja tilaa palahuopakaton uusiminen Pietarsaareen meiltä!

Huopakattosaneeraus Pietarsaari – Pinnistelemme mielellämme kaikkien läpivientien kimpussa

Huopakattosaneeraus Pietarsaari – Pidä hyvää huolta katostasi ja tilaa huopakaton vaihto ajoissa! Huopakattoremontti kannattaa tilata meiltä, sillä me tunnemme huopakattojen salat. Osaamme uusia joka huopakaton niin, että lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin pitää. Meiltä voit tilata myös kaikki kattohuollot ja -korjaukset, joiden avulla voidaan välttyä ennenaikaisilta huopakattoremonteilta.

Palataan kuitenkin takaisin huopakattosaneerauksiin Pietarsaaressa. Huopakaton vaihto on huopakattotöiden kuningas, koska se on hintavin ja monipuolisin bitumikattotyö. Et kuitenkaan maksa turhasta, kun tilaat huopakattosaneerauksen Pietarsaareen meiltä. Hinnoittelemme urakan kilpailukykyisesti, ja koska teemme työmme niin hyvin, saat ratkaistua kerralla kaikki katto-ongelmat. Uusi huopakatto ei vuoda, ja se kestää mainiosti myös myrskysäällä!

Pinnistelemme mielellämme huopakaton asennuksen kimpussa. Pinnistelyllä tarkoitamme sitä, että näemme kernaasti vaivaa, kun teemme huopakattosaneerausta Pietarsaaressa. Panostamme erityisen paljon huopakaton läpivienteihin, jotta uusi kattosi olisi tiivis myös piipun, kattoluukun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken tai esimerkiksi viemärintuuletusputken kohdalta. Kattoläpivientien lisäksi voimme asentaa myös sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt