Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ranua

Huopakattoremontti Ranua, katon uusiminen käy kätevästi, kun teettää suunnittelun ja toteutuksen asiantuntevalla kattoyrityksellä. Huolehdimme kattoremontissa kaikista käytännönjärjestelyistä, eli tarviketilauksista, logistiikasta sekä työvoimastakin. Tämän helpompaa tapaa saada katto remontoitua ei liene keksitty!

Huopakattoremontti Ranualla on mahdollista siis teettää kattopalvelumme kokonaisvaltaisena, laadukkaana toteutuksena. Saneeraamme Ranuan seudulla kaikenlaisia huopakattoja, eli katon malli ja huopakatteen tarkempi alalaji voivat meidän puolestamme olla ihan mitä tahansa. Me remontoimme vakaalla työkokemuksella niitä kaikkia. Kattopalvelullamme voit teettää Ranualla huopakattoremontit lukuisiin kotitalouksien rakennuksiin samalla vakaalla osaamisella ja kattavalla palveluperiaatteella. Käsissämme uuden katon saavat omakotitalot, kesämökit, saunarakennukset ja muutkin piharakennukset, kuten vaikkapa autokatokset sekä monet muutkin rakennukset.

Toiminta-alueemme on Lappi ja siellä erityisesti paikat kuten Ranua, Posio, Iso-Syöte, Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuivaniemi sekä Rovaniemi. Voit teettää meillä huopakattoremontit myös saarikohteissa tällä seudulla. Kun rakennuksesi tarvitsee uuden katon niin pyydä meiltä ensimmäisenä tarjous. Sen avulla selvität käden käänteessä koko remontin talousvaikutukset ja otat selvää mm. verotuksessa haettavien kotitalousvähennysten määrästä sekä rahoitusmahdollisuuksista.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ranualla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ranualla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ranuan alueella!

Palahuopakattoremontti Ranua, uudet palahuopakatot mökkeihin, omakotitaloihin ja muihin rakennuksiin

Palahuopakattoremontti Ranua, kun tarvitset palahuopakaton uusimista, saat toteutukset meiltä. Remontoimme rakennuksesi huopakaton avaimet käteen -palvelun periaatteella, tämä pätee kaikkiin tekemiimme huopakattoremontteihin Ranualla ja sen ympäristössä.

Palahuopakattoremontti tai muu huopakattoremontti Ranualla alkaa siitä, kun teet meille tarjouspyynnön ja loppuu siihen, kun me hoidamme työmaansiivouksen ja remonttijätteen hävittämisen puolestasi. Tässä prosessissa hoidamme kaikki isommat ja pienemmät työvaiheet, joita katon kuntoon laittaminen kulloinkin vaatii. Remontin koittaessa katot ovat mikä minkäkin laisia vaurioita, vahinkoja ja kulumista kärsineitä ja tästä onkin hyvä lähteä liikkeelle. Eli tekemällä kattokohtaisen suunnitelman voimme käytännöllisesti laatia myös aikataulun ja laskea hinnan uudelle katolle kaikkineen.

Palahuopakattoremontti Ranualla onnistuu kattopalvelumme avulla niin asuinrakennuksiin kuin muihinkin kotitalouksien rakennuksiin. Palahuopakate käy mainiosti mitä erilaisimpien rakennusten vesikatteeksi, kunhan katon jyrkkyys ylittää 1:5-suhteen, jolloin katto on takuulla toimintavarma. Meiltä palahuopakaton remontti Ranualla sujuu pitkällä työkokemuksella ja vakaalla osaamisella toteutettuna. Teetä remonttisi meillä, kun haluat laatua ja tyyliä katollesi. Kuulemme toiveitasi ja perehdymme kattosi tarpeisiin.

Huopakaton uusiminen Ranua, kuluneet katteet vaihtoon ja katon viat kuntoon kattoremontilla

Huopakaton uusiminen Ranua, uusi huopakatto toimii, kestää käyttöä ja on ilo silmälle! Kattoremontti on käytännöllinen tapa varmistaa rakennuksen käytettävyys jatkossakin. Toisinaan se on tapa säästää rahaakin, varsinkin jos katon kanssa on päädytty jo kiihtyvään korjauskierteeseen kunnon heiketessä ja katon alkaessa pettää. Meiltä saat taloudelliset ja huolella suoritetut huopakattojen uusimiset Ranualla.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ranuan seudulla vaatii erilaisia resursseja, joita harvoilta löytyy valmiiksi, ellei ole rakentanut ja korjannut rakennuksia ja varsinkin niiden kattoja aiemminkin. Kun pyydät meiltä tarjouksen kattosi uusimisesta, niin laadimme sellaisen, jossa on kaikki tarpeellinen jo mukana. Siis uuden katon materiaalit, kaikki työt ja niiden pätevät tekijät mutta myös välineet, joita katon uusimiseen tarvitaan. Ellei kattojen remontoinnista ole aiempaa kokemusta niin varsinkin vähänkään isomman ja monimutkaisemman katon uusimiseen vaadittavien asioiden määrä ja hallinta voi olla yllätys. Meille se taas on jokapäiväistä työtä ja kaikki tarvittavat taidot, työkalut ja muut löytyvät omasta takaa. Avullamme huopakattoremontti Ranualla käy sangen kätevästi.

Palahuopakaton uusiminen Ranua, laattahuopakattojen saneeraukset joka lähtöön

Palahuopakaton uusiminen Ranua, kun rakennus kaipaa uutta huopapaanukattoa olemme valmiita saneeraamaan kattosi! Palvelemme huopakattoremonttien parissa lähes ympäri vuoden. Huopakatteiden kannalta hankalaa työskentely on vain kovimmilla pakkasilla ja helteillä, jolloin lämpötila vaikeuttaa varsinkin uuden katteen asennusta, toisinaan myös vanhan purkutyötä. Muutoin palvelumme ovatkin käytettävissäsi oikeastaan aina kun niitä tarvitaan.

Palahuopakaton remontointi tai uusiminen tarkoittaa ainakin uutta vesikatetta. Tarvittaessa teemme toki muutakin, eli kunnostamme esimerkiksi katon eristyksen, uusimme vioittuneita kattorakenteita tai mitä ikinä katto tarvitseekin ollakseen taas käyttökelpoinen ja toimiva. Vesikatteen uusiminen on kuitenkin kattoremontin määritelmän tunnuspiirre, sillä sitä vähäisempiä töitä kutsutaan yleisesti joko huolloiksi tai korjauksiksi. Osittainenkin kattoremontti sisältää siis vesikatteen uusimisen. Yleisimmin vanha kate poistetaan katolta tai jos huopakatteiden tapauksessa se on mahdollista jättää katolle niin se ainakin siistitään ensin hyvin huolellisesti. Palahuopakatteen asennus tapahtuu tarkassa järjestyksessä. Asennus vaatii jonkin verran käsityötä mutta kun teetät huopakattoremontin Ranualla kattopalvelumme töinä, niin meidän huopakattoihin erikoistuneet asentajamme hoitavat asennustyön vakaalla ammattiosaamisella ja työkokemuksella.

Ranuan seudun parhaat huopakattoremontit odottavat!

Kun käsillä on huopakattoremontti ja paikka on Ranua niin me hoidamme kattosi kuntoon! Huopakattojen remontointi on leipälajimme, jossa tähtäämme aina laadukkaasti toteutettuihin, teknisesti toimiviin kattoratkaisuihin. Teknisen toimivuuden ohessa mietimme myös katon ulkonäköä, hyvä katto on mahdollista saada tyylistä tinkimättä. Kyllä meitä kiinnostaa myös asiakastyytyväisyys, johon tähdätään kattavalla palvelulla ja hyvin tehdyillä, järkevän hintaisilla kattoremonteilla.

Huopakattoremontti Ranualla onnistuu avullamme moniin erilaisiin kohteisiin. Remontoimme kotitalouksien kattoja vähän joka lähtöön. Puolestamme katon malli, huopakatteen tyyppi tai vaikkapa rakennus, jonka kattoa uusimme, voi olla lähes mikä tahansa asuin- tai piharakennus.

Teetä meillä laadukas huopakattoremontti Ranualla omakotitaloon tai kesämökkiin, huvilaan tai muuhun mökkiin. Remontoimme niin ikään huopakattoja myös piharakennuksista, kuten autotalleista ja -katoksista mutta myös saunarakennuksista. Voit pyytää tarjoustamme suurin piirtein kaikista mahdollista huopakattoremonteista pihapiirisi rakennuksiin. Remontoimme huopakatteiset harjakatot, tasakatot ja satulakatot sekä mansardikatot, unohtamatta myöskään pulpettikattoja. Tarkempi huopakatteen tyyppi valitaan tietysti toiveidesi ja katon jyrkkyyden mukaan, meillä on osaamista niin rullahuopien kuin palahuopakakatteidenkin parista.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt