Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ruokolahti

Huopakattoremontti Ruokolahti, teetä meillä varmasti onnistunut kattoremontti rakennukseesi. Mistä tietää, että kattoremontti on hyvä? Ainakin siitä, että kattoa remontoidaan sen verran, kuin katon kunto vaatii, sekä siitä että katolle valitaan mm. sen jyrkkyydelle sopivat materiaalit. Myös huolella suunniteltu ja toteutettu työ kuuluvat asiaan. Hyvin tehty kattoremontti on monen tekijän summa, jossa työkokemuksesta on hyötyä. Kokemus auttaa suunnittelemaan kattoremontteja ja toteutuksessa hyväksi koetut, oikeat työtavat auttavat asiaa. Meiltä sitä löytyy ja voit toteuttaa kattopalvelumme avulla laadukkaan huopakattoremontin Ruokolahdella.

Toiminta-alueemme on Etelä-Karjala ja siellä paikat kuten Ruokolahti mutta myös Puntala, Imatra, Simpele ja Puumala sekä Lappeenranta. Koko tällä seudulla toteutamme huopakattoremontit myös saarikohteissa tutulla laadulla.

Kun tarvitset huopakattoremonttia Ruokolahden seudulla vaikkapa mökkiin, omakotitaloon tai kesämökkiin, voit teettää sen meillä. Toteutamme huopakattojen uusimiset myös piharakennuksiin, kuten autokatoksiin ja autotalleihin tai vaikkapa saunarakennuksiin. Pyydä tarjous, se avaa mukavasti myös muita kattoremontin talouspuoleen liittyviä seikkoja, kuten rahoitusmahdollisuuksia ja kotitalousvähennysten määrää, jos haluat ottaa niistäkin selvää.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ruokolahdella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ruokolahdella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ruokolahden alueella!

Palahuopakattoremontti Ruokolahti – asiantuntemuksella toteutetut huopapaanukattojen uusimiset

Palahuopakattoremontti Ruokolahti, kun kattoremontti on tehtävänä, sen voi tehdä kerralla hyvin kattopalvelumme avulla. Me teemme kaikki huopakattoremontit takuutyönä, mutta takuutyö ei tarkoita sitä, ettei hommia hoidettaisi kerralla parhaalla mahdollisella tavalla, päinvastoin. Siihenhän me juuri pyrimmekin antamalla työtakuun. Tähtäimessämme on aina hyvin tehty katto ja tyytyväinen asiakas.

Palahuopakatteet ovat sangen suosittuja vesikatteita erilaisiin rakennuksiin. Esimerkiksi kesämökeissä ne ovat aika tavallisia katteita. Vahvuuksina palahuopakatteilla ovat ylipäätään huopakattojen yleiset hyvät puolet, mukautuvuus, hiljaisuus ja keveys. On kuitenkin muistettava, että palahuopakatteissa on luontaisesti paljon saumoja, katteen asennus on siis syytä tehdä huolellisesti. Kun teetät huopakattoremontin Ruokolahdella meillä, niin asennamme joka ikisen katteen palan huolella katolle. Lisäksi palahuopakattoa, kuten käytännössä kaikkia muitakin vesikatteita kannattaa huoltaa käyttövuosien kuluessa, jotta ne pysyvät paremmassa kunnossa pidempään eivätkä saumat aukeile ja katteen joustavuus häviä ennen aikojaan.

Teetä kattopalvelullamme palahuopakattoremontti ja mikä tahansa muukin huopakattoremontti Ruokolahdella. Olemme tarkkoja siitä, että remontti tehdään hyvin ja rakennuksen tarpeita sekä sinun toiveitasi kunnioittaen.

Huopakaton uusiminen Ruokolahti, kun rakennus tarvitsee uuden katon, saat sen meiltä

Huopakaton uusiminen Ruokolahti, toteutamme laadukkaita täyden palvelun kattoremontteja seudulla. Avaimet käteen -palvelu on toimintamme kantavia periaatteita, oli kyseessä millaisen huopakaton uusiminen Ruokolahdella tahansa. Lähdemme liikkeelle siitä, että aloite on sinun käsissäsi mutta tarjouspyynnön jälkeen ja varsinkin sen hyväksymisen jälkeen me hoidamme työt. Oli kyse sitten katon kunnon kartoittamisesta, remontin suunnittelusta ja aikatauluttamisesta tai vaikkapa töiden toteutuksesta sekä loppusiivouksesta niin me kannamme niistä huolen loppuun asti. Huolehdimme vieläpä remonttijätteen kierrättämisestäkin, kun työmaa on siivottu ja katto valmis.

Kun pyydät meiltä tarjousta huopakattoremontista Ruokolahdella, laadimme periaatteidemme mukaisesti avaimet käteen -tasoisen tarjouksen, joka kattaa kaiken tarvittavan. Kokonaisuudessaan tarjoukseemme sisältyy tarvikkeet, suunnittelu ja toteutus, työntekijät, logistiikka jne. Näin pysyt mahdollisimman tehokkaasti kärryillä siitä, mitä katon saneeraus kokonaisuudessaan kustantaa. Tämän helpompaa ja sinulle yksinkertaisempaa huopakaton uusimista Ruokolahdella et varmasti voi saada toteutettua, sillä vaikkapa itse tehden, joka ikinen asia täytyy itse muistaa ja hoitaa. Meidän tekemämme huopakattoremontti Ruokolahdella on kustannustehokas ja ammattiosaamisella hoidettu alusta loppuun.

Palahuopakaton uusiminen Ruokolahti – uusi palahuopakatto näyttää hyvältä

Palahuopakaton uusiminen Ruokolahti, samaan pakettiin siisti ja tyylikäs sekä toimiva katto näyttävistä palahuopakatteista. Varsinkin silloin, kun haluat huopakattoiseen rakennukseen vähän enemmän ilmettä ja katon jyrkkyys ylittää 1:5 niin palahuopakatteista voimme toteuttaa toiveidesi katon esteettisessä ja teknisessäkin mielessä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ruokolahdella käy kätevästi, kun työt teettää paljon kattoja remontoivalla ammattilaisella. Meiltä löytyvät välineet ja tietotaito kaikenlaisten katto-ongelmien ratkomiseen. Uusimme vesikatteet tai rakennamme vaikka täysin uuden katon, useimmiten kuitenkin kattoremontti on jossain näiden välillä, tavallisimmin vaikkapa palahuopakaton uusiminen Ruokolahdella vaatii joitain korjaustoimia ja kattoremonttihan aina käsittää vesikatteen uusimisen. Me lähdemme aina miettimään remonttia vailla olevan katon suunnasta sen korjaustarpeita ja siltä pohjalta kattoremontit meillä aina toteutetaankin. Korjataan katon viat eikä puututa muuhun. Oleellista katon toimivuuden kannalta on se, ettei kattoon jää sen käyttöä haittaavia vikoja vaikkapa uusitun vesikatteen alle. Sinun kukkarosi kannalta oleellista on taas se, ettei kattoa pistetä pohjia myöten uusiksi silloin, kun katon kunto ei moista operaatiota vaadi.

Uudet huopakatot rakennuksiisi rulla- ja palahuovista makusi ja kattosi mukaan

Uusi huopakatto on mahdollista teettää kattopalvelumme asiantuntemuksella ja kokemuksella toteutettuna niin markkinoiden rulla- kuin palahuovistakin. Etupäässähän me katsomme sitä, että laattakattojen jyrkkyys on 1:5 ja vaikkapa hitsattava bitumikermi puolestaan käy tasaisillekin kattomalleille. Eli vesikatteen valinta tapahtuu katon jyrkkyyden perusteella ainakin teknisessä mielessä. Tokihan säätöä on lähemmin mahdollista tehdä kustannusten, rakennuksen ulkonäön ja muidenkin vaihtuvien muuttujien pohjalta.

Huopakaton saneeraus Ruokolahdella käy avullamme kätevästi moniin erilaisiin rakennuksiin, joita seudun kotitalouksista löytyy. Remontoimme Ruokolahdella katot omakotitaloista, kesämökeistä, mökeistä ja saunarakennuksista mutta myös erilaisista pihan hyötyrakennuksista, joita oivat mm. pihavarastot, autokatokset ja -tallit. Teemme huopakattoremontit Ruokolahdella niin tasakattoisiin kuin harjakattoisiinkin rakennuksiin. Remontoimme niin ikään satulakatot, pulpettikatot ja mansardikatotkin. Kun tarvitset asiantuntevaa kattoremontointia, niin tiedät nyt kenen puoleen kannattaa kääntyä. Monipuoliset ja mukavan kattavat palvelumme ovat käytössäsi ympäri vuoden, ainakin aina kun lämpötilat huopakatetyöt sallivat. Tällöinkin vain kovimmat pakkaset ja helteet ovat poissa laskuista. Voit kuitenkin teettää huopakaton saneerauksen melko joustavasti tarpeen ja toiveidesi mukaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt