Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ruokolahti

Katon korjaus Ruokolahti – kattokorjauspalvelumme toimittaa paikalle osaavat tekijät sekä laadukkaat tuotteet. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla väistämättä ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa tilausta voi olla astetta kattavammille toimille, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaukselle. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa nakertavat vuosien varrella myös monenlaiset arkiset kulutukset, kuten sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja ajan saatossa huopa haurastuu, pelti ruostuu ja tiili halkeilee. Korjaustarvetta jouduttaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai sitten katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruokolahdella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, jiirien ja läpivientien tiivistykset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kaikki kunnostukset katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Karjala; Parikkala, Rautjärvi, Imatra, Taipalsaari ja Lappeenranta. Tuloksena saat katollesi täyden toimivuuden sekä rakenteille parhaan suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Ruokolahdella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ruokolahdessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ruokolahdessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ruokolahden alueella!

Huopakaton korjaus Ruokolahti, huolellisella toteutuksella kaikenlaisiin kohteisiin

Huopakaton korjaus Ruokolahti – käsittelemme taidolla kaikenlaiset kohteet ja kunnostamme vauriot pienistä suuriin. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Kermejä verottavat vuosien varrella monenlaiset ympäristön kulutukset, ja ne jättävät väistämättä jälkensä etenkin vanhemmanpuoleiseen huopaan. Katteesta aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kermeihin voi ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman syömänä tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Ruokolahdella, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan, mikä varmistaa moitteettoman korjausjäljen sekä pitävän, pitkäikäisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Ruokolahdella tarvittaessa myös alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Ruokolahti, pitämässä kattosi täysin käyttökunnossa

Peltikaton korjaus Ruokolahti – kunnostus on viisas ja taloudellinen ratkaisu, kun delegoit työn taitavien peltiseppiemme toimeksi. Peltikaton saattavat hetkessä rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton arkisempiin rasituksiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa riipivä ruoste, ja korroosio iskee helposti etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruokolahdella aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- sekä ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruokolahdella. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ruokolahti – paikkauksilla vältetään kosteushaitat ja muut isommat vauriot

Tiilikaton korjaus Ruokolahti, huolehdimme kattosi tiiveyden kuntoon kattavalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä vaurioita syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruokolahdella säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Ruokolahdella viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta katto pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruokolahti – laadukkaat kattotyöt tukevat osaltaan kattosi toimivuutta ja pitkää ikää

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruokolahti, kattotaiturimme hoitavat vakain käsin niin pienet kuin suuretkin korjaustoimet. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteet johtuvat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Toimitamme katollesi tyylipuhtaat kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruokolahdella.

Paikkaamme aluskatteesta yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien aina kaikki limitykset ja tiivistykset yksityiskohtia myöten kuntoon. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on myös riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, kun sellaiselle ilmenee tarvetta. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruokolahdella myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruokolahti – korjaus vaatii kokemusta ja rautaista ammattitaitoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruokolahti – korjaus pidentää ja parantaa kattosi elinkaarta, kun laitat asialle osaavan ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy aina selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruokolahdella, kutsu paikalle pätevät tekijämme kattosi tiiveyttä palauttamaan. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kolhiintuneet suojapellit ja falskaavat tai kovettuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruokolahdella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

 

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt