Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Sastamala

Huopakattoremontti Sastamala, huopakattosaneeraukset ja kaiken tasoiset huopakattoremontit kokonaisvaltaisena palveluna meiltä. Asiantunteva kattoremonttipalvelumme on käytettävissäsi laajasti erilaisten kattojen, huopakatetyyppien ja rakennusten parissa. Voit toteuttaa avullamme huopakattoremontin Sastamalassa monenlaisiin rakennuksiin. Kesämökki, mökki, huvila tai omakotitalo kaikki saavat käsissämme uuden upean huopakaton. Samoin saunarakennus. Saneeraamme ammattitaidolla huopakatot myös piharakennuksista, autokatoksista ja -talleista. Monissa kotitalouksien rakennuksissa on huopakatto, joten remontoimme monipuolisesti lähes kaikkia!

Pirkanmaa ja Sastamala ovat toimintamme ytimessä mutta remontoimme huopakattoja lisäksi muissakin seudun paikoissa, joita ovat mm. Tampere, Huittinen, Kokemäki, Humppila ja Kiikoinen sekä Alastaro. Suoritamme huopakattoremontit niin saarikohteissa kuin taajamissa, keskustoissa ja maaseudullakin. Sijainnilla ei ole suurta merkitystä, meillä logistiikka pelaa.

Kun huopakattoremontti Sastamalassa on ajankohtainen, pyydä tarjous niin saat selvitettyä niin tarjolla olevat rahoitusmahdollisuudet kuin verotuksessa haettavissa olevat kotitalousvähennyksetkin. Näillä tiedoilla saat aikaan hyvän kokonaiskuvan kattoremontin raha-asioista ja voit suunnitella talouttasi tarkemmin. Itse tehdyissä remonteissahan usein käy niin että todelliset kustannukset ovat selvillä vasta jälkikäteen, meidän kanssamme näin ei käy.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sastamalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sastamalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sastamalan alueella!

Palahuopakattoremontti Sastamala, palahuopakattojen erityistarpeet ja niiden remontointi asiantuntijan avulla

Palahuopakattoremontti Sastamala, teetä meillä laadukas ja toimiva uusi katto rakennukseesi. Kun kyseessä ovat palahuopakatteet, meiltä löytyy osaamista, kokemusta ja kaikki muukin työhön tarvittava. Palahuopakattoremontti tai jokin muu huopakattoremontti Sastamalassa hoituu käytännöllisesti avullamme, teemme työt avaimet käteen -palveluna mutta myös takuutyönä. Tällainen palvelutaso tarkoittaa sinulle yksinkertaista, helppoa ja turvallista tapaa saada kaikki kattoasiat kuntoon rakennuksissasi.

Palahuopakattoremontti vaatii ensi sijassa huolellisuutta, mutta se on kattoremontti muiden kattoremonttien joukossa. Me remontoimme kattoja ihan jokaisena työpäivänä ja myös palahuopakatoista on runsaasti kokemusta. Ymmärrämme hyvin tämän tyyppisten kattojen luonteenpiirteitä ja tyypillisiä ongelmia. Totta kai ymmärrämme myös palahuopakatteiden ja muiden huopakatteiden etuja, joita ovat mm. katon keveys, hiljaisuus, monikäyttöisyys, joustavuus ja korjattavuus. Palahuopakatteissa on runsaasti saumoja, joten varsinkin heikkoon kuntoon päässyt ja ikääntynyt katto vuotaa helposti saumoista. Huopakatteet myös sammaloituvat varsinkin kuluneina. Tässä onkin jo pari hyvää esimerkkiä siitä, milloin palahuopakaton remontointi Sastamalassa tulee niin sanotusti hyvään saumaan! Toteutamme palahuopakattoremontit ja muutkin huopakattoremontit Sastamalassa vakaalla laadulla.

Huopakaton uusiminen Sastamala, uusittu huopakatto rakennuksen parhaaksi

Huopakattoremontti Sastamala, kun kattoremontti on ajankohtainen, voi remontin toteutus mietityttää mutta stressi ei ole tarpeen, kun teettää katon uusimisen meillä. Mehän huolehdimme puolestasi ihan kaikesta tarpeellisesta. Tarkistamme katon tilanteen, suunnittelemme remontin ja tilaamme tarvikkeet, joita huopakaton uusiminen Sastamalassa vaatii. Toteutamme laadukkaan ja ryhdikkäästi hyvässä järjestyksessä etenevän remontin, jossa katon viat korjataan ja loppuun käytetyt materiaalit uusitaan. Me huolehdimme remonttiin tarvittavista työvälineistä, kattoremontin vaatimat työkalut, koneet ja erikoisvälineet löytyvät meiltä käyttövalmiina.

Meillä teetetty huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Sastamalassa sisältää myös työmaan huolellisen siistimisen. Remontin päätyttyä hävitämme remonttijätteet asiaan kuuluvalla tavalla. Kaiken tämän lisäksi hoidamme paikalle tarvittavat tekijät töille. Pätevät asentajat, tarvittaessa myös erityisosaajat kuten vaikkapa kirvesmies löytyvät listoilta ja sisältyvät automaattisesti antamaamme tarjoukseen. Koska toteutamme huopakattoremontit täyden palvelun periaatteella, laskemme kattoremonttisi tarjouksen samalta pohjalta.

Varmistamme että huopakattoremontti Sastamalassa hoituu alusta loppuun kitkattomasti ja tehokkaasti. Aikaa ei kulu turhiin asioihin ja lopulta tällainen täyden palvelun kattoremonttikokonaisuus voi olla yllättävänkin kustannustehokas tapa toimia.

Palahuopakaton uusiminen Sastamala, huopalaatoista uusi näyttävä vesikate

Palahuopakaton uusiminen Sastamala, kattoremonttiin kuuluu uusi vesikate ja samalla saamme tilaisuuden korjata katosta myös kaikki sen viat ja puutteet. Palahuopakattoa on useinkin mahdollista korjata siististi ja huomaamattomasti varsinkin paikkaamalla. Se on yksi huopapaanukatteen etuja. Mutta mitään kattoa ei kannata korjailla ja huoltaa loputtomiin, vaan jossain kohdassa tulee käännekohta, jonka jälkeen kattoremontti alkaa muuttua yhä kannattavammaksi vaihtoehdoksi. Kun kattoremonttia lykkää kyllin pitkään, voi sen kaikenlaiseen korjaamiseen olla uponnut jo pienen remontin verran varoja.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Sastamalassa voi olla sopivassa välissä taloudellisin ratkaisu, joka säästää rakennuksen omistajan myös stressiltä, jota yhä kuluneemman katon korjauskierre usein alkaa aiheuttamaan. Kun teetät palahuopakaton uusimisen Sastamalassa ja sen lähistöllä kattopalvelullamme, auttaa laadukas toteutuksemme pitämään stressin ja turhat kulut aisoissa pitkään. Korjaamme katosta viat ja puutteet sekä asennamme katon jyrkkyydelle sopivan vesikatteen viimeisen päälle hyvin. Kun toteutamme huopakattoremontin Sastamalassa, noudatamme materiaalivalmistajien suosituksia syystä, ne auttavat meitä tekemään työmme hyvin. Suositusten noudattaminen auttaa pitämään voimassa tuotetakuutkin.

Kaikki huopakattomallit ja -tyypit remontoidaan meillä rakkaudella

Meillä joka ikiseen kattoremonttiin lähdetään paras mahdollinen lopputulos silmissä siintäen. Tähtäämme päämääräämme sekä tyytyväisiin asiakkaisiin kokonaisvaltaisella ja monipuolisella palvelulla. Tähtäämme siihen myös laadukkailla, katolle valituilla ja oikein asennetuilla materiaaleilla, hyvällä suunnittelulla sekä huolellisesti tehdyllä työllä. Näillä periaatteilla toteutamme niin palahuopakatot eli laattakatot kuin erilaisista rullahuovistakin tehdyt katot.

Jyrkemmille katoille periaatteessa sopii mikä tahansa huopakate ja loivimmille kattomalleille sitten rullahuopa. Varsinkin hitsattava bitumikermi on tasakattojen vesikate, useinhan näille katoille ei muiden vesikatemateriaalien parista edes sopivia vaihtoehtoja löydy. Käytännössä meillä voikin teettää huopakattoremontin Sastamalassa mihin tahansa kattomalliin. Remontoimme hitsattavaa bitumikermiä vaativat tasakatot ja hyvin loivat muutkin kattomallit. Saneeraamme Sastamalassa palahuopakattoja tai vaikkapa kolmiorimakatteisia kattoja myös muissa malleissa. Oli kyseessä harjakatto, mansardikatto, satulakatto tai vaikkapa pulpettikatto niin me remontoimme niitä kaikkia. Voimme laittaa Sastamalassa huopakatot kuntoon eristetyistä ja eristämättömistä rakennuksista, oli kyse asuinkäytössä olevasta tai muusta rakennuksesta. Eli mökit, omakotitalot, saunarakennukset, autokatokset ja monet muut kotitalouksien huopakattoiset rakennukset voivat saada käsissämme uuden katon.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt