Vesikourujen puhdistus Sastamala – sanotaan hyvästit risuille, lehdille ja koivunnorkoille!

Sastamala on Pirkanmaan suurin kunta, ja vesikourujen puhdistuspalveluita tarvitaan Sastamalassa sen mukaisesti. Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa piisaa osaavia käsiä vesikourujen puhdistukseen, eivätkä hintamme huimaa päätä!

Rännimestarimme tekevät työt kokemuksen syvällä rintaäänellä sadevesijärjestelmän ominaisuuksista riippumatta. Olipa kourujen muoto sitten perinteisen pyöreä tai karismaattisen kantikas, materiaali tyypillistä terästä tai harvinaisempaa alumiinia ja kiinnikkeet ulko- tai sisäpuolella, meillä on niiden puhdistukseen selvät askelmerkit.

Palveluumme kuuluu myös hulppea kaupanpäällinen; aina katollasi käydessämme arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon ilman erillistä pyyntöä tai lisämaksua! Tarpeen mukaan teemme mielellämme tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Vuotuinen sadekertymä Pirkanmaalla on keskimäärin 600–700 mm. Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata vedet jouhevasti pois katolta ja kiinteistön välittömästä läheisyydestä. Ränneihin kertyneet roskat estävät sadevesijärjestelmää toimimasta täydellä teholla.

Kun syksy tai kevät tekee taas tuloaan ja vesikourujen pudistus on ajankohtaista, ota siis yhteyttä! Rännimestareidemme jäljiltä voit olla varma, että sadevesijärjestelmällä on hyvät eväät suoriutua niin kesän ukkoskuuroista kuin kevään sulamisvesistäkin. Älä unohda hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä.

Ota siis yhteyttä, kun kaipaat osaavia käsiä sadevesijärjestelmän puhdistukseen, tukosten avaukseen tai muihin kattotöihin Sastamalassa! Myös Sastamalan lähialueilla (esimerkiksi Huittisissa, Ikaalisissa, Kokemäellä, Nokialla ja Punkalaitumella) pääset ihastelemaan rännimestareidemme taidonnäytteitä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sastamalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sastamalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sastamalan alueella!

Teemme rännien puhdistustyöt Sastamalassa myös taloyhtiöiden puolesta

Me Plus Kattopalvelussa teemme rännien puhdistustyöt Sastamalassa kohteessa kuin kohteessa. Palvelemme iloisin mielin ja asiantuntevin ottein jopa sastamalalaisia taloyhtiöitä!

Esimerkiksi rivitalon vesikourujen puhdistus on meille tuttua puuhaa. Edes monikerroksisen kohteen, kuten kerrostalon tai vaikkapa luhtitalon vesikourujen puhdistus ei tuota meille ongelmia. Käytössämme olevan kaluston ja varusteiden avulla pääsemme helposti ja nopeasti peräti sataan metriin.

Miksi taloyhtiön sitten kannattaa tilata rännien puhdistus juuri meitä Plus Kattopalvelusta? Keksimme ainakin kolme hyvää syytä!

  1. Pitkä kokemus ja huippukorkea asiakastyytyväisyys takaa A-luokan työsuorituksen, johon taloyhtiönne osakkaat ja asukkaat ovat takuulla tyytyväisiä.
  2. Olemme pitkän linjan kattotalo – palvelemme varmasti vielä ensi vuonnakin.
  3. Meiltä saa kaikki muutkin kattotyöt näppärästi saman katon alta.

Asettaisimmekin kysymyksen ennemmin näin päin: miksi taloyhtiönne ei tilaisi vesikourujen puhdistusta meiltä? Jos ette ole tyytyväisiä nykyiseen palveluntarjoajaan tai taloyhtiöllänne ei ole vielä luottofirmaa lainkaan, on yrityksemme Plus Kattopalvelu varma valinta. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – 1, 2, 3… ja tukos on poissa!

Aina tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avausta ei voi välttää. Rännien säännöllinen ja ammattimainen puhdistus vähentää kyllä tukosten todennäköisyyttä, mutta joskus puhdistus voi unohtua tai roskia kertyä ränneihin odotettua enemmän. Jäätukoksiakin voi muodostua syyspuhdistuksesta huolimatta.

Kaikeksi onneksi myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus kuuluu repertuaariimme. Me Plus Kattopalvelussa avaamme niin bio- kuin jäätukoksetkin käden käänteessä!

Joskus syöksyputken tukkeeksi voi lentää myös lasten leluja tai vaikkapa sählypallo. Nämäkään tukostyypit eivät aiheuta meille ylitsepääsemätöntä päänvaivaa, sillä käytössämme olevan kaluston ja varusteiden avulla pääsemme kätevästi suoraan tukoksen kimppuun.

Vinkki! Jos sadevesijärjestelmän tukokset ovat jo aiheuttaneet haittaa, kannattaa niin ruostevauriot, homeiset ja lahot otsalaudat kuin irti repsottavat vesikourutkin kunnostaa yksin tein. Hyödynnä tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa laskumme pienemmissä erissä, jotta räystäs ei joudu kärsimään vaivoistaan enää yhtään pidempään.