Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Sodankylä

Huopakattoremontti Sodankylä – Bitumikattoremontti ei voisi edetä tätä helpommin! Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ottaa yhteyttä, sillä me hoidamme omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontin Sodankylässä avaimet käteen -pakettina. Avaimet käteen -periaate tarkoittaa todellakin sitä, että teemme puolestasi niin vanhan katon purkamisen kuin uuden katon asentamisenkin. Siihen väliin mahtuu useita erilaisia työvaiheita, ja nekin kuuluvat meidän vastuullemme, kun tilaat huopakattoremontin Sodankylään tästä osoitteesta.

Näitä työvaiheita voivat olla esimerkiksi lahovaurioiden kunnostus ja kastuneiden eristeiden uusiminen. Bitumikattoremontin loppupuolella hoidamme uuden katon varustelun. Katolle voidaan asentaa vaikkapa kattoluukku, lumiesteet ja kattosilta.

Laadimme sinulle hyvän tarjouksen huopakattoremontista Sodankylässä! Yhteistyökumppanimme voi myöntää kattourakalle rahoituksen, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Voit tilata sujuvan kattoremontin myös sellaisille paikkakunnille kuin Inari, Kemijärvi, Kittilä, Pelkosenniemi tai  Savukoski, sillä aluettamme on koko Lappi. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, kun asialla on tämä aikaansaavista ja työtä pelkäämättömistä ammattilaisista koostuva kattoremonttipalvelu. Ota yhteyttä jo tänään, niin tulemme uusimaan huopakattosi!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sodankylässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sodankylässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sodankylän alueella!

Palahuopakattoremontti Sodankylä – Laitamme hihat heilumaan ja paanut paikoilleen

Palahuopakattoremontti Sodankylä – Laattakattoremontti etenee reipasta tahtia, kun valitset tämän kattoremonttipalvelun! Emme aikaile, vaan laitamme hihat heilumaan ja bitumipaanut paikoilleen. Huopakattoremontti ei tarkoita vain paanujen paikoilleen laittamista. Urakkaan kuuluu useita muitakin työvaiheita, mutta hoidamme ne kaikki tottunein ottein ja oikeassa järjestyksessä. Sinun kannaltasi huopakattoremontti etenee erittäin vaivattomasti, koska sinun tehtäväksesi jää vain yhteydenotto – ja laskun maksaminen sitten aikanaan.

Laskua ei tarvitse etukäteen pelätä, koska teemme palahuopakattoremontin Sodankylässä oivallisella hinta-laatusuhteella. Laskemme täyden palvelun periaatteella tehtävälle urakalle kilpailukykyisen hinnan hyvissä ajoin ennen bitumipaanukattoremontin aloittamista. Siihen, mitä palahuopakattoremontti Sodankylässä maksaa, vaikuttaa monta asiaa. Niitä ovat esimerkiksi katon koko, kattoläpivientien määrä ja kattorakenteiden kunto. Yksi hyvä tapa säästää laattakattoremontin kustannuksissa on tilata katon vaihto ennen kuin katto on liian vanha ja huonokuntoinen.

Toinen oivallinen keino on tilata palahuopakattoremontti Sodankylään meiltä. Me teemme urakan kustannustehokkaasti, emmekä laskuta enempää kuin mitä asiakkaan kannattaakin maksaa ammattitaidolla uusitusta laattakatosta.

Huopakaton uusiminen Sodankylä – Uudet kattovarusteet kirsikkana kakun päälle

Huopakaton uusiminen Sodankylä – Uusimamme huopakatto tarjoaa mielenrauhaa ja silmänruokaa! Mielenrauha syntyy siitä, että huopakattoremontin jälkeen autotallissa, mökissä, rantasaunassa, navetassa tai esimerkiksi omakotitalossa on todella tiivis katto. Tiivis katto ei vuoda rankkasateella. Koska katto on asennettu taiten, se kestää myös talvet ja rajuilmat.

Kun teemme huopakattoremonttia, panostamme laatuun. Valitsemme tasokkaita materiaaleja, ja asennamme ne paikoilleen kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Huopakaton uusiminen Sodankylässä johtaa siis kerrassaan upealta näyttävään kattoon. Uusi katto on niin sanotusti oikea karkki!

Uudet kattovarusteet toimivat kirsikkana kakun päällä. Huopakaton uusimiseen Sodankylässä voi kuulua vaikkapa sadevesijärjestelmän, lumiesteiden, lapetikkaiden ja kattoluukun asentaminen. Joissain tapauksissa voimme käyttää vanhoja kattovarusteita, mutta ainakin ruosteiset ja huonokuntoiset kattotarvikkeet kannattaa korvata uusilla. Huopakaton uusiminen Sodankylässä voidaan viimeistellä piipun pellityksellä.

Ei ole sellaista kattotyötä, mitä emme osaisi tehdä. Monipuolisesta osaamisestamme on hyötyä, kun uusimme kattoasi, mutta siitä on iloa myös jatkossa. Voit nimittäin tilata meiltä kaikki katon käyttöikää pidentävät kattohuollot ja -paikkaukset.

Palahuopakaton uusiminen Sodankylä – Uusi laattakatto kruunataan kaikilla toivomillasi yksityiskohdilla

Palahuopakaton uusiminen Sodankylä – Me olemme valmiita toteuttamaan kattounelmasi! Huopakattoremontti on mitä oivallisin hetki toteuttaa kattoa koskevat unelmat. Kerro meille, millaisen palahuopakaton haluat, niin otamme toiveesi huomioon tehdessämme omakotitalosi, mökkisi tai ulkorakennuksesi huopakattoremonttia.

Palahuopakaton uusiminen Sodankylässä lähtee liikkeelle siitä, että kartoitamme kaikki kattourakkaan vaikuttavat tekijät. Selvitämme katon koon, kaltevuuden, läpivientien määrän ja kattorakenteiden kunnon. Otamme selvää myös asiakkaan toiveista. Ne voivat koskea esimerkiksi uuden katon väriä tai varustelua.

Sitten suunnittelemme tulevan kattourakan ja laskemme tarjouksen. Seuraavaksi aloitamme palahuopakaton uusimisen Sodankylässä. Etenemme vaihe kerrallaan kohti erinomaista lopputulosta. Uusi katto kruunataan kaikilla toivomillasi yksityiskohdilla, kuten aurinkopaneeleilla, kattoikkunalla tai piipun pellityksellä.

Palahuopakaton uusiminen Sodankylässä on fiksu päätös, sillä uusi katto on luotettava kumppani säällä kuin säällä. Se voi kestää pitkään, kun siitä pidetään huolta. Laattakaton kaipaamia huoltoja ovat esimerkiksi roskien poisto ja lumenpudotus, mitä voidaan tarvita runsaslumisina talvina. Voit tilata meiltä myös kaikki kattohuollot, sillä palveluvalikoimamme on todella kattava.

Kun huopakaton asennus Sodankylässä on tehty taiten, on sillä vaikutusta koko kiinteistön arvoon

Huopakaton asennus Sodankylä – Kattoasentajamme tietävät prikulleen, kuinka huopakatto kuuluu asentaa! Luota meihin, kun tarvitset uutta kattoa uuteen rakennukseen. Ota yhteyttä myös silloin, kun on aika tehdä huopakattoremontti. Uusimme harjakaton, aumakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai vaikka tasakaton avaimet käteen -periaatteella, ja osoitamme verratonta asiantuntemusta huopakattoremontin jokaisessa vaiheessa.

Kun uuden huopakaton asennus Sodankylässä on tehty taidokkaasti, on sillä vaikutusta koko kiinteistön arvoon. Ensinnäkin, uusi huopakatto on tiivis, ja tämä tarkoittaa sitä, ettei katon alle pääse kosteutta. Kosteusvauriot uhkaavat koko rakennuksen kuntoa ja arvoa.

Toisekseen, uuden huopakaton asennus Sodankylässä voi jopa nostaa kiinteistön arvoa, sillä uusi katto näyttää upealta eikä sitä tarvitse uusia pitkään aikaan. Uuden huopakaton asennus Sodankylässä voi olla hyvä idea ennen omakotitalon tai mökin laittamista myyntiin. Tilaa huopakattosaneeraus myös itseäsi varten, sillä uuden katon alla on huoletonta olla, ja sitä on ilo katsella itsekin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt