Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Somero

Huopakattoremontti Somero – Tilaa bitumikattoremontti meiltä, niin me hoidamme loput suunnittelusta toteutukseen ehdalla osaamisella. Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi ulkorakennuksen huopakattoremontti Somerolla tehdään avaimet käteen -periaatteella. Sehän tarkoittaa sitä, että teemme kaiken puolestasi. Sinä voit ottaa rennosti, sillä tiedät, että huopakattoremontti Somerolla etenee alan huippuosaajien voimin.

Se, kauanko tasakaton, harjakaton tai vaikkapa pulpettikaton uusiminen kestää, vaihtelee tapauskohtaisesti. Hyvä nyrkkisääntö on se, että mitä enemmän työvaiheita, sitä enemmän huopakattoremonttiin Somerolla on varattava aikaa. Työvaiheiden määrä lisääntyy esimerkiksi silloin, jos vanha katto on vuotanut, ja sen alta löytyy laho- ja homevaurioita. Siksi katto kannattaa uusia hyvissä ajoin. Työvaiheita on normaalia enemmän myös siksi, jos katto uusitaan sen jälkeen, kun puu on kaatunut katon päälle.

Huopakattoremontti etenee tasaisen varmasti, vaikka työvaiheita olisi paljon. Hintakin on kohtuullinen, ja lisäksi kotitalousvähennyskelpoinen. Halutessasi voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitusvaihtoehtoon.

Alueemme on laaja, sillä siihen kuuluu koko Varsinais-Suomi. Huopakattoremontit onnistuvat myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Koski Tl, Loimaa, Salo, Lohja ja Tammela, ja teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Somerolla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Somerolla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Someron alueella!

Palahuopakattoremontti Somero – Pisteenä iin päälle uusi sadevesijärjestelmä uudelle laattakatolle

Palahuopakattoremontti Somero – Laattakattoremontti etenee käsissämme kohti upeaakin upeampaa lopputulosta! Asennamme sinulle unelmiesi bitumipaanukaton. Se viimeistellään uusilla kattoturvatuotteilla, kattoläpivienneillä ja sadevesijärjestelmällä. Uusi sadevesijärjestelmä toimii varsinaisena pisteenä iin päälle. Uuden laattakaton ilme latistuisi heti, jos sadevesijärjestelmä olisi vanha, ruosteinen ja vääntynyt. Tällainen sadevesijärjestelmä ei ole erityisen toimivakaan. Se on huonompi juttu, sillä sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä, ja siihen pitää voida luottaa kaikissa erilaisissa tilanteissa.

Tilaa huopakattoremontti meiltä, niin kaikki etenee suunnitelmien mukaan. Uusimme huopakattoremontin yhteydessä kaikki uusimista tarvitsevat yksityiskohdat. Palahuopakattoremonttiin Somerolla voi kuulua vaikkapa joidenkin puuosien, eristeiden ja kattoluukun uusiminen.

Tiedämme heti alusta pitäen, mitä kaikkea palahuopakattoremontti Somerolla sisältää, koska aloitamme urakan tutustumalla kattoosi. Tämän kartoituksen perusteella pystymme arvioimaan kattoremontin keston. Tässä vaiheessa osaamme laskea myös sen, mitä palahuopakattoremontti Somerolla maksaa. Hinta riippuu muun muassa katon koosta ja kattorakenteiden kunnosta. Luvassa on varsin kilpailukykyinen tarjous, joten ota yhteyttä jo tänään!

Huopakaton uusiminen Somero – Huippuosaajamme panevat töpinäksi pian yhteydenottosi jälkeen

Huopakaton uusiminen Somero – Bitumikaton uusiminen alkaa pian yhteydenottosi jälkeen! Huippuosaajamme eivät viivyttele suotta. He panevat töpinäksi, jotta saisit uuden katon mahdollisimman pian. Huopakattoremontti tehdään verrattomalla ammattitaidolla, mikä onkin hyvä, sillä asianmukaisesti asennettu bitumikatto kestää pitkään.

Me osaamme toimia oikein kaikenlaisissa tilanteissa. Tilaa huopakattoremontti meiltä silloinkin, kun se ei tule etenemään ihan normaalin kaavan mukaisesti. Normaalistihan huopakaton uusiminen Somerolla etenee niin, että ensin puretaan vanha katto ja sitten sen tilalle asennetaan uusi. Kenties sinun rakennuksesi huopakaton uusiminen Somerolla voidaan tehdä purkamatta ensin vanhaa kattoa? Tai kenties kattorakenteet ovat niin huonossa kunnossa, että niiden kunnostamiseen ja/tai uusimiseen on varattava poikkeuksellisen paljon aikaa?

Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa huopakaton uusiminen Somerolla. Kaikki alkaa siitä, että otamme selvää sinun ja kattosi tarpeista. Tämän jälkeen aloitamme täyden palvelun periaatteella tehtävän kattourakan, minkä aikana teemme ihan kaiken tarvittavan aina loppusiivoukseen asti.

Palahuopakaton uusiminen Somero – Pistämme pyörät pyörimään ja paanut omille paikoilleen

Palahuopakaton uusiminen Somero – Reippaat ammattilaisemme uusivat bitumipaanukattosi timanttisella tavalla! Jätä huopakattoremontti meille, niin kaikki etenee asianmukaisella tavalla. Teemme kernaasti esimerkiksi kesämökin, rantasaunan, omakotitalon tai autokatoksen huopakattoremontin.

Palahuopakaton uusiminen Somerolla alkaa yhteydenotostasi. Tämän jälkeen me laitamme pyörät pyörimään ja paanut paikoilleen. Toki palahuopakaton uusiminen Somerolla sisältää muitakin työvaiheita kuin uusien paanujen asentamisen. Kattourakkaan voi kuulua esimerkiksi homeisten eristeiden uusiminen. Urakan loppupuolella hoidamme katon varustelun. Uudelle katolle voidaan asentaa vaikkapa kattoluukku. Kirsikkana kakun päällä voi toimia piipun pellitys.

Palahuopakaton uusiminen Somerolla etenee rivakasti työvaiheesta työvaiheeseen. Lopulta on viimeisten silauksien aika. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tarkastamme työn jäljen ja siivoamme jälkemme. Purku- ja rakennusjätteet viedään jäteasemalle. Sieltä ne päätyvät hyötykäyttöön, kuten esimerkiksi asfaltin raaka-aineeksi.

Uusi palahuopakatto on upea ilmestys. Se on myös todella kestävä. Sitä kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Me teemme puolestasi myös kaikki kattohuollot, joten ota jatkossakin yhteyttä (vaikkapa lumenpudotuksen tiimoilta).

Huopakattosaneeraus Somero – Kaupan päälle mielenrauhaa!

Huopakattosaneeraus Somero – Kun tilaat bitumikattosaneerauksen tältä kattoremonttipalvelulta, saat rakennukseesi varmasti tiiviin ja näyttävän katon! Kaupan päälle saat korvaamattoman arvokasta mielenrauhaa. Voit nukkua yösi rauhassa, vaikka ulkona sataisi kaatamalla, sillä meidän tekemämme huopakattoremontti tarkoittaa sitä, ettei uusi kattosi vuoda. Huopakattoremonttimme tarkoittaa myös myrskynkestävää kattoa. Kun kaikki saumat ovat tiiviitä, ei ole vaarana, että tuuli pääsisi puhaltamaan vuotien alle. Tällöinhän myrsky voisi repiä huopakattoa ikävästi.

Huopakattosaneeraus Somerolla kannattaa teettää mieluummin hieman liian aikaisin kuin jonkin verran liian myöhään. Jollet ole varma siitä, onko jo aika aloittaa huopakattosaneeraus Somerolla, ota yhteyttä. Asiantuntijamme arvioivat tilanteen. Tarvittaessa he laativat sinulle erinomaisen tarjouksen huopakattosaneerauksesta Somerolla. Jos katto on vielä mahdollista korjata, tarjoamme sinulle asianmukaista huopakattokorjausta (kuten myrskyvaurioiden kunnostusta).

Mikäli paras ratkaisu on huopakattosaneeraus, aloitamme urakan mahdollisimman pian. Kohta sinullakin on tiivis, näyttävä, turvallinen ja kaikin puolin toimiva bitumikatto. Tällainen katto säilyttää rakennuksen arvon ja voipa se jopa nostaakin sen arvoa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt