Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Somero – miksi tilaisit meiltä?

Kun rännit pullistelevat risuista ja lehdistä Somerolla sijaitsevassa kohteessasi, on aika tilata vesikourujen puhdistus. Kyllä, nimenomaan tilata – niin tekee jokainen järkevä somerolainen.

Vaikka netistä löytyy artikkelikaupalla tee-se-itse-ohjeita vesikourujen puhdistukseen liittyen, ei työhön kannata tuhlata arvokkaita vapaahetkiä. Ammattimainen puhdistustyö maksaa itsensä huomattavasti paremmin takaisin ja saat siitä myös kotitalousvähennystä.

Sitä paitsi kattokin pitää puhdistaa samalla. Katon puhdistus taas on amatöörille aivan liian vaarallista puuhaa, sillä sitä ei voi tehdä maasta käsin.

Tee siis fiksusti, ja tilaa vesikourujen puhdistus Somerolla meiltä Plus Kattopalvelusta! Meiltä saat riuskat rännimestarit käyttöösi kohteeseen kuin kohteeseen, etkä joudu maksamaan itseäsi kipeäksi.

Riveistämme löytyvät ammattilaiset myös pelti-, tiili- ja huopakaton puhdistukseen. Jopa asbestikaton puhdistus järjestyy kauttamme, jos kiinteistösi lakea koristaa vanha varttikate.

Palveluumme kuuluu myös mukava kylkiäinen; katolla käydessämme arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin veloituksetta.

Jos huomaamme muita huollon tai korjauksen tarpeita, voimme tehdä loistotarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Siten pikku jutuista ei ehdi kehkeytyä suurempia huolenaiheita.

Pyydä siis reippaasi tarjous, jos vesikourujen puhdistus Somerolla sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista! Laskemme hinnat kohdekohtaisesti, mutta usein tarjouksemme yllättää iloisesti. Palvelemme mielellämme Someron lähiseudullekin Jokioisista Loimaalle, Lohjasta Saloon ja Tammelasta Ypäjälle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Somerolla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Somerolla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Someron alueella!

Älä laiminlyö rännien puhdistusta Somerolla, seuraukset voivat olla ikävät

Rännienpuhdistusta ei kannata lyödä laimin. Jos roskia ei poista ränneistä, saavat ne muhia rauhassa pitkiäkin aikoja kerrallaan. Roskaiset rännit kuivuivat huonosti sateiden jälkeen, ja pikkuhiljaa sadevesijärjestelmäkin alkaa ruostua.

Myös sadevesijärjestelmän suorituskyky sakkaa lehtien ja risujen muodostaessa tukoksia. Tukokset ohjaavat katolta valuvat vedet räystään ja julkisivun laudoituksille, jolloin ne voivat pian olla homepilkkujen kansoittamat ja lahovaurioitakin voi hyvää vauhtia kehittyä.

Otetaan esimerkki Matin tapauksesta. Matti on kuvitteellinen henkilö, mutta hänen sattumuksensa voisivat yhtä hyvin olla tosia.

Kiireisenä ihmisenä Matti ei poistanut roskia ränneistä ikinä. Hän ei myöskään tohtinut tilata työtä ammattilaiselta, sillä ajatteli sen tulevan liian kalliiksi. Kerran kahteen vuoteen appiukko kävi kylässä ja ruoppasi enimmät roskat ränneistä kourukolalla Matin puolesta.

Roskat saivat muhia ränneissä ja vesi pääsi tuhoamaan julkisivunkin laudoituksia.

Lopulta Matti joutui sijoittamaan upouuteen sadevesijärjestelmään vuosia aiemmin kuin oli odotettavissa. Samalla räystään ja julkisivun laudoituksia homepestiin, maalattiin ja uusittiin. Urakka tuli huomattavasti kalliimmaksi kuin rännien puhdistus.

Tarinan opetus? Matin olisi kannattanut tilata rännien puhdistus Somerolla meiltä Plus Kattopalvelusta tunnollisesti pari kertaa vuodessa. Taloudellisen kynnyksen Matti olisi voinut ylittää vaikkapa kauttamme saatavilla olevan rahoituksen avulla, jos laskun loppusumma olisi aiheuttanut päänvaivaa kilpailukykyisestä hintatasostamme huolimatta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi vielä pelastaa, jos rännien puhdistus jää kerran välistä

Jos rännien puhdistus pääsee unohtumaan, voi tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vielä pelastaa sadevesijärjestelmän syöksykierteeltä kohti kaatopaikkaa. Jo syntyneitä tukoksia ei siis ole syytä jäädä hautomaan, vaikka ensisijaisesti niitä kannattaakin ehkäistä kaikin keinoin.

Mutta miten tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tapahtuu? Onnistuuko se kotikonstein?

Itse ei tukkoon mennyttä sadevesijärjestelmää kannata lähteä kolistelemaan. Tämänkin kriisin äärellä kannattaa sen sijaan ottaa yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin.

Meiltä löytyvät osaavat kädet ja tepsivät troopit, olipa tukos sitten lehtiä, risuja, jäätä, sählypallo tai mitä tahansa muuta. Harjaantunut tekniikka ja ammattitason kalusto takaa, että tukos saadaan auki pikaisesti, mutta sadevesijärjestelmä ei kärsi vaurioita operaation yhteydessä.

Älä siis tee vesikourujen puhdistuksesta, tukosten avauksesta tai muista kattotöistä tarpeettoman vaikeaa, vaan tilaa työt meiltä Plus Kattopalvelusta! Olemme ammattitaitoisesti ja mukiinmenevään hintaan niin somerolaisten yksityishenkilöiden, kotitalouksien kuin yritystenkin apuna.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt