Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Teuva

Huopakattoremontti Teuva – Varmista bitumikattoremontin onnistuminen ja tilaa urakka meiltä! Näin tavoitat Suomen parhaat huopakaton tekijät, eli asiantuntevat asentajat, kiistattoman taitavat kirvesmiehet ja perusteelliset peltisepät.

Teemme asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontin Teuvalla avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse ottaa osaa purkutöihin, kuljetuksiin, pihan suojaamiseen tai siivoamiseen, uusien kattoläpivientien asentamiseen, piipun kunnostamiseen, kastuneiden sisäkattomateriaalien uusimiseen tai esimerkiksi likaisten eristeiden vaihtamiseen.

Vaikka teemme puolestasi kaiken laadukkaita materiaaleja käyttäen, hinnoittelemme huopakattoremonttisi Teuvalla varsin kohtuullisesti. Töiden osuus on kaiken lisäksi kotitalousvähennyskelpoinen. Kun tiedät hinnan, voit halutessasi tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen. Ennen tarjouksen laatimista meidän on tutustuttava kohteeseesi, joten otahan yhteyttä, niin sovitaan alkutarkastuksesta!

Tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että pystymme toteuttamaan huopakattoremonttinne myös saarikohteissa. Ehkä et tarvitse huopakattoremonttia Teuvalla vaan jossain sen naapurikunnassa, joita ovat Kurikka, Kauhajoki, Karijoki, Kristiinankaupunki ja Närpiö? Nekin kuuluvat palvelualueeseemme (samoin kuin entiset naapurikunnat Jurva, Tiukka, Pirttikylä ja Ylimarkku). Alueeseemme kuuluu itse asiassa koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Teuvalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Teuvalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Teuvan alueella!

Palahuopakattoremontti Teuva – Kuinka paljon koskemme puuosiin laattakattoremontin aikana?

Palahuopakattoremontti Teuva – Kattotiimimme osaa ottaa huomioon kokonaisuuden laattakattoremonttia tehdessään! Tämä on yksi selitys sille, miksi tekemämme huopakattoremontit onnistuvat aina niin hyvin. Muita syitä ovat esimerkiksi täsmällisyys ja laatutietoisuus, mutta tässä yhteydessä haluamme keskittyä kertomaan siitä, kuinka paljon huopakattoremontin aikana kosketaan katon alla oleviin puuosiin.

Aivan ensimmäiseksi on todettava, että jokainen palahuopakattoremontti Teuvalla on erilainen. Siksi suunnittelemme ja toteutamme omakotitalojen, mökkien ja piharakennusten palahuopakattoremontit Teuvalla tilanteen vaatimalla tavalla. Ensin tarkastamme katon ja kartoitamme sen (ja asiakkaan) tarpeet. Vasta sen jälkeen tiedämme, kaipaavatko kattotuolit, otsalaudat ja aluslaudat toimenpiteitä. Laattakattoremonttiin voi kuulua myös kastuneiden eristeiden ja sisäkattomateriaalien uusiminen.

Kaikki huonokuntoiset tai lahon vaurioittamat puuosat on uusittava. Huolehdimme myös otsalautojen ja seinälinjojen ulkopuolella olevien aluslautojen maalaamisesta. Tarvittaessa tarkastamme oikean värin värikartan avulla.

Etkö tarvitsekaan palahuopakattoremonttia Teuvalla? Ei haittaa, sillä kokonaisvaltaiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikki kattohuollot ja -korjaukset. Ota siis yhteyttä ja anna meidän pitää huolta bitumipaanukatostasi!

Huopakaton uusiminen Teuva – Alushuovan uusiminen on olennainen osa bitumikaton vaihtoa

Huopakaton uusiminen Teuva – Ahkerat ammattilaisemme laittavat kaiken kuntoon bitumikattosaneerauksesi aikana! Huopakattoremontti voi sisältää esimerkiksi piipun pellityksen ja umpiponttilaudoituksen osittaisen uusimisen. Jos umpiponttilaudoituksessa tai kateponttilevytyksessä on aukkoja muttei kastuneita/lahon vaurioittamia kohtia, voimme asentaa uuden katevaneroinnin tai OSB-kattolevytyksen. Aukkoja tai rakoja ei saa olla siksi, että pintahuopaa kiinnitettäessä käytettävät huopakattonaulat voisivat osua rakokohtiin. Silloin ne eivät kiinnittyisi mihinkään, mutta huopaan jäisi reikiä, mitkä veisivät mennessään katon vesitiiviyden.

Huopakattoremontti ei kuitenkaan etene mahdollisista alusrakennetöistä suoraan uuden pintahuovan asennukseen. Huopakaton uusimiseen Teuvalla kuuluu aina uuden alushuovan asentaminen. Vanhaa pohjahuopaa ei voi käyttää siinä olevien reikien takia.

Alushuopa toimii suojakerroksena, jos pintahuopa alkaisi vuotaa. Siksi huopakaton uusimiseen Teuvalla on aina yhdistettävä uuden alushuovan asentaminen. Alushuopa voidaan jättää uusimatta vain silloin, jos huopakaton uusiminen Teuvalla tehdään purkamatta vanhoja huopakerroksia. Tällöin uusi pintahuopa asennetaan suoraan vanhan pintahuovan päälle. Jotta katto voidaan uusia näin, kattokokonaisuuden on oltava hyvässä kunnossa.

Palahuopakaton uusiminen Teuva – Tehokas kattotiimimme uusii kattosi aikaa haaskaamatta

Palahuopakaton uusiminen Teuva – Tehokkaat ja terävä-älyiset ammattilaisemme ovat valmiina uusimaan bitumipaanukattosi! Paras aika huopakattoremontille on heti keväällä, kun maassa tai katolla ei ole enää lunta. Huopakattoremontti onnistuu kuitenkin mainiosti myös kesällä tai syksyllä. Palahuopakaton uusiminen Teuvalla voidaan ajoittaa myös loppusyksyyn.

Kattotiimimme aloittaa palahuopakaton uusimisen Teuvalla aikaa haaskaamatta. Hyvin suunniteltu urakka eteneekin rivakasti. Se, mitä kaikkea palahuopakaton uusiminen Teuvalla sisältää, selvitetään ennen vanhan laattakaton purkamista.

Voi olla, että kattoremonttiisi liittyy katelevytyksen asentaminen. Valitsemme levytyksen paksuuden rakennuksen kattotuolijaotuksen mukaisesti, sillä liian ohut levytys liian pitkällä kattotuolijaotuksella voi saada levyn joustamaan liikaa. Se voi johtaa kattovuotoihin.

Myös liian lyhyet huopakattonaulat tai väärin asennetut kattoläpiviennit voisivat saada palahuopakaton vuotamaan. Myös hakasten käyttäminen tai pohjahuovan asentamatta jättäminen voisi johtaa ongelmiin.

Vältyt asennusvirheiltä ja niistä johtuvilta ongelmilta, kun tilaat palahuopakaton vaihdon meiltä! Uusimme omakotitalojen, hevostallien, autokatosten, kesäkeittiöiden, rantamökkien ja esimerkiksi pihasaunojen palahuopakatot parhaalla hinta-laatusuhteella.

Huopakattosaneeraus Teuva – Ammattitaitoinen asentaja ei luota pelkkiin liimareunoihin

Huopakattosaneeraus Teuva – Onnistunut bitumikattosaneeraus vaatii roppakaupalla ammattitaitoa! Meillä sitä piisaa, joten tee järkevä päätös ja tilaa huopakattoremontti tästä osoitteesta. Huopakattoremontti ei voi sisältää mitään sellaista, mitä emme osaisi tehdä, koska tunnemme huopakatot kaikkine tarpeineen kuin omat taskumme.

Huopakattosaneeraus Teuvalla sisältää useita sudenkuoppia, mutta ammattitaitoiset asentajamme välttyvät niiltä. Ammattilainen tietää esimerkiksi sen, ettei pidä luottaa pelkkiin liimareunoihin. Kun aurinko lämmittää kattoa, liimareunat voivat pettää, ja silloin huovat alkavat ”valua” pois paikoiltaan. Sama ongelma voi olla nähtävissä katoilla, joiden seinäliittymien kohdalla on toteutettu ylösnosto ilman erillisiä kiinnikkeitä.

Jotta esimerkiksi omakotitalon huopakattosaneeraus Teuvalla onnistuu odotetusti, on muistettava käyttää kiinnikkeitä – mutta ei mitä tahansa kiinnikkeitä! Hakaset ovat liian lyhyitä ja hentorakenteisia. Ne voivat pumppautua pois paikoiltaan. Näin voi käydä myös silloin, jos asentajat ovat käyttäneet liian lyhyitä huopakattonauloja.

Yksityiskohdilla on siis väliä! Kun tilaat huopakattosaneerauksen Teuvalla tältä kattoremonttipalvelulta, kaikki onnistuu, sillä osaamme huomioida sekä kokonaisuuden että kaikki sen yksityiskohdat.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt