Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Teuva

Katon korjaus Teuva, tehokas ja taloudellinen toteutuksemme varmistaa kattosi tiiveyden ja hyvinvoinnin. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata kattaviakin kunnostustoimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vuosien saatossa tiili halkeilee, huopa murentuu ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Kauttamme saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Teuvalla, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Etelä-Pohjanmaa; Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Ilmajoki ja Kurikka. Korjauksilla säästät aikaa ja rahaa sekä varjelet rakenteiden terveyden – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Teuvalla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Teuvassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Teuvassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Teuvan alueella!

Huopakaton korjaus Teuva – tyylipuhdas kunnostus hoituu osaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Teuva, hoidamme kuntoon kattosi epäkohdat laadukkaalla ja luotettavalla palvelulla. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellitykset katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat tekijät, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Teuvalla. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Teuvalla huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Teuva – parannuksia kattosi toimivuuteen ja tiiveyteen

Peltikaton korjaus Teuva, tuloksekas kunnostus kattosi parhaaksi syntyy kokeneiden osaajiemme käsissä. Peltikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä lumiesteet, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Vielä eräs tyypillinen peltikaton uhka on kattoa kuluttava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Teuvalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin aina huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja työnjälki on pitävä sekä pitkäikäinen. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Teuvalla. Hoidamme niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Teuva, hoidamme paikkaukset pienistä suuriin

Tiilikaton korjaus Teuva – kattosi saa käsissämme laatuvarman palvelun, olivat kyseessä sitten pienet tai suuremmat vauriot. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella lisää haastetta aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate sitoo itseensä kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä katon ovat päässeet yllättämään äkilliset myrskyvahingot, jotka saattavat tehdä tuhoisaa jälkeä uudella ja terveelläkin katolla. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Teuvalla säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Teuvalla viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet. Näin kate pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Teuva, käsittelemme tietotaidolla kohteen kuin kohteen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Teuva – hoidamme kunnostukset taidolla sekä tyylillä kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kohteisiin. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, kyse on yleensä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tehokkaat ja taitavat aluskatteen korjaustyöt laidasta laitaan – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Teuvalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Teuvalla sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Teuva – korjaus auttaa parantamaan katon käyttövarmuutta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Teuva – korjaus pidentää katon elinkaarta ja parantaa käyttövarmuutta, kun asialla on tehokas kattopalvelutiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Teuvalla, kutsu paikalle osaavat ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet ja puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Teuvalla, ja hoidamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Ehjä ja energiatehokas katto palvelee kattavasti koko talon hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt