Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Tornio

Huopakattoremontti Tornio – Mikäli haluat sulavasti sujuvan huopakattoremontin, ota yhteyttä! Me teemme huopakattoremontit Torniossa tottunein ottein. Mikään työvaihe ei ole sellainen, mitä emme osaisi suorittaa, koska olemme uusineet bitumikaton jos toisenkin. Tilaa huopakattoremontti Tornioon meiltä myös silloin, jos kesämökin, omakotitalon tai piharakennuksen kattoremonttiin liittyy jotain normaalista poikkeavaa. Silloinkin voit luottaa siihen, että kaikki hoituu täyden kympin arvoisesti.

Normaalista poikkeava voi tarkoittaa vaikkapa sitä, että vanhaa kattoa ei ole tarkoitus purkaa, vaan uusi bitumikatto asennetaan sen päälle. Normaalista poikkeavalla voidaan viitata myös siihen, että kattorakenteet ovat erityisen huonossa kunnossa, ja niitä pitää siksi kunnostaa tavanomaista enemmän. Huonokuntoisuus voi johtua vaikkapa lahosta tai katolle kaatuneesta puusta.

Hinnoittelemme huopakattoremontit Torniossa varsin kilpailukykyisesti, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Koko urakan – tai vain osan siitä – voi maksaa rahoituksella, minkä tarjoaa yhteistyössä kanssamme toimiva rahoituslaitos. Kerrottakoon vielä, että toteutamme huopakattoremontit myös saarikohteissa, ja että alueeseemme kuuluvat myös esimerkiksi Kemi, Keminmaa, Tervola, Ylitornio ja Simo – ja itse asiassa koko Lappi!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Torniossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Torniossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Tornion alueella!

Palahuopakattoremontti Tornio – Toteutamme laattakattoremontin kivenkovalla ammattitaidolla

Palahuopakattoremontti Tornio – Kun tilaat laattakattoremontin tästä osoitteesta, se toteutetaan kivenkovalla ammattitaidolla! Muulla tavalla huopakattoremonttia ei kannatakaan tehdä, sillä vain asianmukaisesti asennettu laattakatto kestää kaikki edessään olevat rasitukset. Ota yhteyttä vaikka heti ja pyydä mainio tarjous omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontista! Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä pikemmin aloitamme palahuopakattoremontin Torniossa.

Bitumipaanukattokaan ei ole immuuni ajan hampaalle. Katto kuluu ja sen ominaisuudet heikkenevät. Mitä vanhempi katto, sitä helpommin se voi vaurioitua ja vuotaa. Kattovuodosta kertovat esimerkiksi värimuutokset (ja tunkkainen haju) katon alla. Vaurioitunut laattakatto voidaan korjata, mutta vaurioita tarkastellessa pitää ottaa huomioon sekä katon ikä että yleiskunto. Jos katto on vanha ja/tai yleiskunnoltaan heikko, on parasta aloittaa palahuopakattoremontti Torniossa.

Me olemme olemassa siksi, että sinulla olisi mahdollisimman helppoa kattosi kanssa. Voit tilata luotettavilta ammattilaisiltamme kaikki palahuopakattotyöt. Teemme puolestasi lumenpudotuksen, rännien puhdistuksen ja esimerkiksi myrskyvaurioiden kunnostuksen. Valitse meidät myös palahuopakattoremonttiin Torniossa – et tule pettymään!

Huopakaton uusiminen Tornio – Todella hyvä lopputulos riippuu monesta asiasta

Huopakaton uusiminen Tornio – Kun vain paras on kyllin hyvä lopputulos, ota yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun! Me olemme kanssasi samaa mieltä siitä, että huopakattoremontissa tulee tähdätä parhaaseen lopputulokseen. Ammattilaisillamme ei ole vaikeuksia tämän asian kanssa, koska me olemme tehneet lukemattomia huopakattoremontteja. Olemme kokeneita konkareita, joilta voi tilata huolettomin mielin niin tasakaton, aumakaton kuin vaikkapa pulpettikatonkin uusimisen.

Todella hyvä lopputulos riippuu monesta asiasta. On tärkeää, että huopakaton uusiminen Torniossa tehdään taidokkaiden ammattilaisten toimesta, mutta ammattilaisten on oltava myös huolellisia. Mikään yksityiskohta ei saa unohtua. Sekin on tärkeää, että käytettävät materiaalit ovat laadukkaita. Kun huopakaton uusiminen Torniossa alkaa olla voiton puolella, on aika varustella katto. Tämäkin työvaihe tulee tehdä timanttisella tietotaidolla. Ei ole samantekevää, mitä katolle asennetaan – puhumattakaan siitä, miten asennustyöt tehdään. Kattoläpivienti tarkoittaa katossa olevaa reikää, mikä pitää tiivistää niin, ettei katto vuoda.

Kun tilaat huopakaton uusimisen Tornioon meiltä, voit luottaa siihen, että kaikki osa-alueet hoidetaan erinomaisesti.

Palahuopakaton uusiminen Tornio – Totuus laattakaton tarpeista selvitetään aivan ensimmäiseksi

Palahuopakaton uusiminen Tornio – Uusimme laattakattosi katon ja sinun tarpeittesi perusteella! Näin ollen autotallin, navetan, saunarakennuksen, autokatoksen, varaston, rantamökin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti lähtee liikkeelle siitä, että kartoitamme katon tarpeet. Meitä kiinnostaa erityisesti kattorakenteiden kunto. Uutta kattoa ei kannata asentaa huonokuntoisten kattorakenteiden varaan. Esimerkiksi kaikista lahovaurioista pitää päästä eroon.

Arvioimme myös eristeiden kunnon. Normaalisti huopakattoremontti voidaan tehdä uusimatta eristeitä, mutta jos eristeissä on kosteutta (tai jos ne ovat likaisia), palahuopakaton uusimiseen Torniossa pitää yhdistää eristeiden vaihto. Arvioimme myös kattovarusteet. Palahuopakaton uusiminen Torniossa ei johtaisi yhtä upeaan lopputulokseen, jos uusi katto varusteltaisiin vanhoilla ja ruosteisilla kattovarusteilla. Vanhat ja ruostuneet kattovarusteet eivät välttämättä olisi kovin turvallisia tai toimiviakaan.

Otamme selvää myös sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Kerro meille, mitä kaikkea palahuopakaton uusimiselta Torniossa odotat, niin otamme ajatuksesi huomioon, kun uusimme laattakattoasi. Ehkä voisimme asentaa katolle uusia läpivientejä, kuten kattoluukun? Olisiko aika pellittää savupiippu…?

Uusi huopakatto Tornio – Toimiva, tiivis ja turvallinen huopakatto on jo aivan nurkan takana

Uusi huopakatto Tornio – Toimeliaat ammattilaisemme asentavat sinulle nopeasti uuden bitumikaton! Tilaa huopakattoremontti vaikka saman tien, niin sinulla on pian uusi, toimiva, tiivis ja turvallinen huopakatto. Teemme huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse osallistua urakkaan millään lailla. Voit vaikka lähteä reissuun sillä aikaa, kun uusimme tasakattoa, mansardikattoa tai esimerkiksi harjakattoa. Kun palaat, rakennuksesi on uusi huopakatto Torniossa. 

On monta hyvää syytä asennuttaa nimenomaan uusi huopakatto Torniossa. Huopakatot ovat helppohoitoisia, kauniita ja kestäviä. Voit asennuttaa uuden huopakaton Torniossa varsin kohtuullisella hinnalla (jos asioit kanssamme), eikä sitä tarvitse olla yhtenään huoltamassa tai korjaamassa. Näin ollen huopakatto on varsin kustannustehokas ratkaisu.

Lisäksi huopakatto sopii melkein mihin tahansa rakennukseen. Esimerkiksi kattotiilet voidaan asentaa vain kaltevalle katolle, mutta kattohuopaa voidaan käyttää sekä jyrkillä että loivilla katoilla. Eräs huopakaton hyvä puoli on sen hiljaisuus. Eiköhän siis aloiteta uuden bitumikaton asennus!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt