Katon korjaus Joensuu

Katon korjaus Joensuu – huolellinen ja hallittu toteutus takuuvarmojen ammattilaistemme toimesta. Jokainen katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaartaan. Kun katto vuotaa, tyypillinen syy ovat ympäristön erilaiset rasitukset; sadevedet, auringon uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Myös sammal, siitepöly, lehtiroska, noki ja tuhka muhittavat kosteutta, niin että vuosien kuluessa tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Korjaustarvetta jouduttaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta myrsky- tai lumivahingot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Meille voit uskoa luottavaisin mielin katot mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja saunarakennukseen sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme tyylillä katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joensuussa, tulipa sitten kyseeseen kattovuodon paikkaus tai lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus. Teemme kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä kattovarustelujen paikkaukset, katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden kunnostukset sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Ammattilaistemme kattotöitä on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja työmenetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Karjala; Ilomantsi, Lieksa, Kontiolahti, Tohmajärvi, Rääkkylä ja Liperi. Laadukas kunnostus säästää rahaa ja tukee koko talon hyvinvointia – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Joensuussa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Joensuussa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Joensuussa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Joensuun alueella!

Huopakaton korjaus Joensuu, laatuvarma palvelu kattosi parhaaksi

Huopakaton korjaus Joensuu – taidokas kunnostus kuluneelle katteelle. Huopakatto, eli bitumikatto kohtaa ajan mittaan monenlaisia haasteita ja vaivoja. Ikääntyminen sekä auringon uv-säteily kuivattavat kattohuopia, ja kermin suojaava sirotepinta kuluu pikkuhiljaa pois. Oman lusikkansa soppaan laittavat sammaleen ja jäkälän juuret, samoin talven painava lumikuorma sekä muut mekaaniset rasitukset. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset: rypyt, vekit, kulumat, kuprut, reiät, painumat ja repeämät. Kermien väliin päässyt kosteus voi niin ikään näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kärsittyään myrskyvahingon, jolloin tuhot voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin huopakattorakenteisiin. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti muuten kattoa tai kattotuotteita.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joensuussa, katollesi turvallisin menetelmin sekä laadukkain käsittelyainein. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on katollesi optimaalinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Joensuussa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Joensuu – pelastamme riutuneet ja reikiintyneet pellit

Peltikaton korjaus Joensuu, tärkeä panostus kattosi hyvinvointiin. Peltikattoon saattavat iskeä esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton haastavat kuitenkin myös monet arkisemmat säänmuutokset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää pääsevät vuoroin asuttamaan kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin, jolloin kiinnikkeet löystyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys menetetään. Kun peltikatto vuotaa, syy saattaa löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate voi olla ajan mittaan kulunut tai asennettu väärälle kireydelle. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa puhkova ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio reikiinnyttää hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Joensuussa aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella tehdyistä pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa järkevä ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kattopeltisepiltämme saat Joensuussa myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset niin ikään saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Joensuu, meiltä löytyy kattotöihin kokonaisvaltainen kokemus

Tiilikaton korjaus Joensuu – taitavissa käsissämme homma hoituu. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisesti korjaustarve kuitenkin kehittyy arkisissa sään ja ajan rasituksissa, kun kattoa järsivät sammal ja lumi sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto huokoistuu lisää sitoen kosteutta itseensä, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy kattoa haurastava kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – ehkäpä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Joensuussa ehkäisee isommat vauriot, kunhan korjauksiin ryhdytään hyvissä ajoin, ennen katon vaipumista vaihtokuntoon. Useimmiten tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme yläpohjan kunnostukset ja painuneen rakenteen oikaisut, tiilikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Joensuussa viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että kulunut kate saa takaisin suojansa ympäristön vaaroja vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joensuu – kestävä ja siisti korjaustulos kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joensuu, tinkimättömällä taidolla ja turvallisin ottein. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto voi aiheuttaa yläpohjaan kalliita ja kattavia ongelmia, joten aluskatteen tiiveys ja toimivuus on aina ensiarvoisen tärkeä varmistaa. Kun aluskate vuotaa, siihen ovat voineet iskeä sään ja iän tuomat rasitukset, tai kyse saattaa olla myös asennusvirheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meille voit uskoa luottavaisin mielin niin pienet kuin suuretkin aluskatetyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joensuussa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, katsoen kuntoon limitykset ja tiivistykset yksityiskohtia myöten. Kunnostamme yläpohjan kastuneet villat ja rakenteiden lahovaurioiset puuosat, sekä parannamme eristystä ja välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiirien saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joensuussa myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joensuu – korjaus pidentää kattosi käyttöikää

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joensuu – korjaus hoitaa kattosi toimivuuden kohdilleen. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen muodostaen selkeän vuotoriskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joensuussa, kutsu paikalle kokeneet korjaamamme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja ilmanvaihtoputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Toteutamme tiivisteiden ja suojapeltien vaihdot sekä tarvittavat purkutyöt rakenteisiin. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä tekemättä jätetyt ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joensuussa, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Lunasta siis katolle lisää käyttöaikaa laadukkailla kunnostuksilla kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!