Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Nummi-Pusula

Katon korjaus Nummi-Pusula, ammattilaisemme hoitavat kattosi tiivistykset varmoin ottein ja timanttisin tuloksin. Korjaustarve saavuttaa katon kuin katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien varrella monenlaiset ulkoiset rasitukset, kuten kosteus, sammal, uv-säteily, lehtiroska ja toistuvat lämpötilanvaihtelut. Ajan saatossa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta myrsky- tai lumivauriot. Ehkä ongelmat saivat alkunsa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nummi-Pusulassa, vesivahinkojen ja vuotovaurioiden kunnostuksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Meiltä löydät kunnostukset kaikkiin kohteisiin katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Käsissämme korjaukset hoidetaan räätälöidyllä palvelulla ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Lohja ja Uusimaa; Karkkila, Vihti, Siuntio, Inkoo ja Raasepori. Varmista katollesi ensiluokkainen toimivuus sekä rakenteille paras turva – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Nummi-Pusulassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nummi-Pusulassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nummi-Pusulassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nummi-Pusulan alueella!

Huopakaton korjaus Nummi-Pusula – katollesi pidempi ja parempilaatuinen käyttöikä

Huopakaton korjaus Nummi-Pusula, laadukas täsmäpalvelu kattosi parhaaksi löytyy kokeneiden kattoasiantuntijoidemme kautta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarvetta tuottavat muun muassa myrskyvahingot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Korjaustarvetta tuottavat kuitenkin huomattavasti arkisemmatkin ympäristön kulutukset, kuten sammal ja jäkälä, lika, kosteus sekä talven painava lumikuorma. Kermejä kuivattavat ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily, ja kun suojaava sirote hiutuu ajan kanssa pois, halkeilua tapahtuu helpommin. Huopaan saattaa ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa lukuisista liitoskohdistaan – vuotoalttiita elementtejä ovat kermien saumat sekä kattoon leikatut läpiviennit.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nummi-Pusulassa, aina katollesi suunniteltuna mittatilaustyönä laadukkain tuottein sekä menetelmin. Samakin ongelma saattaa eri kohteissa vaatia tyystin erilaiset ratkaisut, joten palvelumme varmistaa parhaan tuloksen ja siistin, pitävän korjausjäljen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki huopakaton höyrypussit kuprujen tasoitusta varten. Hoidamme Nummi-Pusulassa huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nummi-Pusula, pitävä kunnostus kattosi parhaaksi hoituu osaajiemme toimesta

Peltikaton korjaus Nummi-Pusula – pätevät tekijämme tiivistävät kattosi ja kunnostavat kärsineet rakenteet. Peltikatonkin saattavat yllättäen rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikä. Peltikaton arkisempiin haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan tai aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nummi-Pusulassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjauksesta saadaan kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nummi-Pusulassa. Kattopeltiseppämme hoitavat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nummi-Pusula – tarkat ja taitavat tiivistykset palauttavat kattosi toimivuuden

Tiilikaton korjaus Nummi-Pusula, kattosi saa osaavaa ja onnistunutta palvelua, kun teetät kunnostukset korjaajiemme kautta. Vankkatekoinen tiilikään ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastetta puolestaan tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat äkilliset myrskyvauriot, joiden tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nummi-Pusulassa ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Nummi-Pusulassa viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä. Näin kate saa takaisin asianmukaisen suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nummi-Pusula, edistämässä rakenteiden turvaa ja terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nummi-Pusula – taitavilta tekijöiltämme hoituvat kaikki kunnostukset varmoin ja osaavin ammattiottein. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa synnyttää mittavan kokoluokan ongelmia, joten korjaustyöt on syytä teettää ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Aluskatteen haasteiden yleisin syy löytyy sään ja iän tuomista kulumista, mutta joskus niitä aiheuttavat myös asennusvirheet tai muut mekaaniset vauriot. Kun tarvitset moitteetonta aluskatteen korjausta, käänny ammattilaistemme puoleen – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nummi-Pusulassa.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, huolehtien kaikki limitykset ja tiivistykset viimeistä piirtoa myöten kuntoon. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kohdekaton kannalta on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin raudanlujalla osaamisella saumaukset, laudoitukset ja pellitykset, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nummi-Pusulassa läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nummi-Pusula – korjaus auttaa kohentamaan kattosi kuntoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nummi-Pusula – korjaus tekee tuntuvia parannuksia kattosi tiiveyteen, kun asialla on timanttinen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen muodostaen samalla merkittävän vuotoriskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nummi-Pusulassa, teetä kunnostukset osaajiemme kautta ja ehkäise näin vakavammat vauriot. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kuluneet, falskaavat suojapellit. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nummi-Pusulassa, ja hoidamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena saat kauniin ja kestävän katon sekä rakenteille toimivan suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt