Vesikourujen puhdistus Nummi-Pusula – palvelemme Nummi-Pusulan alueella tinkimättömällä ammattiylpeydellä!

Teemme vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä sadevesijärjestelmän ominaisuuksista riippumatta. Poistamme risut, lehdet, koivunnorkot, neulaset ja muut bioroskat ränneistä tottunein ottein, olipa sadevesijärjestelmä sitten terästä, alumiinia tai muovia ja kourujen pituus kymmenen tai vaikkapa sata metriä. Edes kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet eivät heikennä työsuorituksemme laatua.

Ensiluokkainen puhdistustulos varmistaa, että sadevesijärjestelmä voi hyvin. Myös tukokset ja niiden aiheuttamat haittavaikutukset loistavat poissaolollaan.

Kaupanpäällisenä katsastamme sadevesijärjestelmän ja katon siltä varalta, että muillekin huolto- ja korjaustoimenpiteille on tarvetta. Lehti- ja leväkerroksen alla voi hyvinkin piilotella esimerkiksi ruostetta.

Mikäli havaitsemme vikoja tai puutteita, voimme tehdä mitä parhaan diilin suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Rännien puhdistuksen ohella teemme kaikki muutkin kattotyöt Nummi-Pusulan alueella ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä siis rohkeasti tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muista kattotöistä! Laskun voit maksaa halutessasi osissakin, ja yksityishenkilönä saat työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä.

Palvelemme myös Nummi-Pusulan naapurikunnissa; Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nummi-Pusulassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nummi-Pusulassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nummi-Pusulan alueella!

Rännien puhdistustyöt Nummi-Pusulassa kaikille rakennuksille

Me Plus-Kattopalvelussa teemme rännien puhdistustyöt Nummi-Pusulan alueella kohteessa kuin kohteessa. Pitkän kokemuksen ansiosta hoidamme hommat rutiinilla niin helpoissa kuin haastavissakin tapauksissa.

Meidän puoleemme voit siis kääntyä huolettomin mielin, olipa kohteesi sitten omakotitalo, paritalo, rivitalo, piha- tai ulkorakennus, kesämökki tai vaikkapa koulu. Palvelemme myös yrityksiä ja yrittäjiä erittäin mielellämme, eikä esimerkiksi liiketilojen tai teollisuushallin vesikourujen puhdistus tuota meille ongelmia.

Nummi-Pusula on isoilta osin viljelymaisemaa, joten luonnollisesti palvelemme ilomielin maatalon isäntiä ja emäntiäkin. Esimerkiksi navetan, ladon, konesuojan ja tallin vesikourujen puhdistustyöt voit tilata meiltä. Otamme huomioon aina myös mahdolliset istutukset ja eläimet.

Meillä riittää varusteita ja kalustoa kaikkein korkeimpiakin kohteita varten. Henkilönostimella pääsemme kätevästi noin kahteenkymmeneen metriin ja sitä korkeammissa kohteissa voimme hyödyntää nostokoria, jos puhdistustöitä ei syystä tai toisesta voi tehdä katolta käsin.

Miksi siis kääntyisit muiden firmojen puoleen, kun rännien puhdistus Nummi-Pusulassa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista? Olemme pitkän linjan kattotalo, joten meiltä Plus Kattopalvelusta tiedät saavasi kymppi plussan arvoista palvelua vielä ensi vuonnakin!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tehtävä pian – tukos voi lamauttaa koko sadevesijärjestelmän toiminnan!

Vesikourujen säännöllinen puhdistus on erinomainen keino välttää sadevesijärjestelmän tukokset ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksesta koituvat kulut. Jos tukos pääsee kuitenkin muodostumaan, on siihen paras puuttua mitä pikimmiten – siten voit vielä välttää tukoksesta aiheutuvat haitat.

Tukokset ovat omiaan esimerkiksi ruostuttamaan sadevesijärjestelmää. Lisäksi tukos voi ohjata katolta valuvat vedet räystäälle ja julkisivulle, jolloin puurakenteet alkavat kärsiä homeesta ja lahovaurioista ja kivirakenteet puolestaan levittyä ja rapautua.

Sadevesijärjestelmän tukokset saattavat aiheuttaa hallaa vielä niinkin kaukana kuin maan tasalla. Tukos voi muodostaa rankkasateella keskelle räystästä vuolaan vesiputouksen, joka loiskii suoraan sokkelin juureen. Kuten arvata saattaa, ei ylimääräinen kosteusrasite ole talon perustuksillekaan hyväksi.

Huomaa, että tukos voi olla myös jäätä. Jäätukoksista aiheutuu haittaa yleensä viimeistään kevättalvella, kun sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle.

Mutta miten kannattaa toimia, jos huomaat tukoksen oireita? Otat tietenkin yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin! Myös tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme Nummi-Pusulassa ja lähialueilla.

Meidän puolemme voit siis kääntyä missä tahansa sadevesijärjestelmää tai kattoa koskevassa huolenaiheessa Nummi-Pusulassa ja muualla siellä suunnalla. Eksperttimme päivystävät myös talviaikaan!