Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pirkkala

Katon korjaus Pirkkala – pitävä kunnostus laatupalveluna hoituu tarkasti ja taitavasti ammattilaistemme kautta. Korjaustarve yhyttää katon kuin katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta sekä tiivistystä. Toisissa kohteissa kyseeseen voi tulla astetta kattavampikin kunnostus, kuten vaikkapa lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaus. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Katepintaa verottavat vuosien varrella myös monet arkiset tekijät; sammal, kosteus, lika, lehtiroska, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Vuosien vieriessä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Laadukas, ajoissa tehty kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat ja turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme ensiluokkaiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pirkkalassa, tarvitsitpa kattovuodon täsmäpaikkausta tai laajempia korjauksia rakenteisiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Huoleksemme voit jättää kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme tyylipuhtaat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin lähiseutu ja Pirkanmaa; Nokia, Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä ja Vesilahti. Toteutamme korjaukset räätälöitynä laatutyönä turvallisin tuottein sekä menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Palkintona on kaunis ja kestävä katto sekä terveet ja kuivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pirkkalassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pirkkalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pirkkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pirkkalan alueella!

Huopakaton korjaus Pirkkala, laatuvarmat kunnostukset luotettavin tuloksin tarjoaa kattokorjauspalvelumme

Huopakaton korjaus Pirkkala – saat meiltä taloudelliset ja tehokkaat paikkaukset turvaamaan kattosi hyvinvoinnin. Huopakatolla, eli bitumikatolla haasteita voivat tuottaa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa vuosien saatossa, sillä mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pirkkalassa. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Pirkkalassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pirkkala – paikkaamme ruostekohdat ja uusimme kiinnikkeet

Peltikaton korjaus Pirkkala, käsissämme kattosi saa parhaan palvelun sekä mittatilaustyönä tehdyt paikkaustyöt. Peltikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pirkkalassa tarkoittaa yleensä täsmätöitä, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on siisti sekä pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun alkaen asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Pirkkalassa, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pirkkala, turvallisin tuottein ja kattosi tilanteen mukaan

Tiilikaton korjaus Pirkkala – kunnostukset kohentavat kattosi hyvinvointia, kun työt hoitaa kokenut ammattitiimimme. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohessa myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai väärälle kireydelle asennettu. Tai ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pirkkalassa kannattaa toteuttaa ajoissa, niin ettei katto pääse syyttä suotta vaipumaan vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pirkkalassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate saa jälleen toimivan suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pirkkala – limitykset ja tiivistykset viimeisen päälle kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pirkkala, osaavien tekijöidemme taitavat korjaukset vahvistavat kattosi vesitiiveyttä. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, joten paikkaukset on syytä toteuttaa ensi tilassa, ennen kuin ongelmat äityvät isommiksi. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tavallisimmin sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Meiltä saat turvallisin tuottein sekä menetelmin kaikki aluskatteen kunnostukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pirkkalassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja kunnostamme mahdolliset lahovauriot sekä yläpohjan kastuneet villat. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pirkkalassa läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pirkkala – korjaus edistää rakenteiden täyttä hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pirkkala – korjaus lunastaa katollesi laadukasta käyttöaikaa, kun jätät työn asiantuntevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pirkkalassa, pelasta katto pahemmilta ongelmilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kuluneet suojapellit sekä hapertuneet tai kovettuneet tiivisteet. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pirkkalassa, ja samalla tarjoamme muutkin korjaukset taidolla sekä tyylillä toteutettuina. Kunnostukset pitävät kattosi tiiveyden ja koko talon hyvinvoinnin kohdillaan – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt