Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Pirkkala – joko ränneihin kertyneille roskille pitäisi antaa lähtöpassit?

Pirkkala kasvaa nopeasti, joten myös vesikourujen puhdistuspalveluita tarvitaan koko ajan enemmän ja enemmän. Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa riittää osaavia käsiä niin Pirkkalan uusien kuin vanhojenkin asukkaiden tarpeisiin!

Riveistämme löytyvät rutinoituneet ammattilaiset sekä omakotitalon, paritalon että piharakennusten vesikourujen puhdistukseen. Palvelemme myös taloyhtiöitä yhtä selvin sävelin – esimerkiksi rivitalon ja jopa luhtitalon tai kerrostalon vesikourujen puhdistus käy meiltä kuin tanssia vain! Olemme iso joukko kattoalan kokeneita ammattilaisia, joten jopa yrittäjät ja Pirkkalan kunta voivat luottaa palveluihimme.

Mikä parasta, meiltä saat samaan lähtöön muutkin kattotyöt. Et siis joudu kääntymään muiden firmojen puoleen esimerkiksi katon puhdistuksessa, joka on hyvä tehdä ennen roskien poistoa ränneistä.

Kirsikkana jo ennestään komean kakun päällä ammattilaisemme arvioivat sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnon kaikkien kattotöiden yhteydessä täysin veloituksetta. Harjaantuneet silmät voivat paljastaa vaikkapa alkavan kattovuodon!

Mikäli jotain muita huollon tai korjauksen tarpeita ilmenee, saat meiltä halutessasi hymyilyttävän hyvän tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä. Siten ongelmat saadaan nopeasti hallintaan.

Muistathan, että työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen.

Pyydä tarjous rännien puhdistuksesta meiltä Plus Kattopalvelusta jo tänään – pian kiinteistösi vesikourut ovat Pirkkalan puhtaimmat! Palvelemme myös Pirkkalan lähialueilla. Esimerkiksi Tampere, Nokia, Lempäälä, Vesilahti ja Orivesi kuuluvat palveluverkostoomme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pirkkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pirkkalan alueella!

Rännien puhdistustyöt Pirkkalassa tarpeen mukaan sekä sisä- että ulkopuolelta

Normaalisti rännien puhdistus Pirkkalassa tarkoittaa sitä, että poistamme ränneihin kertyneet lehdet, risut, neulaset, koivunnorkot ja muun bioroskan. Samalla annamme lähtöpassit myös kourujen pohjalla majailevalle levämatolle ja sammaleelle.

Roskien poisto ränneistä auttaa ylläpitämään sadevesijärjestelmän perusterveyttä. Toimenpide hillitsee esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostumista, jota roskien seassa viipyilevä kosteus aiheuttaa. Myös vesikourujen jäätyminen ja jään aiheuttamat ongelmat riivaavat ränniparkoja vähemmän todennäköisesti.

Lisäksi roskien poisto ränneistä ehkäisee tukosten muodostumista. Kun vesi kulkee siististi katolta vesikouruihin, vesikouruista syöksyputkiin ja syöksyputkista maahan, välttyvät niin räystään kuin julkisivunkin rakenteet turhalta kosteusrasitteelta ja sen aiheuttamilta haittavaikutuksilta (esimerkiksi homehtumiselta, lahoamiselta ja pakkasrapautumiselta).

Tarpeen vaatiessa voimme kuitenkin pesaista vesikourut myös ulkopuolelta. Vesikourujen pesu ulkopuolelta on usein lähinnä esteettinen toimenpide, mutta pidentää myös kouruja suojaavan pinnoitteen tai maalipinnan ikää. Etenkin suola ja ilmansaasteet ovat omiaan kuluttamaan sitä.

Mitä siis saisi olla? Ota yhteyttä ja kerro meille sadevesijärjestelmäsi tarpeista!

Älä tingi sadevesijärjestelmän kaipaamista palveluista edes rahasyistä. Olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme myös rahoitusta, jonka avulla laskumme voi maksaa osissakin. Todennäköisesti hinta ei kuitenkaan muodostu kynnyskysymykseksi, sillä vesikourujen puhdistus Pirkkalassa ei ole iso investointi.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tepsii jo syntyneisiin tukoksiin

Vesikourujen puhdistuksessa kantavana ajatuksena on vältellä tukoksia. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus taas tepsii jo syntyneisiin tukoksiin.

Normaaliin vesikourujen puhdistukseen verrattuna tukkeutuneiden syöksyputkien ja vesikourujen avaus on hyvin paikallinen toimenpide. Paikannamme tukoksen ja teemme täsmäiskun sen kimppuun.

Esimerkiksi umpeen jäätyneen syöksyputken voimme sulattaa kuuman vesihöyryn avulla. Muuta sadevesijärjestelmää ei ole välttämätöntä käsitellä, vaikka ei siitä haittaakaan ole – vesihöyry ei vaurioita tai kuluta sadevesijärjestelmää millään lailla.

Pääsääntöisesti suosittelemme kuitenkin panostamaan vesikourujen säännölliseen puhdistukseen, jotta tukoksia ei pääsisi ylipäätään syntymään. Tukokset ovat kaikkea muuta kuin harmittomia, ja tietyissä olosuhteissa niistä voi poikia isoja murheenkryynejä yllättävän lyhyessä ajassa.

Kun vesikourujen puhdistus, tukkeutuneiden syöksyputkien avaus tai mikä tahansa muu kattotyö on Pirkkalassa sijaitsevassa kohteessasi tarpeen, saat meidät kiinni milloin vain. Jättämällä sähköisen tarjouspyynnön tavoitat meidät jopa keskellä yötä! Palaamme pian asiaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt