Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Raisio

Katon korjaus Raisio, taitavalla ja tyylipuhtaalla ammattipalvelulla kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi. Korjaustarvetta syntyy jokaiselle katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi kohde saattaa kaivata jo astetta kattavampia toimia. Katon tyypillisiin haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon uv-säteily. Vuosien vieriessä tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto saattaa nopeasti päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raisiossa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, aluskatteen ja rakenteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Masku, Rusko, Naantali, Parainen sekä Turku. Meiltä saat korjaukset asiakaslähtöisesti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Hoidamme katon toimivuuden kohdilleen vahvalla tietotaidolla ja kokemuksella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Raisiossa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Raisiossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Raisiossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Raision alueella!

Huopakaton korjaus Raisio – taitava kädenjälkemme kunnostaa kattosi

Huopakaton korjaus Raisio, huolehdimme kattosi tiiveyden kuntoon yksityiskohtia myöten. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarvetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Ympäristön monenlaiset rasitukset iskevät varsinkin vanhempaan kattoon, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, huopa joutuu vaurioille alttiiksi. Omalta osaltaan kermejä kuivattavat myös ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Eräs valitettava mahdollisuus ovat myös huopakaton myrskyvahingot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Raisiossa, katepinnan paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme aina kaikki tarveaineet ja työkalut tarkasti vaurioiden mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen ja pitkäikäisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Toteutamme Raisiossa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Raisio – kärsineet kattopellit takaisin priimakuntoon

Peltikaton korjaus Raisio, katollesi räätälöity ammattipalvelu toteutetaan taitavien osaajiemme toimesta. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten katepinnan reiät tai ruostekohdat. Muihin peltikaton kulutuksiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alun perin virheellisesti asennettu. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raisiossa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raisiossa. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Raisio, vahvistamassa kattosi terveyttä ja turvaa

Tiilikaton korjaus Raisio – tiivistämme taidolla kattosi vuotokohdat ja korjaamme rakenteet kuntoon. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raisiossa räätälöidään taidolla toimestamme, rikkinäisten pellitysten sekä kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, jotta vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raisiossa, samaten kattavat tiilikaton saneeraukset kaikissa saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että kulunut kate pystyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raisio, varmasti ja vakuuttavasti ammattilaistemme toimesta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raisio – kokeneet korjaajamme suorittavat kunnostukset kattosi tarpeiden ja tilanteen mukaan. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Luotettava, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien aiheuttaja mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat kattotyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raisiossa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raisiossa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raisio – korjaus tehostaa kattosi toimintakykyä ja lunastaa lisää käyttöaikaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raisio – korjaus kohentaa kattosi käyttövarmuutta ja hoitaa tiiveyden kuntoon. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin, kun ne puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raisiossa, kutsu paikalle laatupalvelumme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä kärsineet, kuluneet suojapellit. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tarjoamme asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raisiossa, ja samalla hoidamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena on tiivis ja toimiva katto sekä rakenteille täysi turva – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt