Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Rauma

Katon korjaus Rauma, pelastamassa kattosi ennenaikaiselta remontilta, kun työt suorittaa timanttinen palvelutiimimme. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Katepintaa verottavat vuosien varrella myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kuten sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja aikaa myöten tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä.

Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki katot riippumatta kohteen mallista tai materiaalista – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Satakunta; Eurajoki, Nakkila, Kokemäki, Eura sekä Säkylä. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja laadukkain ammattituottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Kunnostuksilla säästät aikaa ja rahaa sekä pidät turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Raumalla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Raumalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Raumalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Rauman alueella!

Huopakaton korjaus Rauma, paikkaus palvelee kattosi pitkäaikaista hyötyä

Huopakaton korjaus Rauma – tekijöiltämme saat taitavat ja tyylipuhtaat paikkaukset, joilla panostat kattosi toimintakykyyn. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve voi liittyä muun muassa myrskytuhoihin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Arkisempiin huopakaton kulutuksiin lukeutuvat monenlaiset ympäristön rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Raumalla. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Raumalla myös huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Rauma, katolle lisää käyttöikää ja toimintavarmuutta

Peltikaton korjaus Rauma – paikkaamme taitavasti reiät ja ruostekohdat sekä muut katepinnan vauriot. Korroosio jättää herkästi jälkensä etenkin hoitamattomiin pelteihin. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet lumen tai myrskyn tekemät vauriot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raumalla edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan lisäksi yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun alkaen asennettu liian harvaan. Kattoammattilaisiltamme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Raumalla, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rauma – asiantuntevat osaajamme kunnostavat katostasi kaikin puolin kauniin ja kestävän

Tiilikaton korjaus Rauma, turvallinen ja taitava kunnostus luonnistuu räätälöidyllä palvelulla kauttamme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä rapauttavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun huokoinen tiili imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, saattaa vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raumalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, ennen kuin katto pääsee tarpeettomasti ränsistymään remonttikuntoon. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta katto pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rauma, paikkaus pitää kosteuden rakenteista kaukana

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rauma – osaavan sekä kokeneen kattopalvelun saat helposti ja huokeasti kauttamme. Aluskate on tärkeä osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kysymys on tavallisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raumalla luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken tai kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rauma – korjaus on toimestamme tyylikäs kunnostus, joka kruunaa katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rauma – korjaus hoidetaan siistillä ja sujuvalla työnjäljellä, kun annat työn kokeneiden ammattilaistemme käsiin. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen muodostaen siten selkeän vuotoriskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Raumalla, toteutamme tehokkaat ja laadukkaat korjaukset kattosi kokonaisvaltaiseksi parhaaksi. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä kovia kokeneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet ja puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raumalla, ja toteutamme tasokkaasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena on ehjä ja energiatehokas katto sekä rakenteille toimiva suoja – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt