Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Rauma – keneltä kannattaa tilata?

Vesikourujen puhdistuspalvelua Raumalla ei ole vaikea löytää. Älä kuitenkaan valitse firmaa ”fiilispohjalta”. Perusta päätöksesi sen sijaan asioihin, kuten hyvä asiakastyytyväisyys ja pitkä kokemus. Yksityishenkilön kannattaa lisäksi varmistaa, että työ kelpaa kotitalousvähennykseen.

On iso bonus, jos yritys tekee myös muita kattotöitä. Esimerkiksi katon puhdistus on hyvä tehdä ennen rännien puhdistusta, jotta roskat eivät valuisi katolta ränneihin heti seuraavana tuulisena päivänä.

Kattoalan monipuolinen ammattilainen osaa pitää silmät auki muidenkin huollon ja korjauksen tarpeiden varalta. Tämä vaatii toki hieman viitseliäisyyttä, mutta aidosti asiakaspalveluhenkiselle tyypille se ei ole ongelma.

Me Plus Kattopalvelussa täytämme edellä mainitut kriteerit kirkkaasti. Puhdistamme rännit puolestasi vankalla kokemuspohjalla, ja lupaamme A-luokan puhdistustuloksen!

Kaupan päälle saat arvion katon ja kattotuotteiden yleiskunnosta. Samalla voimme tehdä hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Meiltä onnistuvat kaikki kattotyöt vesikourujen ja katon puhdistuksesta kattoturvatuotteiden uusimiseen ja katon paikkaukseen.

Tietenkin työmme on myös kotitalousvähennyskelpoista kulua. Lisäksi olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme joustavaa rahoitusta ja maksaa lasku osissa.

Raha-asioista ei kuitenkaan kannata liiemmin murehtia, sillä pitkällä kokemuksella teemme työt harvinaisen kustannustehokkaasti. Pyydä kilpailukykyinen tarjous jo tänään!

Kattavat kattotyöt  Raumalla katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Raumalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Rauman alueella!

Raumalla rännien puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti joka kevät ja syksy

Rännien puhdistuksesta ei ole juurikaan hyötyä, jos toimenpide tehdään kerran kolmeen vuoteen. Sen sijaan vesikourujen puhdistus Raumalla tulisi tehdä kahdesti joka vuosi, aivan kuten Eurassa, Eurajoella, Laitilassa, Pyhärannassa ja Uudessakaupungissakin.

Kokemuksemme mukaan kevät ja syksy ovat rännien puhdistuksen kannalta otollisinta aikaa. Näin ollen sadevesijärjestelmä on valmis vastaanottamaan katolta virtaavat vedet kaikkina vuodenaikoina – myös kevättalvella, kun katolla oleva lumimassa alkaa sulaa.

Syyspuhdistus on tärkeää siinäkin mielessä, että se ehkäisee sadevesijärjestelmän jäätymistä. Jos ränneihin jää syksyllä kosteana viipyilevää bioroskaa, vetää sadevesijärjestelmä jäähän heti ensimmäisten yöpakkasten myötä.

Jää puolestaan on haitaksi monin eri tavoin. Lehtien, risujen ja neulasten lailla se kiihdyttää sadevesijärjestelmän ruostumista sekä aiheuttaa tukoksia. Lisäksi jää voi aiheuttaa haittaa painollaan, sillä jää painaa huomattavasti enemmän kuin vesi.

Raumalainen, miksi siis jättäisit roskat muhimaan ränneihin, kun voit tilata vesikourujen puhdistustyöt meiltä Plus Kattopalvelusta niin näppärästi ja kohtuulliseen hintaan? Olemme käytettävissäsi myös normaalien puhdistussesonkien ulkopuolella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei vaadi voimaa, vaan hyvän tekniikan ja sopivat työkalut

Tiesitkö, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei vaadi voimaa? Monelle raumalaiselle fakta tulee yllätyksenä, sillä kotikonstein tukokset on totuttu avaamaan potkimalla tai vaikkapa sorkkaraudalla hakkaamalla.

Voiman sijaan tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii tekniikkaa. Ja tekniikka tuekseen sopivat työkalut, jotka eivät vaurioita sadevesijärjestelmää.

Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen vaadittava tekniikka on hallussa ja kalustokin takakontissa. Jopa umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän avaus sujuu meiltä kuin tanssia vain!

Jos tukoksista on kuitenkin jatkuvaa riesaa, kannattaa miettiä syitä tukosten taustalla. Olisiko katto tai rännit syytä puhdistaa useammin? Kenties talon vieressä kasvaa runsaasti roskaava pihapuu, joka olisi paras kaataa? Tai ehkäpä kaato on hieman väärässä kulmassa, eivätkä vesi ja roskat pääse poistumaan kouruista niin jouhevasti kuin olisi mahdollista?

Tarvittaessa saat asiantuntijoiltamme hyviä vinkkejä myös sen suhteen, kuinka tukosten syntyä voidaan jatkossa ehkäistä. Usein sadevesijärjestelmän tukokset ovat ennaltaehkäistävissä hyvin edullisilla ja nopeilla toimenpiteillä.

Ota siis yhteyttä, kun kaipaat avuksesi kattoalan ammattilaisia Raumalla! Olipa kyseessä sitten rännien puhdistus, tukkeutuneiden syöksyputkien avaus tai mikä tahansa muu kattotyö, tiimimme suoriutuu toimeksiannosta korkein arvosanoin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt