Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ylöjärvi

Katon korjaus Ylöjärvi – tavoitteena kattosi täysi hyvinvointi, johon saat meiltä laadukkaan ja taitavan palvelun. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmissa kohteissa riittävät tavallisesti pienet, paikalliset täsmätoimet, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostuksia. Kattoa verottavat vuosien saatossa ympäristön arkiset tekijät, kuten kosteus, lika, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme sadevesikourujen saneeraukset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Ylöjärven ohessa muukin Pirkanmaa, kuten Kihniö, Parkano, Hämeenkyrö, Nokia, Ruovesi ja Virrat. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja taitavin ammattiottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Vahvista siis katon toimintakykyä teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Ylöjärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ylöjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ylöjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyötarpeessa Ylöjärven alueella!

Huopakaton korjaus Ylöjärvi, parantamassa huopien toimivuutta ja turvaa

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – palautamme kattosi priimakuntoon varmoin ja vakuuttavin ottein. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Huopakaton laittavat niin ikään lujille mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät vähitellen veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, painumia, repeämiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä, katollesi turvallisin laatutuottein sekä ammattitaitoisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppisiä ratkaisuja, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Ylöjärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – kunnostuksilla saavutetaan vesitiivis katto

Peltikaton korjaus Ylöjärvi, kunnostukset parantavat käyttövarmuutta, kun annat työn kokeneiden osaajiemme käsiin. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Haasteita peltikatolle aiheuttavat niin ikään arkisemmat sääolosuhteet, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää pääsevät vuoroin asuttamaan kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet höltyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ylöjärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi, paikkaamassa vuodot ja rakennevauriot

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – ammattilaistemme toteuttamat laatupaikkaukset vahvistavat kattosi käyttövarmuutta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen ilmiö, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate voi olla ajan saatossa kulunut tai jo alkujaan virheellisesti asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvellä ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää ikävät kosteushaitat ja turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin kulunut kate saadaan jälleen hylkimään kosteutta, kasvustoa ja likaa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – räätälöity kunnostus kattosi mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – toteutamme kunnostukset kattosi ehdoilla ja palautamme rakenteille parhaan suojan. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Toimitamme aluskatteen laatupaikkaukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – korjaus tehdään osaajiemme toimesta parhaalla palvelulla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – korjaus tehostaa kattosi tiiveyttä ja toimivuutta, kun laitat asialle ansioituneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvellä, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset sekä kolhuja kokeneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt