Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Pukkila

Plus Kattopalvelun kokonaisvaltaiset kattopalvelut pitävät sisällään kattoremontit, kattokorjaukset ja kattohuoltopalvelu. Kattoremontti voi olla peltikattoremontti, tiilikattoremontti tai huopakattoremontti. Asennamme kaiken tyyppisiä kattoja Pukkilassa. Plus Kattopalvelusta saat myös kattovauriokorjaukset, kattovuotokorjaukset ja myrskyvauriokorjaukset nopeasti Pukkilan alueella. Hyvin huollettu katto kestää pidempään. Teemme Pukkilassa kaikkia kattohuoltoja, jotka pidentävät kattosi elinikää.

Kattavat kattotyöt pukkilassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pukkilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pukkilassa!

Katon käyttöikään vaikuttavat tekijät

Koska katon elinkaaren pituuteen vaikuttavat monet seikat, on jokaisen katon käyttöikä yksilöllinen. Yksi tekijä on itse katemateriaali. Eri katemateriaaleilla on eripituiset tekniset käyttöikänsä. Katemateriaaleista löytyy myös laatueroja esimerkiksi katteen paksuuden tai pinnoitteen suhteen. Katemateriaalin lisäksi katon käyttöikään vaikuttaa mm. katon huoltohistoria. Hyvin hoidettu ja huollettu katto on huomattavasti pitkäikäisempi, kuin katto, jonka kattohuoltoja on laiminlyöty. Myös paikallisilla olosuhteilla on merkitystä katon käyttöikään. Metsäisellä tontilla sijaitseva katto peittyy nopeasti puista putoavalla aineksella. Silloin sadeveden virtaus estyy katolla ja kosteus jää bioainekseen sitoutuneena seisomaan katolle. Kosteus lisää haitallisen kasvustojen muodostumista ja altistaa peltikaton ruostumiselle ja tiilikaton rapautumiselle, jos kattoja suojaava pinnoite on kulunut. Lopulta kaikki katot saavuttavat käyttöikänsä pään ja kattoremontti on väistämättä edessä. Silloin, kun paikalliset kattokorjaukset ja kattohuollot eivät enää riitä lisäämään katon elinikää, on edessä katon uusiminen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kattoremontti kasvattaa aina asunnon arvoa ja kattohuolet voi unohtaa taas seuraaviksi vuosikymmeniksi.

Peltikattoremontit Pukkilassa

Peltikattoremontissa peltikatto voidaan toteuttaa nykyaikaisena profiilipeltikattona tai perinteisenä konesaumakattona. Plus Kattopalvelu asentaa Pukkilassa kaikenlaiset peltikatot takuutyönä.

Uusi peltikatto vanhan katteen päälle

Jos vanhan katteen alusrakenteet ovat hyvässä kunnossa, voidaan tietyin edellytyksin peltikattoremontti tehdä esimerkiksi vanhan huopakaton päälle. Kattoremontin kustannuksissa säästetään, kun vanhan katteen purkutyö jää pois. Näin toteutetussa peltikattoremontissa vanhan huopakaton päälle rakennetaan korotus tuuletusrimoilla ja asennetaan uusi aluskate ja kattoruoteet. Kustannussäästön lisäksi näin toteutetussa peltikattoremontissa katolle muodostuu kaksi vedenpitävää rakennetta, kun uuden aluskatteen lisäksi vanha katekin on vesitiivis.

Nykyaikainen profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto tarkoittaa muotoilluista kattopelleistä tehtyä peltikatetta. Kattopeltien muotoiluissa on paljon valinnanvaraan. Erilaiset aaltokuvioiset tai tiilikuvioiset muotokatot ovat olleet pitkään suosittuja. Paljon asennetaan myös poimukattoja. Eri tavoin poimutetuissa kattopelleissä on myös paljon vaihtoehtoja. Aaltopeltikatto on poimukatto, jossa kattopellin poimut on pyöristetty. Pystysaumakatto eli lukkosaumakatto on tasaisista kattoprofiileista valmistettu peltikatto, jossa kattopellin reunoissa on ylös nostetut lukkosaumat. Pystysaumakatto muistuttaa ulkonäöltään konesaumattua rivipeltikattoa. Profiilipeltikatoissa käytettävät kattopelit ovat yleensä valmiiksi pinnoitettuja ja varustettu lukkoponteilla. Siksi profiilipeltikaton asentaminen on vaivatonta ja nopeaa.

Pitkäikäinen konesaumakatto

Saumakatto on perinteinen peltikattomuoto. Periaatteeltaan saumakaton tai konesaumakaton asennustekniikka on säilynyt samana vuosisatoja. Saumakaton asentaminen vaatii kattopeltisepän osaamista. Vaikka nykyisin kattorivien saumat saumataan saumauskoneella, on konesaumakaton asentaminen pitkälti käsityötä. Konepeltikaton salaisuus on kaksinkertaisessa saumassa kattopeltirivien välissä. Kaksinkertainen tuplasauma on täysin vesitiivis. Nykyisin saumat vielä varmistetaan joustavalla tiivistysaineella. Konesaumattuun peltikatteeseen ei tehdä yhtään reikää sen kiinnitystä varten. Konesaumakaton kiinnikkeet jäävät piiloon katteen alapuoliseen saumaan. Konesaumakatolla kaikki pellitykset, kuten piipunpellitykset ja läpivientien pellitykset, saumataan samalla tekniikalla, kuin muukin katto. Näin kaikki katon pellitykset ovat tiiviitä ja liittyvät kiinteästi kattokokonaisuuteen. Konesaumakatto sopii hyvin myös monimuotoisille ja loiville katoille. Konesaumattujen kattojen materiaaleina voidaan käyttää valmiiksi pinnoitettua kattopeltiä, galvanoitua teräspeltiä, alumiinia tai kuparia. Kahta viimeksi mainittua käytetään lähinnä arvotaloissa. Galvanoidusta eli kuumasinkitystä teräspellistä valmistettu konesaumakatto on erittäin pitkäikäinen. Käyttöikään vaikuttaa konesaumakaton tiiviys ja sinkityn kattopellin korroosionkesto. Galvanoitu kattopelti voidaan maalata vasta 2-3 vuoden kuluttua asennuksesta. Silloin konesaumakatto on hapettunut niin, että peltikattomaali tarttuu siihen tiukasti.

Tiilikattoremontti – Klassisen tyylikäs kattoratkaisu

Tiilikattoremontissa rakennus saa hyvin ympäristöön istuvan ja klassisen tyylikkään ilmeen.
Tiilikatto on Suomessa toiseksi suosituin kattotyyppi. Tiilikaton ominaisuuksia ovat hiljaisuus, hengittävyys ja pitkäikäisyys. Tiilikattoja rakennetaan joko savikattotiilistä tai betonikattotiilistä. Molempia kattotiilityyppejä on saatavana monen muotoisina. Kattotiilien profiilit voivat olla esimerkiksi yksikouruisia, kaksikouruisia tai tasapohjaisia.

Betonitiilikatto

Betonikattotiilet eli sementtikatotiilet valmistetaan hiekasta, sementistä ja vedestä. Betonimassaan lisätyillä väripigmenteillä kattotiilistä tulee läpivärjättyjä. Yleensä betonikattotiilet myös pinnoitetaan, jotta betonitiilikatosta saadaan tasaisen ja kirkkaan värinen. Myös pinnoittamattomia kattotiiliä voidaan käyttää silloin, kun katolle tavoitellaan vanhan näköistä patinoitunutta ilmettä. Betonitiilikatossa väri ei kestä ikuisesti. Kattotiilien väri haalistuu vuosien saatossa auringon uv-säteilyn vaikutuksesta. Betonitiilikatto kaipaakin elinkaarensa aikana huoltomaalauksia, mikäli katon väri halutaan säilyttää kirkkaana.

Savitiilikatto

Savikattotiilet ovat terrakottakeramiikkaa. Luonnonsavesta puristetut savitiilet poltetaan yli tuhannen asteen lämpötilassa. Savikattotiilien perusväri on saven poltossa luontaisesti muodostuva terrakotanpunainen. Muita värisävyjä savikattotiiliin saadaan aikaan lisäämällä savitiiliin mineraalioksideja ennen savikattotiilien polttoa. Savikattotiilen väri kestää koko savitiilikaton käyttöiän ajan. Savikattotiilien väri oikeastaan vain voimistuu tiilikaton vanhetessa. Savitiilikattoja pidetään betonitiilikattoja hieman pitkäikäisempinä, koska savikattotiili kestää betonikattotiiltä paremmin pakkasrapautumista elinkaarensa loppupuolella.

Tiilikaton käyttöikä – Milloin tiilikatto tulisi uusia

Tiilikatto on yksi pitkäikäisimmistä kattotyypeistä. Tiilikatot kestävät hyvinkin yli viisikymmentä vuotta. Tiilikattojenkin käyttöikä riippuu paljon katon hoidosta ja kattohuolloista. Kattotiilet ovat huokoista materiaalia. Huokoisuus aiheuttaa sen, että kattotiiliin imeytyy vuosikymmenten varrella vettä. Kattotiilet alkavat pikkuhiljaa rapautumaan, kun vesi kattotiilien rakenteessa jäätyy ja sulaa. Rapautuneet kattotiilet menevät helposti rikki mekaanisen rasituksen ja pakkasten vaikutuksista. Tiilikaton uusiminen tiilikattoremontissa alkaa olla ajankohtaista siinä vaiheessa, kun keväisessä kattotarkastuksessa alkaa löytymään säännöllisesti rikkoutuneita kattotiiliä. Täytyy muistaa, että lohjenneet kattotiilet aiheuttavat vesikatolle potentiaalisen kattovuotoriskin. Siksi tiilikattoremonttia ei kannata lykätä liian pitkään. Plus Kattopalvelusta saat kilpailukykyisen tarjouksen tiilikattoremontista.

Huopakattoremontti Pukkila

Huopakatto voidaan tehdä muotoilluista huopakattolaatoista. Tällaista huopakattoa nimitetään palahuopakatoksi, huopalaattakatoksi tai bitumipaanukatoksi. Toinen tapa toteuttaa huopakatto on niin sanottu tiivissaumakatto. Tiivissaumakatto toteutetaan rullatavarana saatavista bitumikermeistä. Asennamme Pukkilassa kaikenlaisia huopakattotyyppejä.

Alushuopa huopakaton aluskermiksi

Huopakatoillekin suositellaan aluskatetta. Huopakaton aluskate tehdään yleensä rullatavarana toimitettavasta kumibitumilla kyllästetystä lasikuituhuovasta. Aluksi alushuopapalat asennetaan katon sisätaitteisiin. Sitten päällystetään koko katto aluskermillä. Lopuksi lisätään vielä aluskermit katon harjalle ja ulkotaitteisiin. Läpivientitiivisteet kiinnitetään alushuopiin kumibitumiliimalla. Alushuovan asennuksen jälkeen lisätään katon räystäille tippapellit, ennen päällyshuovan asentamista.

Palahuopakatto eli huopalaattakatto tai bitumipaanukatto

Bitumipaanukaton eli palahuopakaton huopakattolaattoja saa eri muotoihin leikattuina. Saatavana on mm. aaltomuotoja, suorakulmioita ja monikulmioista. Kun muotoon leikatut kattopalat ladotaan katolle, muodostuu niistä paanukattoa muistuttava kattopinta. Palahuopakatot sopivat parhaiten jyrkähköille katoille, joissa huopalaattakaton rakenne tulee hyvin esille.

Yksikerroksiset tai kaksikerroksiset tiivissaumakatteet

Tiivissaumakatteissa käytettäviä bitumikermilaatuja on useita. Bitumikermin ominaisuudet tuoteluokka valitaan kunkin kattoremonttikohteen vaatimusten mukaan. Valintaan vaikuttaa esimerkiksi katon kaltevuus. Tiivissaumakatteet voivat olla yksikerroskatteita tai kaksikerroskatteita. Yksikerroskatetta käytetään lähinnä jyrkillä katoilla, joista vesi varmasti poistuu nopeasti. Kaksikerroskatteessa kattohuopakerrokset asennetaan niin, että ylemmän ja alemman huopakerroksen bitumikermien saumat eivät osu samaan kohtaan. Näin kaksikerroskatteen saumat ovat varmasti tiiviitä kaikissa tilanteissa. Rullatavarana toimitettavat bitumikermit kiinnitetään joko kylmäliimaamalla kumibitumiliimalla, kuumaliimaamalla bitumiliimalla tai hitsaamalla. Hitsaaminen ja kuumaliimaaminen vaativat tulitöidentekoa katolla. Huopakattoja asentavilla kattoasentajillamme on aina kattotulitöihin pätevöittävä koulutus ja voimassa oleva tulityökortti.

Kattokorjaukset Pukkilassa

Myrskyjen aiheuttamia kattovaurioita tapahtuu säännöllisesti Pukkilassakin. Jos peltikaton kateruuvit ovat löystyneet, voi tuuli pahimmillaan irrottaa kokonaisia kattopeltejä. Tyypillisemmin myrskyvauriot kuitenkin aiheutuvat putoavista oksista ja kaatuvista puista. Talvella kattovaurioita aiheuttavat paitsi liian raskaaksi kertynyt lumipeite katolla, myös kattotuotteita vasten painautuneet jää- ja lumimassat. Jos esimerkiksi kattosillan tai lumiesteen kiinnikkeet pettävät, voi vesikattokin vaurioitua. Siksi kateruuvien ja kattotuotteiden kiinnitysten tarkastaminen ja kiristäminen kattotarkastuksissa on tärkeää. Kattovuoto muodostuu yleisimmin katon läpiviennin kohdalle. Läpivientitiivisteet hapertuvat ajan myötä. Läpivientitiivisteen pettäminen voi aiheuttaa salakavalan kattovuodon, jota voi olla vaikea havaita. Pitkään jatkuessaan pienenkin vesivuodon aiheuttamat kosteusvauriot voivat olla mittavia. Katon läpivientien tiiviyden tarkistaminen ja läpivientitiivisteiden vaihtaminen ajoissa onkin yksi tärkeimmistä kattotarkastuskohteista. Kattovaurion tapahduttua kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Plus Kattopalveluun ja pyytää kattoasentajamme selvittämään vahinkojen laajuus. Kun kattokorjaus tehdään nopeasti, voidaan yleensä pahemmilta veden aiheuttamilta lisävaurioilta välttyä.

Rikkinäisten kattotiilien vaihto Pukkilassa

Koska vanhoilla tiilikatoilla kattotiilet ovat usein jo rapautuneita, rikkoutuvat ne helposti esimerkiksi lumen painosta tai katolla liikuttaessa. Kattotiilten rapautuminen johtuu veden kulkeutumisesta kattotiilien huokosiin. Kattotiilet rapautuvat hiljalleen, kun vesi vuorotellen jäätyy ja sulaa kattotiilien huokosissa. Haljennut kattotiili voi aiheuttaa vesivuodon vesikatolle. Siksi rikkoutuneet kattotiilet kannattaa vaihdattaa mahdollisimman pian. Plus Kattopalvelusta saat kattotiilien vaihtotyöt Pukkilassa nopeasti ja ammattitaidolla.

Kattohuolto Pukkila

Katon huolto vaikuttaa ratkaisevasti katon tulevaan käyttöikään. Esimerkiksi katon huoltomaalaus, katon harjaus, katon pesu, vesikourujen puhdistus, sadevesijärjestelmän huolto, kattotuotteiden huolto sekä kattoläpivientien tarkastus ja huolto vaikuttavat kaikki katon elinkaaren pituuteen. Kattohuoltotiimimme tekevät kaikkia kattohuoltotöitä Pukkilassa.

Katon huoltomaalaus Pukkila

Huoltomaalaus on yksi tärkeimmistä kattohuolloista kaikilla kattotyypeillä. Peltikattoja kattopinnoite suojaa ruostumiselta, tiilikatoilla huoltomaalaus hidastaa kattotiilien rapautumasta, huopakattoja pinnoite taas suojaa kattoa mm. kasvustojen muodostumiselta. Katon oikea-aikaisella huoltomaalauksella voidaan katon käyttöikää pidentää jopa kymmenillä vuosilla.

Katon harjaukset ja kattopesut Pukkilassa

Katolle putoavat roskat, lehdet ja neulaset aiheuttavat kosteuden sitoutumisen katon pinnalle, kun sadevesi ei pääse valumaan vapaasti alas katolta. Kosteus edistää peltikattojen ruostumista ja kattotiilien rapautumista. Katon pinnoite myös altistuu kulumiselle ja kosteus luo haitallisille kasvustoille hyvät kasvuolosuhteet. Irtoroskan säännöllinen harjaaminen katolta onkin tärkeää, varsinkin jos katto sijaitsee metsäisellä tontilla. Kattopesu taas irrottaa katolta pinttyneenkin lian ja noen. Kattopesuaineet estävät myös kasvustojen, kuten levien, sammalten ja jäkälien muodostumista. Plus Kattopalvelu tekee kattoharjauksia ja kattopesuja Pukkilan alueella.

Kasvustojen poisto ja sammaleentuhokäsittely

Kasvustot kuluttavat katon pinnoitusta ja sitovat kosteutta, joka edistää korroosiota ja kattotiilien rapautumista. Kasvustot tulisikin pitää kurissa katon harjauksilla ja kattopesuilla. Jos sammalta on kuitenkin muodostunut katolle jo runsaasti, päästään siitä eroon sammaleentuhokäsittelyllä. Sammaleentuhokäsittely tehdään ympäristöystävällisillä, täysin biohajoavilla kasvustonestoaineella. Ensin katolta kuitenkin irrotetaan kaikki siitä irtoava kasvusto mekaanisesti. Sen jälkeen sammaleentuhoaine levitetään tasaisesti koko katon pinta-alalle. Luonto hoitaa loput. Sammalet kuolevat seuraavien kuukausien kuluessa ja putoavat pikkuhiljaa alas katolta sateiden ja tuulten mukana. Sammaleen tuhokäsittely voidaan tehdä niin peltikatolle, huopakatolle, tiilikatolle, kuin mineriittikatollekin.

Vesikourujen puhdistus Pukkilassa

Vesikourujen tukkeutuminen aiheuttaa kosteusvaurioiden vaaran rakennukselle. Silloin sadevedet voivat päätyä vesikourujen ja pihakaivon sijaan rakennuksen seinärakenteisiin ja perustuksiin. Silloin seurauksena voi olla homeongelmia ja muita kosteusvaurioita talon rakenteissa. Syksy on hyvä aika huolehtia vesikourujen puhdistuksesta. Plus Kattopalvelun kattohuoltajat puhdistavat räystäskourut Pukkilassa nopeasti ja turvallisesti. Käytössämme on myös nostolava-auto, jolla vesikourujen puhdistus sujuu nopeasti myös kerrostalojen räystäiltä.

Lumenpudotus katolta kannattaa jättää ammattilaisille

Lumenpudotus katolta on tärkeä kattohuoltotoimi, jos talvella on satanut paljon lunta, joka kinostuu katolle. Liian painavat lumi- ja jäämassat voivat vaurioittaa kattorakenteita, kun ne rysähtävät ylemmältä kattotasolta alemmalle. Myös kattoturvatuotteet voivat joutua koville runsaslumisina talvina. Lumenpudotus on vaarallista työtä liukkaalla katolla. Lisäksi väärin tehdyt lumenpudotustyöt voivat vaurioittaa vesikattoa ja sen pinnoitetta. Kattohuoltoammattilaisemme tekevät Pukkilassa lumenpudotukset nopeasti ja kattoa vaurioittamatta.

Kattotuotteiden huolto Pukkila

Katon läpivientien tiivisteet tai kateruuvien tiivisteet voivat hapertuessaan aiheuttaa katolle salakavalasti muodostuvan kattovuodon. Myös kattoturvatuotteiden kiinnikkeiden löystyminen voi aiheuttaa kattotuotteen irtoamisen, esimerkiksi lumen painosta, ja vesikattovaurion. Sadevesijärjestelmä on myös syytä tarkastaa ja huoltaa aina kattotarkastuksen yhteydessä. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää keväällä vesikourujen kiinnikkeisiin, jotka ovat voineet painua talven aikana. Myös vesikourujen kaadot on syytä tarkastaa ja säätää sadevesijärjestelmän huollon yhteydessä.

Kattotuoteasennukset Pukkilassa

Katolla kulkeminen tulee tehdä turvalliseksi kattohuoltoja ja nuohoamista varten. Lapetikkaita ja kattosiltoja myöten tulee päästä kaikkiin katon huoltokohteisiin. Lumiesteet estävät lumen putoamisen hallitsemattomasti katolta. Lumiesteet tulee mitoittaa oikein, jotta ne kestävät katon lumimassojen paineen ja toimivat tarkoituksenmukaisesti. Plus Kattopalvelu myy ja asentaa Pukkilassa kaikkia kattoturvatuotteita. Plus Kattopalvelusta saatte myös kaikki katon läpivientejä vaativat ilmanvaihtotuotteet, kattoikkunat, kattoluukut, aurinkokennot ja aurinkokeräimet.

Muut kattotyöt Pukkilassa

Edellä mainittujen kattohuoltojen, kattoremonttien ja kattokorjausten lisäksi teemme kaikkia muitakin kattotöitä. Kysy lisää kattoasiantuntijoiltamme. Löydämme varmasti ratkaisun vaativimpiinkin kattokysymyksiin.

Katon korotus ja kattomuodon muutos

Teemme Pukkilassa myös vaativat kattomuodon muutokset ja katon korotukset. Yleinen kattomuodon muutostyö on esimerkiksi tasakaton muuttaminen harjakatoksi. Katon korotuksella taas talon yläkerrokseen saadaan lisätilaa. Asunnon ullakon voi näin ottaa esimerkiksi asuinkäyttöön. Katon korotuksella saadaan myös yläpohjaan tilaa lisälämmöneristystä varten.

Yläpohjan lämmöneristyksen lisääminen

Koska lämpö nousee ylöspäin, karkaa suurin osa asunnon hukkalämmöstä yläpohjan läpi. Jos yläpohjassa on tilaa lisälämmöneristykselle, voidaan talon energialaskua pienentää huomattavasti. Yläpohjaan on kuitenkin jäätävä riittävä tila myös yläpohjan tuuletukselle, jotta kosteusongelmilta vältytään. Kattoremontin yhteydessä lisätilaa yläpohjaan voidaan lisätä tilaa katon korotuksella. Pyydä Plus Kattopalvelusta arvio yläpohjan lisälämmöneristyksesta talossasi.

Kattopeltityöt

Plus Kattopalvelusta saatte Pukkilassa kaikki katon pellitystyöt. Teemme esimerkiksi piipunpellitykset, piipunhattujen asennukset, kattoikkunoiden ja kattoluukkujen pellitykset. Kattopeltiseppämme muotoilevat ja asentavat myös räystäspellit, tippapellit, myrskypellit, harjapellit ja kaikki muutkin kattopellitykset.

Katon ja räystäiden laudoitustyöt

Kattoremontissa vaihdetaan tai huolletaan yleensä myös katon ja räystäiden laudoituksia. Plus Kattopalvelu tekee kaikkia laudoitustöitä myös erillispalveluna. Asennamme uudet laudoitukset tai korjaamme ja huoltomaalaamme vanhat katon, räystäiden ja ulkoverhoilun laudoitukset.

Tilaa kattotarkastus Pukkilassa

Kun meiltä tilataan kattoremontti tai muu kattotyö, teemme aina alkajaisiksi kattotarkastuksen. Kattotarkastus on kuitenkin mahdollista tilata myös palvelutuotteena erikseen. Plus Kattopalvelun asiantuntijan tekemässä kattotarkastuksessa selviävät kaikki katon puutteet, vauriot ja huoltotarpeet. Kattotarkastusta voikin käyttää apuna talon elinkaarisuunnittelussa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt