Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Pukkila – puhdasta tulee, turhia kupeksimatta!

Tilaisiko vesikourujen puhdistustyöt Pukkilassa ammattilaiselta vai tekisikö itse? Siinäpä vasta dilemma, jota moni pukkilalainen pohtii varmasti tälläkin hetkellä.

Kannattaa kuitenkin kuunnella järjen ääntä. Siis sitä pientä ääntä takaraivossasi, joka sanoo vesikourujen puhdistuksen hoituvan huomattavasti helpommin ja nopeammin ammattilaisen toimesta.

Ero puhdistustuloksessakin on kuin yöllä ja päivällä. Amatööri tyytyy usein puhdistamaan vesikourut maasta käsin pitkävartisen työkalun kanssa kopeloimalla – ammattilainen taas tekee työt räystäällä, jolloin kourujen puhtaudesta on helppo mennä takuuseen operaation päätteeksi.

Näin ollen puhdistuksesta on myös enemmän iloa ammattilaisen tekemänä. Puhtaat vesikourut jaksavat ohjata vesimassat katolta alas niille tarkoitettuja reittejä pitkin, eikä kosteus muhi kouruissakaan. Siten sekä katto, sadevesijärjestelmä että julkisivu välttyvät monilta kosteuden aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

Ammattilaisissakin on tosin eroja. Kun haluat sadevesijärjestelmällesi hyvää palvelua maksamatta itseäsi kipeäksi, on yrityksemme Plus Kattopalvelu varma valinta.

Puhdistamme vesikourut Pukkilassa pitkällä kokemuksella, kohteessa kuin kohteessa! Palvelemme myös Pukkilan lähistöllä Orimattilasta Askolaan, Myrskylästä Mäntsälään ja aina Lahteen asti.

Savotan päätteeksi saat meiltä arvion sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnosta täysin veloituksetta. Samaan lähtöön teemme mielellämme tarjouksen muistakin tarvittavista kattotöistä.

Muista, että työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Itse tekemästäsi työstä et saisi vähennystä lainkaan!

Kattavat kattotyöt Pukkilassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pukkilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pukkilassa!

Milloin rännien puhdistus Pukkilassa kannattaa tehdä?

Rännien puhdistus Pukkilassa on paras tehdä säännöllisesti, eikä puhdistusväli saisi venyä liian pitkäksi. Rännien puhdistus on ennaltaehkäisevää toimintaa, mutta satunnaisesti ja harvakseltaan tehtynä siitä ei ole juurikaan iloa.

Pitkän uramme varrella me Plus Kattopalvelussa olemme nähneet paljon erilaisia puhdistuskohteita. Osa poistattaa roskat ränneistä useamman kerran vuodessa, kun taas toiset jättävät sadevesijärjestelmän oman onnensa nojaan vuosikausiksi.

Kokemuksemme perusteella rännien puhdistus kannattaa tehdä Pukkilassa vähintään kahdesti vuodessa. Syksy ja kevät ovat siihen otollisimmat ajankohdat.

Niissä kohteissa, joissa rännien puhdistus tehdään tunnollisesti puolivuosittain, säästyy tyypillisesti paljon rahaa muissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Esimerkiksi vuotavien rännien paikkaukselle ja otsalautojen maalaukselle ja uusimiselle ei ole tarvetta niin usein. Jos kyseessä on tasakatto, ei myöskään kattovuodoista tarvitse kantaa niin paljon huolta.

Lisäksi suosittelemme, että katto puhdistettaisiin aina rännien kanssa samaan aikaan. Kattokin nauttii puolivuosittaisesta puhdistuksesta, minkä lisäksi rännit pysyvät toimenpiteen ansiosta roskattomina pidempään.

Teethän siis fiksusti ja tilaat vesikourujen puhdistuksen meiltä Plus Kattopalvelusta joka syksy ja kevät? Tiimistämme löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset myös katon puhdistukseen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, älä jää voivottelemaan!

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, ota välittömästi yhteyttä ja tilaa meiltä tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus. Voivottelemaan ei kannata jäädä, sillä tukos voi eskaloitua pian vaikkapa kattovuodoksi.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, on katolle päätyvien vesien etsittävä muita teitä kohti maata – painovoima vetää vesimassoja väsymättä kohti maan kamaraa. Muita talon rakenteita ei kuitenkaan ole suunniteltu kestämään vastaavaa kosteusrasitetta, joten ongelmia aiheutuu ennen pitkää satavarmasti.

Niin tulipalokiire ei tosin ole, ettet ehtisi kutsua rännimestareitamme hätiin. Olemme törmänneet moniin sellaisiin kohteisiin, joissa tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avausta on yritetty itse – eikä lopputulos ole ollut yleensä kaunista katsottavaa.

Amatööri saa aikaan helposti vähintään naarmuja sorkkiessaan syöksyputkiin ties millä työkaluilla. Toisinaan voi syntyä oikeita lommojakin. Sekään ei ole tavatonta, että syöksyputki repsahtaa irti seinästä.

Kun Pukkilassa tai Pukkilan suunnalla sijaitsevassa kohteessasi kaivataan ammattiapua mihin tahansa kattotyöhön vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen, älä siis tuhlaa askareisiin hetkeäkään omaa vapaa-aikaasi. Käytä sen sijaan viisi minuuttia siihen, että pyydät meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Hoidamme hommat pian pois päiväjärjestyksestäsi!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt