Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Tampere

Plus Kattopalvelun palveluvalikoimaan sisältyvät kattoremontit kaikille kattotyypeille. Teemme peltikattoremontit, tiilikattoremontit ja huopakattoremontit. Täydellisessä kattoremontissa koko katto uusitaan alusrakenteita myöten. Plus Kattopalvelusta saat myös pienemmät kattokorjaukset ja kattosaneeraukset. Teemme Tampereella myös kaikki kattohuoltotyöt. Kun kattohuollot tehdään ammattitaidolla ja ajallaan, kestää katto jopa vuosikymmeniä pidempään verrattuna huoltamattomaan kattoon.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Milloin kattoremontti tulee ajankohtaiseksi | Katon käyttöikä

Katon käyttöiän pituuteen vaikuttavat monet seikat. Esimerkiksi katemateriaalien kestävyyksissä ja laaduissa on huomattavia eroja. Katon huoltohistorialla on erittäin suuri merkitys katon elinkaaren pituuteen. Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, voi katon käyttöikä pidentyä jopa kymmenillä vuosilla. Myös paikalliset olosuhteet vaikuttavat siihen, kuinka kovan rasituksen alaisena katto on. Jos katto on esimerkiksi metsäisellä tontilla, kerääntyy katolle helposti paksu kerros lehtiä, neulasia ja muuta ainesta. Se taas estää veden virtauksen katolta ja sitoo kosteuden itseensä. Katolla oleva kosteus luo otolliset olosuhteet haitallisten kasvustojen kasvamiselle. Kosteus myös imeytyy kattotiilien huokosiin, aiheuttaen kattotiilien rapautumista. Peltikatolla seisova vesi taas edistää katon ruostumista. Kattoremontin aika alkaa olla, kun vanhan ja huonokuntoisen katon paikalliset kattokorjaukset ja kattohuollot eivät enää lisää katon elinkaaren pituutta. Kun kattoremontti on väistämättä edessä, kannattaa muistaa, että kattoremontti kohentaa rakennuksen ulkonäköä ja lisää sen arvoa. Uuden katon alla on taas turvallista asua, kun tietää, että katto kestää taas jopa kymmeniä vuosia.

Peltikattoremontti Tampere

Peltikattoremontissa uudeksi katoksi voidaan asentaa muotoilluista kattopelleistä tehty profiilipeltikatto tai rivipelleistä valmistettu konesaumakatto. Plus Kattopalvelu asentaa Tampereella kaikkia peltikattotyyppejä.

Peltikaton asentaminen vanhan katteen päälle

Tietyin edellytyksin on mahdollista tehdä peltikattoremontti niin, että uusi peltikatto asennetaan esimerkiksi vanhan huopakaton päälle. Edellytyksenä on, että katon aluslaudoitus on hyvässä kunnossa, eikä kattohuovassa ole vesivuotoja. Kattoremontin kustannuksissa voi näin säästää, kun vanhan katteen purkutyö jää peltikattoremontissa pois. Vanhan huopakatteen päälle rakennetaan korotus tuuletusrimoilla, asennetaan uusi vesitiivis aluskate ja kattoruoteet. Uusi peltikatto kiinnitetään kattoruoteisiin. Näin toimittaessa vesikaton alle muodostuu kaksi erillistä vedeneristysrakennetta, kun sekä vanha huopakate, että uusi aluskate ovat vedenpitäviä.

Profiilipeltikatto | Muotoiltu peltikatto

Profiilipeltikatoilla tarkoitetaan muotoilluista peltilevyistä tehtyjä peltikattoja. Eri tavoin muotoiltuja profiilikattopeltejä on tarjolla runsaasti. Suosittuja ovat esimerkiksi tiilikuvioiset profiilipeltikatot. Poimukatoissa kulkee koko kattopellin läpi kulkevat urat ja poimut. Poimukatteitakin on saatavana monen mallisina. Aaltopeltikatolla urat ja poimut ovat pyöristettyjä. Pystysaumakatto valmistetaan suorasta peltikattoprofiileista, joissa on reunoilla pystyyn nostetut lukkosaumapontit. Pystysaumakatot muistuttavatkin ulkonäöltään konesaumattuja rivipeltikattoja, vaikka niiden saumaustapa eroaakin toisistaan. Profiilipeltikatoilla käytettävät kattopellit ovat yleensä valmiiksi tehtaalla pinnoitettuja. Eri värejä on tarjolla runsaasti. Profiilipeltikatoilla kattopellit saumataan yleensä toisiinsa lukkoponttien avulla, mikä tekee asentamisesta nopeaa.

Konesaumakatto | Kuumasinkitty rivipeltikatto

Konesaumakatot valmistetaan yleensä kuumasinkitystä eli galvanoidusta teräspellistä. Myös pinnoitetusta teräspellistä, alumiinista ja kuparista voidaan tehdä konesaumakattoja. Galvanoitu teräspeltikatto on erittäin pitkäikäinen. Sen korroosionkesto on omaa luokkaansa, muihin peltikattotyyppeihin verrattuna. Sinkittyä eli galvanoitua peltikattoa ei ole pinnoitettu tehtaalla. Kuumasinkityn rivipeltikaton voi maalata vasta 2-3 vuoden kuluttua, kun kattopellit ovat hapettuneet riittävästi. Konepeltikaton etuna on sen tiiviys verrattuna muihin peltikattotyyppeihin. Kattopeltirivit saumataan toisiinsa saumauskoneella tehtävällä kaksinkertaisella saumauksella. Tuplasauma on täysin vedenpitävä. Lisäksi konepeltikaton asennuksessa ei tarvitse porata katteeseen yhtään reikää. Kattopellit kiinnitetään kattoruoteisiin saumojen sisään jäävillä kiinnikkeillä. Kaikki katon läpiviennit, kuten savupiiput ja ilmanvaihtoputket voidaan pellittää samalla saumaustekniikalla kiinteäksi osaksi muuta kattokokonaisuutta. Konesaumakatto sopii hyvin myös monimuotoisten kattojen vesikatteeksi.

Tiilikattoremontti Tampere

Tiilikatot ovat olleet suosittuja jo satoja vuosia. Tiilikatto on pitkäikäinen kattotyyppi. Suomenkin ankarissa oloissa tiilikatot kestävät hyvin hoidettuina ja huollettuina 50-60 vuotta ja usein pidempäänkin. Perinteisten savitiilikattojen rinnalle on tullut hieman edullisemmista betonitiilistä valmistetut betonitiilikatot eli sementtitiilikatot.

Betonitiilikatto vai savitiilikatto? | Kattotiilien erot

Muodoiltaan ja asennustekniikaltaan betonikattotiilet ja savikattotiilet ovat samanlaisia. Eroja löytyy kuitenkin betonitiilien ja savitiilien ominaisuuksissa ja ulkonäössä. Savikattotiiliä pidetään hieman betonikattotiiliä kestävämpinä. Savikattotiili voittaa betonikattotiilen pakkasrapautumisen kestossa. Nykyaikaisissa betonikattotiilissä pakkaskestävyyttä on kuitenkin saatu tuotekehittelyllä parannettua. Betonikattotiiliä on saatavana monen värisinä. Kun betonikattotiilen valmistuksessa käytettävään betonimassaan lisätään väriaineita, valmistuu läpivärjättyjä betonikattotiiliä. Läpivärjätytkin kattotiilet kuitenkin usein myös pinnoitetaan. Pinnoitus estää veden imeytymistä kattotiilen huokosiin ja suojaa betonitiilikattoa auringon uv-säteilyltä. Betonitiilikatoilla on kuitenkin taipumus haalistua auringon valon vaikutuksesta. Säännölliset huoltomaalaukset kuitenkin pitävät betonitiilikaton värit kirkkaina ja pinnoite suojaa myös betonikattotiiliä rapautumiselta. Savitiilikatoissa käytettävät savitiilet taas valmistetaan luonnonsavesta polttamalla. Savitiilikaton terrakotanpunainen väri syntyy, kun savikattotiili poltetaan noin tuhannen asteen lämpötilassa. Muitakin värisävyjä saadaan savikattotiiliin, kun ennen polttoa lisätään kattotiilien pintaan erilaisia mineraalioksideja. Savitiilikatot eivät haalistu lainkaan käyttöikänsä aikana. Oikeastaan savikattotiilien väri vain syvenee ajan saatossa. Siksi savitiilikattoja ei tarvitse huoltomaalata. Savitiilikaton voi kuitenkin pinnoittaa värittömällä suoja-aineella, joka suojaa savikattotiiliä rapautumiselta.

Kattotiilet rapautuvat vanhetessaan

Tiilikatto on yksi pitkäikäisimmistä katetyypeistä. Kaikki katot kuitenkin tulevat viimein käyttöikänsä päähän. Ikääntyneiden tiilikattojen kattotiilet alkavat hiljalleen rapautua. Rapautuminen johtuu kattotiilien huokosiin päässeestä vedestä. Vesi vuoroin laajenee ja supistuu kattotiilen huokosissa, kun vesi jäätyy ja taas sulaa vuodenaikojen vaihtuessa. Lopulta kattotiilet ovat niin hauraita, että ne voivat haljeta esimerkiksi pakkasen takia. Kun katolla tavataan keväisen kattotarkastuksen yhteydessä säännöllisesti rikkoutuneita kattotiiliä, alkaa olla tiilikattoremontin aika.

Huopakattoremontti Tampere

Huopakatto sopii monenlaisiin rakennuksiin. Huopakattoja asennetaan niin pieniin piharakennuksiin, kuin laaja-alaisiin teollisuushalleihinkin. Huopakatoilla on hyvä lämpötilavaihteluiden kesto. Siksi huopakatto kestää hyvin rakenteiden elämistä lämpötilojen vaihdellessa. Huopakaton hiljaisuus on ominaisuus, joka saa monet valitsemaan katemateriaaliksi kattohuovan. Huopakatot voivat olla kattolaatoista ladottuja palahuopakattoja tai rullatavarana saatavista kattohuopalaaduista valmistettavia tiivissaumakattoja.

Vanhan katteen purku ja alushuovan asennus

Katon aluslaudoituksen kunto varmistuu vasta, kun vanhat huopakatteet puretaan pois katon pinnalta. Jos vanhalla katolla on ollut vesivuotoja, joudutaan aluslaudoitusta useimmiten korjaamaan. Yleensä aluslaudoituksen paikalliset korjaukset kuitenkin riittävät, eikä koko aluslaudoitusta tarvitse uusia. Kun aluslaudoitus on korjattu, asennetaan huopakaton aluskatteeksi vesitiivis alushuopa. Aluskermien tiiviys varmistetaan limittämällä alushuopavuodat hieman toistensa päälle. Aluskermit kiinnitetään limitysten alle jäävillä huopanauloilla ja kumibitumiliimalla. Pienten kattoläpivientien, kuten tuuletusputkien, vesitiiviys varmistetaan kumisilla läpivientitiivisteillä. Suurempiin läpivienteihin, kuten savupiippuun, tehdään alushuovasta vähintään 300mm ylösnostot vesitiiviyden varmistamiseksi. Ylösnostot peitetään myöhemmin piipunpellityksillä. Katon taitteisiin, kuten jiireihin ja katon harjalle liimataan ylimääräiset aluskermit.

Palahuopakatto

Palahuopakatoissa käytettäviä kattolaattoja on saatavana mm. monikulmaisina, suorakulmaisina ja aaltomaisina muotoina. Bitumikattolaattoja limittämällä saadaan aikaan paanukattomainen vaikutelma. Huopakattolaattojen latomista helpottaa niissä oleva liimapinta. Varsinainen kattolaattojen kiinnitys tehdään kuitenkin huopanauloilla ja kumibitumiliimalla. Palahuopakatot sopivat parhaiten jyrkille katoille. Jyrkillä katoilla myös palahuopakaton näyttävät bitumipaanut pääsevät paraiten oikeuksiinsa.

Tiivissaumakatto

Tiivissaumakatoilla käytettävät bitumikermit toimitetaan rullissa. Tiivissaumakattojen kattohuovissa on useita tuoteluokkia. Tuoteluokka ilmaisee, mille kattokaltevuudelle bitumikermi on tarkoitettu. Tiivissaumakaton bituikermit voidaan kiinnittää liimaamalla kattohuovat kumibitumiliimalla. Monet bitumikermilaadut kuitenkin asennetaan joko hitsaamalla tai kuumaliimaamalla. Hitsaus ja kuumaliimaus toteutetaan kaasuliekin avulla. Kattoasentajalla on silloin oltava kattotulitöihin vaadittava koulutus ja tulityökortti. Tiivissaumakatto voidaan asentaa yksikerroskatteena tai kaksikerroskatteena. Yksikerroskatetta ei suositella, kuin kaikkein jyrkimmille katoille, joilta vesi valuu nopeasti pois. Kaksikerroskate tehdään niin, että ylemmän ja alemman kattohuopakerroksen saumat osuvat eri kohtiin. Näin varmistetaan tiivissaumakaton tiiviys.

Kattokorjaukset Tampere

Kattovaurio voi syntyä äkillisesti tai pikkuhiljaa kehittymällä. Äkillisiä kattovaurioita tapahtuu varsinkin talvisin, kun raskaat lumikuormat painavat kattorakenteita ja kattotuotteita. Jos kattoturvatuotteiden kiinnikkeet ovat päässeet löystymään, voivat katolta alas vyöryvät lumi- ja jäämassat viedä mukanaan kattosiltoja tai lumiesteitä. Kiinnikkeiden pettäminen tekee pahaa jälkeä myös vesikatolle. Myrskyvauriot katoilla ovat myös tyypillisiä äkillisesti syntyviä kattovaurioita. Pahimmat tuulet voivat jopa repiä kattopeltejä tai kattohuopia katolta. Yleensä myrskyvauriot kuitenkin syntyvät katon päälle kaatuvien puiden ja putoavien oksien aiheuttamina. Vähitellen syntyviä kattovaurioita voi olla vaikea havaita. Esimerkiksi kattoläpivientien tiivisteet hapertuvat ajan myötä. Pikku hiljaa tiivisteet aiheuttavat vesivuodon, jos tiivistettä ei vaihdeta. Kattovuoto voi jatkua näin jopa vuosia, ennen kuin vahingot havaitaan. Silloin vesivahingot vesikaton alapuolisissa kattorakenteissa voivat olla jo mittavia. Piilevien pienten kattovaurioiden havaitsemisessa, ovat kattotarkastukset avainasemassa. Läpivientitiivisteet ja kateruuvien tiivisteet tulee tarkistaa aina kattotarkastuksessa ja vaihtaa ne tarvittaessa. Tärkeää on myös kiristää kattoturvatuotteiden kiinnikkeet, jotta ne kestävät raskaatkin lumikuormat. Kun epäilet kattovauriota tai kattovuotoa, ota mahdollisimman pian yhteys Plus Kattopalveluun. Silloin katto saadaan kuntoon, ennen kuin suurempia vesivahinkoja ehtii syntymään.

Rikkinäisten kattotiilien vaihto Tampere

Kattotiilet rapautuvat ikääntyessään. Rapautuneet kattotiilet halkeavat helposti esimerkiksi pakkasten vaikutuksesta. Jos katolla havaitaan rikkinäisiä kattotiiliä, kannattaa ne vaihdattaa mahdollisimman nopeasti uusiin. Rikkoutunut kattotiili aiheuttaa lähes aina kattovuodon. Ottamalla nopeasti yhteyttä kattopalveluumme varmistat, että kattokorjaajamme vaihtavat rikkoutuneet kattotiilet uusiin, ennen kuin isompia vahinkoja ehtii syntymään. Plus Kattopalvelu vaihtaa rikkinäiset kattotiilet nopeasti koko Tampereen alueella.

Kattohuolto Tampere | Hyvin huollettu katto kestää pidempään

Kattohuolloilla on ratkaisevan suuri vaikutus katon käyttöikään. Säännöllisesti ja oikein huollettu katto voi kestää jopa kymmeniä vuosia pidempään, kuin huoltamaton katto. Plus Kattopalvelu tekee Tampereella kaikkia kattohuoltotöitä.

Katon huoltomaalaus Tampere

Katon huoltomaalaaminen suojaa kaikkia kattotyyppejä monelta harmilta. Peltikatoilla kattomaali estää katon ruostumista. Tiilikatoilla kattopinnoite estää rapautumista aiheuttavan veden imeytymistä kattotiilien rakenteeseen. Kattopinnoitteella voi suojata myös huopakatot. Katon huoltomaalaus hidastaa myös kasvustojen muodostumista katolle. Katon säännöllinen huoltomaalaus lisää selvästi katon käyttöikää.

Kattopesu ja katon harjaus Tampere

Jos katolle kertyy paljon irtoainesta, kuten lehtiä ja neulasia, estävät ne veden virtausta pois katolta. Silloin kosteus jää seisomaan katolle, aiheuttaen katon ennenaikaista kulumista. Siksi kattoharjaus on tärkeä kattohuolto varsinkin, jos rakennus sijaitsee metsäisellä tontilla. Katon harjaukseen voi yhdistää myös vesikourujen puhdistuksen, jolloin sadevedet kulkeutuvat taas esteettä vesikouruihin ja edelleen pihakaivoon. Kattopesulla saadaan myös pinttynyt lika ja levät puhdistettua vesikatolta. Kattopesuaineissa on myös kasvustojen kasvua hillitseviä aineita.

Sammaleentuhokäsittely Tampere

Jos kattoharjaukset ja kattopesut ovat jääneet väliin, voi katolle kasvaa vuosien mittaan paksu sammalmatto. Sammalpeitteestä pääsee eroon kasvustojen tuhoaineella tehtävällä sammaleentuhokäsittelyllä. Silloin katolta pyritään poistamaan kaikki irtoava kasvusto harjaamalla tai muulla mekaanisella menetelmällä. Sen jälkeen katolle ruiskutetaan matalapaineruiskulla kasvustontuhoainetta. Kasvustonestoaine kuihduttaa pikkuhiljaa sammalet ja muut kasvit katolta. Lopulta sadevedet ja tuulet pudottavat kuivuneet kasvinosat alas katolta. Sammalentuhoaineet ovat täysin biohajoavia, eivätkä ne rasita ympäristöä. Sammaleentuhomenetelmällä voidaan käsitellä tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja mineriittikatot.

Vesikourujen puhdistus Tampere

Jos rakennuksen räystäskourut tukkeutuvat lehdistä ja muusta aineksesta, on vaarana, että sadevedet ohjautuvat vesikourujen sijasta rakennuksen seinärakenteisiin. Kastuneisiin seiniin voi muodostua hometta tai muita kosteusvaurioita. Siksi vesikourujen puhdistus on tärkeä kattohuoltotoimi, joka kannattaa tehdä syksyllä, lehtien putoamisen jälkeen. Kattohuoltajamme puhdistavat vesikourut nopeasti korkeidenkin kerrostalojen räystäillä. Räystäskourujen puhdistustyö sujuu nopeasti ja turvallisesti hankalistakin kohteista nostolava-auton avulla. Plus Kattopalvelusta saat vesikourujen puhdistukset Tampereella kaikenlaisissa rakennuksista.

Lumenpudotus Tampere

Lumenpudotukset ovat tarpeen runsaslumisina talvina. Lumenpudotuksilla turvataan jalankulkijoiden turvallinen liikkuminen talon vierillä. Raskaat lumikuormat ja jää, aiheuttavat todellisen vaaran, jos lumi pääsee putoamaan hallitsemattomasti katolta. Lumenpudotus estää myös kattorakenteiden vaurioitumisen raskaan lumikuorman alla. Plus Kattopalvelun lumenpudotuksiin erikoistuneet kattohuoltajat pudottavat lumet kaikenlaisten rakennusten katoilta nopeasti ja turvallisesti. Nostolava-autoa käyttämällä pudotamme lumet ja jääpuikot korkeidenkin kerrostalojen räystäiltä nopeasti ja turvallisesti.

Kattotuotteiden huolto Tampere

Kattotuotteitakin tulee huoltaa säännöllisesti. Kattoturvatuotteiden kiinnitykset tulisi kiristää aina kattotarkastuksen yhteydessä. Löystyneet kattotuotteiden kiinnikkeet voivat irrotessaan aiheuttaa ikäviä vaurioita vesikatolle, jos lumimassat irrottavat kattotuotteen katolta. Läpivientitiivisteet ovat myös tärkeä tarkastus- ja huoltokohde. Jos hapertuneita läpivientitiivisteitä ei vaihdeta ajoissa voi seurauksena olla kattovuoto. Myös kateruuvien tiivisteet hapertuvat vanhetessaan. Nekin on siis syytä tarkastaa ja vaihtaa uusiin tarvittaessa.

Kattotuoteasennukset Tampere

Asennamme kaikkia kattotuotteita Tampereella. Teemme myös kattoläpivientejä vaativat kattotuoteasennukset, kuten tuuletusputkien, huippuimurien, ilmastointihormien, kattoikkunoiden ja kattoluukkujen asennukset. Plus Kattopalvelu myy ja asentaa myös markkinoiden parhaita kattoturvatuotteita, kuten katon kulkusiltoja, lumiesteitä ja lapetikkaita.

Muut kattotyöt Tampere

Edellä mainittujen kattohuoltojen, kattokorjausten ja kattoremonttien lisäksi katolla tehdään monia muitakin kattotöitä. Meiltä onnistuvat kaikki katoilla suoritettavat kattotyöt. Kysy lisää Plus Kattopalvelun kattoasiantuntijoilta erikoisemmistakin kattomuokkauksista tai kattotöistä.

Katon korotus Tampere

Jos talon ullakkokerros halutaan ottaa esimerkiksi asuinkäyttöön, on huonekorkeutta todennäköisesti nostettava. Ratkaisu tähän on katon korotus. Katon korotus on mahdollista aina kattoremontin yhteydessä. Teemme Tampereella myös kattomuodon muutostyöt. Kattomuoto on mahdollista muuttaa kattoremonttien yhteydessä esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi.

Yläpohjan lisälämmöneristys Tampere

Asunnon energiakuluissa voidaan säästää pitkä paljon rahaa, lisäämällä yläpohjaan lämmöneristeitä. Lämpö karkaa taloissa pääosin yläpohjan läpi ulos taivaalle. Siksi lisälämmöneristyksellä saavutetaan merkittävä energiatehokkuuden kasvu. Edellytyksenä lisälämmöneristysremontille on se, että yläpohjaan jää lisälämmöneristyksen jälkeenkin riittävästi tuuletustilaa. Pyydä tarjous lisälämmöneristyksen lisäämisestä talosi yläpohjaan.

Kattopeltisepän työt Tampere

Ammattitaitoiset kattopeltiseppämme tekevät Tampereella kaikkia katon pellitystöitä. Plus Kattopalvelu toteuttaa esimerkiksi kattoikkunoiden pellitystyöt, piipunpellitykset ja piipunhattujen asennukset. Asennamme myös räystäspellit, tippapellit, jiiripellit, myrskypellit ja kaikki muutkin katon pellitykset.

Kattolaudoitukset Tampere

Kattoasentajamme asentavat, korjaavat ja huoltomaalaavat kaikkia katon ja ulkoverhoilun laudoituksia. Kattoremonttien yhteydessä yleensä vaihdetaan räystäslaudat, räystäiden aluslaudat ja katon otsalaudat. Plus Kattopalvelu tekee kuitenkin kaikkia laudoitustöitä myös erillistilauksesta.

Kattotarkastus erillispalveluna Tampere

Kattotarkastukset kuuluvat aina kattoremonttien, kattokorjausten ja kattohuoltojen yhteyteen. Plus Kattopalvelun kattoasiantuntijat tekevät kattotarkastuksia myös erillispalveluna. Kattotarkastusraporttia voi käyttää kiinteistön elinkaarisuunnittelun apuna. Kattotarkastuksessa selviävät kaikki katon viat, puutteet ja vauriot.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt